Şimdi Ara

Knight Online (SteamKO) [ANA KONU] (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.359
Cevap
34
Favori
252.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam yaş kaç ? şaka bir yana sen bir yana
  • karaniler kullanıcısına yanıt
    Anime izle oğuzhan bırak bu işleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaniler

Hocam yaş kaç ? şaka bir yana sen bir yana

knighta lafım yok efsane oyunmuş zamanında belliki.ama steamden girmeye çalıştım 2-3 kez hata verdi.bi servere gireyim dedim 500 kişi falan bekliyordu.resmen çöp.
  • Şu unexpected error hatasını alıpta çözebilen oldu mu? Dün cypher'da 14 level oldum çıktım bugün paso aynı hata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

Niye hocam ya :( adam gibi online oyun yok piyasada maalesef :( cs sıktı lol oynuyodum ondada veletler yüzünden biraktim :( oynayacak online oyun kalmadı :(

Tavsiyem MMORPG oyunlara bulaşma.Büyük zaman kaybı.Arkadaşlarla left 4 dead 2 oyna, sıra tabanlı gerçek zamanlı strateji oyna Battlefield 4 oyna bu oyunda yaşayacağın stresin 10 da 1 ini yasamazsin

• Knight'a giremiyorum yardım lütfen

• beyler ekleyin fuilux
  • Yok kardeş geçirebilirsin sorun değil bende geçiriyorum o msjı attığım kişi arkadaşımdı şakasına yazmıştım yoksa istediğini de oyunu p.u.s fiyatlarını gördükten sonra benim neler dediğimi duysan zaten devede kulak kalır seninki
  • 111x 1 kullanıcısına yanıt
    sil tekrar yükle belki dosyaların yerini değiştirmişsindir ilk indirdiğinde steam nereye koyuyorsa oraya indir değiştirme
  • An itibari ile geçen Notice'de artık sıra beklerken DC yemeyeceğimiz ve Xigncode hatasının çözüldüğü belirtildi.Umut verici ... Bakalım.
  • karaniler kullanıcısına yanıt
    Hiç ellemedim bile. Oyunu yükledim çalıştır dedim hata verdi.
  • Black Desert Online iyi gibi daha gelmedi ama beklenebilir.
  • Alttan yazı geçtiler servera girerken sırada dc yenmiycekmiş artık.
  • Premium fiyatları çok yüksek resmen soygun amacıyla kurulmuş gibi steam'a yakışmadı bence.

Özet : başlamayın
  • bu oyunu oynamak zaman kaybının yanında artı enayiliktir.Oyuncularını hiçbir şekilde tınlamayan bir yapımın yanında oyunda pvp ' nin p si yok varsa yoksa hile , hilesiz pvp ve exp gruplarına giremezsiniz.İnovasyon diye bi terim bu oyun içine girmemiş hala . Kaç yıl oldu aynı itemler aynı skiller yalanmı?Ha bu şartlar altında oynarım yapımcı şirkete para kazandırırım derseniz düpedüz enayiliktir.Pvpve çok seviyorsanız gidin Aion , wow , bns oynayın be kardeşimde bari pc başında adam akıllı eğlenin.

• yaza ardream kalabalık olursa oynarım,gidipte artık kasıp uğraşılmaz,duruma göre yazın başlamak en iyisi
  • Tahminimce steamin etiketini kullanarak son bir vurgun yaparak çekilmek istediler. Umarım yanılırım.
  • Abi girişte bu hatayı alıyorum yardım edin lütfen. Her türlü çözümü denedim görev yöneticisinde felan bi programda açık değil neden böyle diyor ya
  • Kesinlikle bunun içindir. Ben ne kadar kaldırdıklarını merak ediyorum. Öyle adamlar var ki hala bu oyuna deli para dökecek...

Belki bir şeyler değişmiştir diye girdim sabahleyin oyuna, iki saat dayanabildim sonra olumsuz inceleme yazıp çıktım. Bir bu kadar vakit daha geçse bu yöneticilerle Knight'tan bir cacık olmaz.

Pre alan varsa yazık etmiştir bence parasına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Şu çağ dışı dandik oyuna o parayı vereceğime orjinal bir ton oyun seçeneği var.

birader elinde daha çamur kaldı mı atacağın ? bak saçmalıklarını bizde yazıyoruz şu şöyle vs. diye bence de imkanlarını değerlendiremeyip saçmaladılar ama gelip buraya çağ dışı oyun falan anlamsız saçma gereksiz akşama kadar çamur atmana gerek yok sana çağ dışı geliyorsa oynamayacaksan şöyle kötü şu sebepten diye bi kere yazar çıkarsın ama oyun hakkında alakasız yok çağ dışı yok başak oyunlar var yok para verme falan demen saçmalığın daniskası kimse neye para vereceğini sana sormayacak yani cs de bir anlamı olmayan awp e adam 10 000 tl veriyorsa git birazda orda trollük yap hala 2d oyunlar nası tutuyorsa bu oyununda 10 000 lerce oyuncusu varsa çağ dışı değildir oyun zevk işidir çağ dışılıkla para vermekle başka oyunlarla karşılaştıramazsın zevkler ve renkler tartışılmaz yazacaksan de ki f2p yazmışlar serverlara almıyorlar şu hatayı veriyor şöyle bug var falan onları yaz ama gereksiz çamur atma herhangi bir oyuna böyle uydurma boş laflarla

Bu kadar tribe girmene gerek yoktu. Otur bir soluklan yeğenim.

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.