beyler diez en kötü serverlardan biridir ama en iyi tarafı adamların levelleri çok iyi sayılmaz en fazla 74 lwl ler var onlarda 10-20 tane yeniler için tafsiye edeceğim bir server sizi beklerim
bu ne yaw bi kişi gerekli bi topic açsın.
ya bişi sölüycem en az kosp un ve dupeniin oldugu server hangi server ya ben artık bıktım o server a gecicem bune böyle ya biz 60 olana kadar neler çektik adam 2 haftada 60 oluyo
ben en az kosp kulana server diye diezi biliyom
quote:
ben en az kosp kulana server diye diezi biliyom
doğru biliosun
forza diez elmorad
ewet fazla kosp koxp kullanan eleman yok tabi dier serverlara göre
beyler bana gereksiz topic açıyosun diyosunuz alın size topic..................
diğer serverleri bilmiyorum ama cz de dışarı çıktığın zaman yakalanma yakalandınmı 5 ok tan kurtulmak pek kolay olmuyor bazen town,a kadar gidiyoruz ama nova town yapıcan derken bir bakmışsın başladı oklar yağmaya bıktım bu kosp,tan dupeden ben bugüne kadar hiç bir hileyi kullanmadım,ki kullansam 70 olurdum kesin
yaawff efet nedir bu kosptan çektiğimiz be kardeşim bırakıcam en sonunda bu oyunu yada bende başlıcam en sonunda napim biz bitaraflarımızı yırtalım lvl almak için adamlar oynamadan lvl alsın yok böle bişey iğrenç bişey çokta tuhaf bişey bişey işte yawff .............yok abi gerçekten bu kospu çıkaranı bi yakalarsam ii olcak bünyem açısından ...........
quote:
Orjinalden alıntı: K_MaNyAk_AyHaN_24
beyler bana gereksiz topic açıyosun diyosunuz alın size topic..................
ne diyon sen bea manyakmısın nesin
quote:
Orjinalden alıntı: drake_son
bu ne yaw bi kişi gerekli bi topic açsın.
açmıozmu lem gerekli topic 40 yılda açıoz bi farkımız var zicanze ile ben kaç topic açtım lem he söle
diezde kops ve macro hic yok nerdeyse cok rahat czde de oynayabiliorum allaha sukur nowa townumuda yapabiliorum dun karuslardan immortal_666 die biri kosp kullaniordu fakat yarim saat sonra gumledi diezin gmsi saglam :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme