Knight Online'in populerligi her gecen gun artarak devam ediyor ve biz, Knight Online Ekibi olarak, tum yeni oyuncularimiza bunun karsiliginda birseyler vermek istedik! 3 Temmuz 2007 (haftalik bakimdan sonra) ve 31 Temmuz 2007 (haftalik bakimdan once) tarihleri arasinda acilan her YENI hesap icin oyundaki posta kutunuzda sizleri bekleyen surpriz bir hediye olacak. EXP arttirici scrollar size maksimum 10 saat suresince %70 daha fazla EXP kazandirip, Lunar Savaslarina ve diger etkinliklere daha cabuk katilmanizda yardimci olacak!
Bu Scrollar takas edilemez veya satilamaz ve 31 Temmuz tarihine kadar kullanilmayan tum scroll'lar daha sonra oyundan silinir. Scrollar 1 ila 50 seviye arasi karakterlerde kullanilabilecek ve sadece yeni acilan hesaplarda bulunacaktir. Bir kere kabul edilen scroll, sadece kabul eden karakter ve sunucuda kilitli kalacaktir.
Knight Online ekibi olarak bizi destekleyen yeni ve eski tum oyuncularimiza tesekkur ederiz! Oyunda gorusmek uzere!
-Knight Online Ekibi
Hemen yeni bir char acalım
ya ne yenicharı 1 kere 50 lvl yaptın ne işe yarıcak herkes +60 2 bunlar takas edilemio satılamıo yine bi işe yaramas 3 bunlar sadece hurafe daha .ok müşteri çekmek içşni saçma sapan şeyler lütdfen bunlara inanmııyın
Benim Charı Hackledilerde Ondan Ole Dedim Lafın Gelisi Yane
Yeni Server Getirsinlerde Ondan Sonra Versinler
Bence bu insanları oyuna başlatmaya yönelik
quote:
Orjinalden alıntı: BozkurtH
üff ya sen böle dion ama herkes daha çok hesap aççak k2 zirve yapcak
quote:
Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan
quote:
Orjinalden alıntı: BozkurtH