Şimdi Ara

knight'ta diezde oynayanlar için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler diez en kötü serverlardan biridir ama en iyi tarafı adamların levelleri çok iyi sayılmaz en fazla 74 lwl ler var onlarda 10-20 tane yeniler için tafsiye edeceğim bir server sizi beklerim

• bu ne yaw bi kişi gerekli bi topic açsın.
  • ya bişi sölüycem en az kosp un ve dupeniin oldugu server hangi server ya ben artık bıktım o server a gecicem bune böyle ya biz 60 olana kadar neler çektik adam 2 haftada 60 oluyo
  • ben en az kosp kulana server diye diezi biliyom
  • quote:

ben en az kosp kulana server diye diezi biliyom

doğru biliosun

forza diez elmorad
  • ewet fazla kosp koxp kullanan eleman yok tabi dier serverlara göre
  • beyler bana gereksiz topic açıyosun diyosunuz alın size topic..................

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Titan'da oynayan arkadaşlarım...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: arodemo

quote:

ben en az kosp kulana server diye diezi biliyom

doğru biliosun

forza diez elmorad

diğer serverleri bilmiyorum ama cz de dışarı çıktığın zaman yakalanma yakalandınmı 5 ok tan kurtulmak pek kolay olmuyor
    bazen town,a kadar gidiyoruz ama nova town yapıcan derken bir bakmışsın başladı oklar yağmaya
    bıktım bu kosp,tan dupeden
    ben bugüne kadar hiç bir hileyi kullanmadım,ki kullansam 70 olurdum kesin
  • yaawff efet nedir bu kosptan çektiğimiz be kardeşim bırakıcam en sonunda bu oyunu yada bende başlıcam en sonunda
    napim biz bitaraflarımızı yırtalım lvl almak için adamlar oynamadan lvl alsın yok böle bişey iğrenç bişey çokta tuhaf bişey bişey işte yawff
    .............yok abi gerçekten bu kospu çıkaranı bi yakalarsam ii olcak bünyem açısından ...........

• quote:

Orjinalden alıntı: K_MaNyAk_AyHaN_24

beyler bana gereksiz topic açıyosun diyosunuz alın size topic..................

ne diyon sen bea manyakmısın nesin

• quote:

Orjinalden alıntı: drake_son

bu ne yaw bi kişi gerekli bi topic açsın.

açmıozmu lem gerekli topic 40 yılda açıoz bi farkımız var zicanze ile ben kaç topic açtım lem he söle
  • diezde kops ve macro hic yok nerdeyse cok rahat czde de oynayabiliorum allaha sukur nowa townumuda yapabiliorum dun karuslardan immortal_666 die biri kosp kullaniordu fakat yarim saat sonra gumledi diezin gmsi saglam :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.