Şimdi Ara

KnightOnline Saçmalıkları Vol Bilmem Kaç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hani derler ya ben bu oyuna başladığımda sene iki bin bilmem kaçtı şimdilerde bu oyunu oynayan 15 yaşındaki çocuğa sorsan ne zaman başladın diye onun vereceği cevapta aşağı yukarı 2002-2003 bunu da muhtemelen bir yerlerden araştırıp ta söylüyordur neyseki bu oyun hiç yoktan bazı şeyleri araştırmaya da sebebiyet veriyor demek ki hepten kötü değilmiş:)
    Artık neden oynuyorsunuz diye lafa başlamayacağım zira arada benim de girip oynayasım geliyor ama geçmiş yıllarda oyun içerisinde ki dönen pisliklere ettiğim şahitlik beni bu oyundan uzak tutmaya yetiyor.
    Arada videolardan denk geldikçe izliyorum ortalama bir araba fiyatı karakterler cz de geziyor partylere kafa tutuyor bu sayede malum şahıslar kendini profesör ilan ediyor adam artık kendini karakterle nasıl bütünleştiriyorsa ispanya kralı VI. Felipe görse gerçekten bir şey sanır.
    Bu sadece küçük bir örnekti aslında bu büyük bir psikolojik sorununda göstergesi kişinin sanal bir oyun için bütün hayatından vazgeçmesi zira ileride kaybedilecek şeylerin sadece bir yansımasıdır.
    Oyunda 6-7 ayda devamlı server açılan bir dönem vardı hatırlarsınız şu anda videolarda gördüğüm oyunculardan bazıları farklı isimler altında o zamanlarda vardı fakat ne hikmetse her server açıldığında en yüksek itemleri dizenler de onlar oluyordu her server bitimi yeni server haberi gelmeden 1-2 hafta önce itemleri ve çarları elden çıkaran ve yeni server gelince oraya ilk başlayanlarda bunlar oluyordu. Bu sayede her server başlangıç ve bitişinde binlerce lira parayla oyundan kar elde etmiş oluyordur.
    Siz kimmisiniz sizler sadece piyonsunuz oyundaki ortalama grubu temsil eden oyuncularsınız sizler günlerce iyi slotlara girip exp kasabilmek için bir tarafınızı yırtan emekçilersiniz, sizler aylarca çar dizmek adına farm yaparsınız bu yüzden pk ya çıkamazsınız ve tecrübesizlikten hiçbir zaman iyi birer pk oyuncusu olamazsınız kısaca sizler onların gözünde np'siniz oyundaki zaman geçirme aracısınız. Siz var oldukça onlarda var olmaya devam edecektir.
    Adam upgrade videosu paylaşıyor altında onlarca yorum ''yapma-etme-yeter'' izleyenlerin içi acıyor fakat adamın umurunda değil giden nasılsa sizin paralarınız.
    Bu oyun geçmişte de günümüzdede aynı mantık devam ediyor çok değil biraz araştırarak bunu görebilirsiniz adam kayırmalar,gm arkadaşlar, atılan bosslar,sunulan ayrıcalıklar bunlardan sadece bazıları.Tıpkı derebeylik düzeni gibi sizler emekçisiniz onlar oyuncu.
    Upgrade sistemindeki mantık sırf sömürü üzerine aylarca uğraş emek ver çok değer verdiğin item upgrade esnasında yansın ve ayların emeği çöp olsun ve akabinde çocuk gibi emek vererek geliştirdiğiniz çara elveda deyin bir defa bu yapımcılar oyuncuya önem verse iteme upgrade yapınca yanma yerine bir alt upgradeye dönme gibi bir düzenleme yapar bu sayede oyunda herkes istediği karaktere ve iteme kavuşma şansı elde eder ve adil bir düzen olur.
    Ama sizi aylarca slotlarda süründürüp elit karakterlerin ekmeği haline getirmek onlarında işlerine geliyor.
    Şu an hali hazırda oyunu aktif olarak oynayanlardan kaçı eventler haricinde isilion ,felankor veya ultima gördü merak ediyorum.Yaklaşık %75'ine git serverde istediğin adamı topla kendi stratejinle kes bakalım desen istediği adamı almasına rağmen kesemez çünkü adam expten farmdan kafayı kaldıramamış ki veya kaçınız adam gibi np sembolü alıp pk atabildiniz.
    Yaklaşık 16 yıllık oyun maradondaki her 10 çardan 5'i aynı kişiye ait fakat adam gelmiş oyunun altın çağlarını yaşadığını idda ediyor oyunu oynayan birisi için her gün altın çağdır zira bu onun devamlılık için motivasyon şeklidir.
    Bu yazdığım şeyler sadece işin görünen ve oynadığınız süreyi kapsayan kısımlarıydı birde hayatın gerçek yüzü var anlayanlar buna katılacaktır fakat halen bağımlı bir şekilde devam edenler için hala biraz daha süre var.
    Ben nereden mi biliyorum bende yaşadım gördüm hepsini yeri geldi sizin yeriniz de ben oldum yeri geldi en yukarıdaki de ben oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elweda -- 29 Temmuz 2018; 22:34:57 >

• Kardeş haklı olduğun durumlar var bende 26 yaşındayım .Bu foruma kaydolma nedenim knighttir yani beni küçük görme . Şimdi şöyle izah edeyim en nihayetinde iş yok para yok huzur yok knight gibi bir velinimet var bu oyunu oynadıkça tüm kötü şeylerden huzurunu moralini bozan şeylerden uzak kalıyorsun . Bu kadar motive eden seni idare edebilen başka bir faaliyet veya oyun yok . Ben isim de gücümde biriyim yıllarca knight oynadım iş konusunda sıkıntı çektiğim veya kız konusunda kötü olduğumda bazen YouTube'dan knight videolarını izleyip dalıyorum inan videoları izlemek bile yeter .

Saygı göster eleştirme çünkü herkesin bir derdi var ve o sabah akşam farm atanlar da o dertten uzaklaşmak için oynuyordur.
  • Kardeş haklı olduğun durumlar var bende 26 yaşındayım .Bu foruma kaydolma nedenim knighttir yani beni küçük görme . Şimdi şöyle izah edeyim en nihayetinde iş yok para yok huzur yok knight gibi bir velinimet var bu oyunu oynadıkça tüm kötü şeylerden huzurunu moralini bozan şeylerden uzak kalıyorsun . Bu kadar motive eden seni idare edebilen başka bir faaliyet veya oyun yok . Ben isim de gücümde biriyim yıllarca knight oynadım iş konusunda sıkıntı çektiğim veya kız konusunda kötü olduğumda bazen YouTube'dan knight videolarını izleyip dalıyorum inan videoları izlemek bile yeter .

Saygı göster eleştirme çünkü herkesin bir derdi var ve o sabah akşam farm atanlar da o dertten uzaklaşmak için oynuyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.