Şimdi Ara

Knight Rider (Kara Şimşek) 2008 (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
0
Favori
34.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün akşam izledim özlemişiz ama eski tadı değil de bambaşka bi tad aldım.

yalnız biraz spoiler paylaşayım:D

1000km'yi 3 saat te alan araba nedense arkasından takip eden jeepe bi türlü fark atamadı

ama devamını olmayacak falan diyorsunuz olmaz ki; dizinin sonunda mike' e göre verdiler bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

banada bugun izlemek nasip oldu. ilk baslarında biraz soguk geldi. haliyle alışma safhası. ama sonralarda açtı bayagı ve uzun da surdu film tadında. güzel olacaga benziyor. sonunda m.k. bi nostalji yaptı diziye. arabada züper tabi. benzin yetmez ona.

benzin muhabbetide güzeldi 4 litreye 270 km , tabi güneş enerjisi yardımıyla , ( mike genede "süper araba benzinle çalışıyor" diye takılmadan edemedi)

david hasselhoff un dizide görünmesi, KITT seslendirenin Val kilmer olması diziye verilen önemi gösteriyor aslında.

VAY BE VAL KİLMER MI SESLENDİRİYOR KİTT İ SAĞOL PAYLAŞIM İÇİN İLK BÖLÜM DE ASLINDA BAYYA GÜZELDİ HANİ
  • 2. Bölümden haber yok...
  • yalan oldu bu dizi devamı yok iyi mi?
  • quote:

yalan oldu bu dizi devamı yok iyi mi?

Vallahi billahi. Yazık ettiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

yalan oldu bu dizi devamı yok iyi mi?

Vallahi billahi. Yazık ettiler.

Seyirciler hazırdı oysa ki...
  • gerçekten film tadındaki ilk bölüm çok güzeldi 2. si neden gelmediki hala
  • Amerikan dizilerinin bazılarında bu taktik uygulanır..film tadında uzunca bir pilot bölümden sonra 2-3 hafta yayınlanmaz dizi sonra 40 dk lık bölümlerle kaldığı yerden devam eder.. Bunun sebebi sanırım ilk bölüme gelen tepkileri görmek, ratingi ölçmek ve seyircinin yeni bölümleri ne kadar isteyip istemediğini ölçmek olabilir sanırsam..çünkü adamlar tutmuycak bizi dizi için milyon dolarları harcamak istemezler..ilk bölümle belli edermi dizinin tutup tutmuycağı dersenizde bence etmez ama onlara göre ediyor sanırım..

2.bölümü merakla bekliyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

Amerikan dizilerinin bazılarında bu taktik uygulanır..film tadında uzunca bir pilot bölümden sonra 2-3 hafta yayınlanmaz dizi sonra 40 dk lık bölümlerle kaldığı yerden devam eder.. Bunun sebebi sanırım ilk bölüme gelen tepkileri görmek, ratingi ölçmek ve seyircinin yeni bölümleri ne kadar isteyip istemediğini ölçmek olabilir sanırsam..çünkü adamlar tutmuycak bizi dizi için milyon dolarları harcamak istemezler..ilk bölümle belli edermi dizinin tutup tutmuycağı dersenizde bence etmez ama onlara göre ediyor sanırım..

İnşallah öyledir. Takip ettiğim yabancı dizi bi lost var. Bir de bu olacaktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

Amerikan dizilerinin bazılarında bu taktik uygulanır..film tadında uzunca bir pilot bölümden sonra 2-3 hafta yayınlanmaz dizi sonra 40 dk lık bölümlerle kaldığı yerden devam eder.. Bunun sebebi sanırım ilk bölüme gelen tepkileri görmek, ratingi ölçmek ve seyircinin yeni bölümleri ne kadar isteyip istemediğini ölçmek olabilir sanırsam..çünkü adamlar tutmuycak bizi dizi için milyon dolarları harcamak istemezler..ilk bölümle belli edermi dizinin tutup tutmuycağı dersenizde bence etmez ama onlara göre ediyor sanırım..

İnşallah öyledir. Takip ettiğim yabancı dizi bi lost var. Bir de bu olacaktı.

Topluca e-posta gönderelim.
  • merak etmeyin zaten yoğun bir talep vardır şuan fan sitelerinde ve onlarda bunu görüyorlardır..
  • arkadaşlar dizi devam edecektir tabiki, ama bence bikaç bölümü üst üste çektikten sonra sunmaya başlayacaklardır, sonuçta dizinin ilk bölümünün sonunda devam edeceği besbelli
  • Ben de çok beğendim ilk bölümü. İnşallah çekerler. Emin olan varsa ya da haberi olan varsa, yazsın ki sevinelim...
  • beyler lınklerı bulabılırmıyız
  • Diziden çok arabaya bayıldım Mustang'in ihtişamı müthiş bir ses çıkıyor motordan! Aslında Cem Yılmaz reklamlardaki Git'i dizi olarak çevirse reyting rekoru kırar ama diziyle uğraşmak istemiyor.
  • Ya bu amerikan filmlerinde her araç illa cilalı gıcır gıcır olmak zorundamı:)
  • 2.bölümden haber varmı arkadaşlar, sanki yalan oldu gibi
  • Çekilmiş bir ikinci bölüm falan olsaydı dizi devam ederdi tabii. Sadece 2 saatlik pilot çekildiği için haliyle şu an durdu dizi.
    Neyse diziye herhalde NBC bir tam sezon verecek yakında ama Mart'ın ortasında olduğumuzu düşünürsek dizi büyük ihtimal sonbaharda başlar.
  • yattı gibi duryor bu proje
  • Mustang'de ne olmuş ama ya...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.