Bildirim
Knight Online Under The Castle (New Expansion)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben girdim japkoda girer girmez karşına boss cikiyor bi vuruosun tek atio sana ustunde ne var ne yoksa yaniyor ayrica bosslar dicektim 1 tane yok en az 5 10 clan girmesi gerekiyor hayvani zor... droblari bilmiyorum. -
Bu resmen başka bir oyun grafikler filan süper uskonun böyle olması zor bence -
dynasty warrior'a benziyor
böyle olması çok zor koxp kalksın sonra getirsinler. türkçe dil seçeneği geliyormuş m2 gibi iyice bebe dolacak oyuna
ve dikkatimi çekti 5'li okta cooldown yok ne güzel -
Uskoyla nıe ılgılenmıolar anasını satıyım resmen ıkıncı sınıf ınsan muamelesı yapıolar lan -
Hiç güzel gözükmedi gözüme. Büyük clanlara ekmek sağlıyacak diğerlerini gene ezdirecek türden bir event gibi. Bdw,Chaos tarzı herkesin tek başına birşey yapabileceği birşey olsaymış keşke.Birde dikkatimi çekti 5'li ve 3'lüde cooldown yok. Bizim usko nerde abuk subuk şeyler var getirip zayıflatsın rogue sınıfını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 24 Temmuz 2011; 4:25:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 6e
Hiç güzel gözükmedi gözüme. Büyük clanlara ekmek sağlıyacak diğerlerini gene ezdirecek türden bir event gibi. Bdw,Chaos tarzı herkesin tek başına birşey yapabileceği birşey olsaymış keşke.Birde dikkatimi çekti heal efekti değişmiş ve minorde cooldown yok. Acaba uskodaki minor cooldown tekrar kalkıcakmı? Nerde saçma sapan cooldownlar var uskoya geliyor yok 5'li oka cd yok minore cd. Rogue sınıfını bitirmeye çalışır gibi bir hali var uskonun.
Japko da koxp dediğimiz illet oldukça az olduğundan cooldown a ihtiyaç duymuyorlar bence. -
quote:
Hiç güzel gözükmedi gözüme. Büyük clanlara ekmek sağlıyacak diğerlerini gene ezdirecek türden bir event gibi. Bdw,Chaos tarzı herkesin tek başına birşey yapabileceği birşey olsaymış keşke.Birde dikkatimi çekti heal efekti değişmiş ve minorde cooldown yok. Acaba uskodaki minor cooldown tekrar kalkıcakmı? Nerde saçma sapan cooldownlar var uskoya geliyor yok 5'li oka cd yok minore cd. Rogue sınıfını bitirmeye çalışır gibi bir hali var uskonun.
Haklısın farkettiğim şu ki bir çok kişide cs ve Farklı itemler var bu event sanki iyi clanların ve kaliteli charların eventine benziyor sanki
Ayrıca uskoya böyle bir grafik getirseler türkiyede oynayan bir çok kişi bu oyunu oynayamaz ben dahil
-
quote:
Orijinalden alıntı: ucanayıcık
quote:
Haklısın farkettiğim şu ki bir çok kişide cs ve Farklı itemler var bu event sanki iyi clanların ve kaliteli charların eventine benziyor sanki
Ayrıca uskoya böyle bir grafik getirseler türkiyede oynayan bir çok kişi bu oyunu oynayamaz ben dahil
Aslına bakarsan grafik sandığın şey sadece bloom efekti Grafikler aynı ama o görüntüyü hafif bulanıklaştıran bloom efekti sanki geliştirilmiş havası katmış. Yani makinam kasar düşüncesine kapıldıysan rahatlayabilirsin
-
Bu saatten sonra oyuna ne getirdiklerinin pek bir anlamı olmaz,giderek kan kaybediyor oyun bana kalırsa 1 senelik ömrü kaldı usko'nun. -
quote:
quote:
quote:
Aslına bakarsan grafik sandığın şey sadece bloom efekti Grafikler aynı ama o görüntüyü hafif bulanıklaştıran bloom efekti sanki geliştirilmiş havası katmış. Yani makinam kasar düşüncesine kapıldıysan rahatlayabilirsin
Bloom efecti oldugunu bilmiyordum ama oyuna görünüş açısından yeni bir görüntü katmış
Ayrıca rahatladım bugünlerde yeni bilgisayar aldım.
-
1.5 yıl önce ben bırakırkende 1 yıl ömrü kaldı KO nun diyorlardı,1 sene sonra gene 1 yıl ömrü kaldı diyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: DH | equ*
1.5 yıl önce ben bırakırkende 1 yıl ömrü kaldı KO nun diyorlardı,1 sene sonra gene 1 yıl ömrü kaldı diyorlar.
O bir yil hic gecmiyor
Sayili gunun cabuk gecmesi lazim ama
paradoks.gif -
Benim aldigim kaynak haberleri oldukca guzel. Bu ndercastkle olayi cok zevkli ve bir okadarda droplari ile cok ilgi cekici. Mevcut Krowaz itemlarini cope attiracak silahlar ve yeni bir Uniq armor da bu patch ile birlikde geliyor olacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
Benim aldigim kaynak haberleri oldukca guzel. Bu ndercastkle olayi cok zevkli ve bir okadarda droplari ile cok ilgi cekici. Mevcut Krowaz itemlarini cope attiracak silahlar ve yeni bir Uniq armor da bu patch ile birlikde geliyor olacak.
Zaten kingofknighta baktıgımızda farklı itemlerin oldugunu görüyoruz.Bir çok değişik itemler var ancak uskoya bu itemlerin gelmesi biraz zor görünüyor.
Gelirse oyundaki bir çok 10 itemin çöp olacaga benziyor. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
Benim aldigim kaynak haberleri oldukca guzel. Bu ndercastkle olayi cok zevkli ve bir okadarda droplari ile cok ilgi cekici. Mevcut Krowaz itemlarini cope attiracak silahlar ve yeni bir Uniq armor da bu patch ile birlikde geliyor olacak.
Zaten kingofknighta baktıgımızda farklı itemlerin oldugunu görüyoruz.Bir çok değişik itemler var ancak uskoya bu itemlerin gelmesi biraz zor görünüyor.
Gelirse oyundaki bir çok 10 itemin çöp olacaga benziyor.
önemi yok bizim millet combosu rahat diye raptor kullanmaya devam eder itemler'de bize kalır
-
Ahh ahh bıraktığıma pişman olmadım eski zamanlar hala güzel yenilendikçe berbatlaşıyor. -
Ya bu adamlar harbiden gerizekalı.ben yeni item istemiyorum veya yeni event ben türkçe dil desteğide istemiyorum ben oyunun düzeltilmesini istiyorum tabi kaale almazsınz orası ayrı.Neyse zaten kendimce bende birşey yaptığımdam reel para gerektiren hiçbir ürünlerini kullanmıcam düzelenene kadar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Usko patchleri Mgame den alıyor bildiğim kadarı ile. K2 network patch yazamıyor yani. Mgame gibi tırt bi firma gormedim zaten. -
bu oyuna halen bınlerce tl para verenler var yazık
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X