Şimdi Ara

Knight Online (SteamKO) [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.366
Cevap
36
Favori
251.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklenen PUS fiyatları geldi

Knight Online Steam Açılış Bilgilendirmesi
    Değerli Şövalyeler!

Steam Sunucusu açıldığında ihtiyaç duyacağınız bazı bilgileri paylaşmak istedik.
    Sunucu planlandığı şekilde 26 Ocak Salı Türkiye Saati ile 02:00 itibari ile açılacak, oyun dosyası indirme de aynı saatte hizmete girecektir.

Yeni Steam sunucumuzun ismi Cypher olacak ve 4 kanal üzerinden hizmete açılacak.
    Eğer sunucumuzun kapasitesi beklenenin üzerinde ilgi görür ve yoğunluk yaşarsa, oyuncularımızın açıkta kalmaması için yeni alt kanallar açacağız.

Tüm sunucular Moradon, El Morad, Karus ve ilgili Eslant haritalarında ek Military Camp barındıracak.

Açılışta, Ronark Land oynanabilir tek PvP haritası olacak. Sunucumuz düzenli olarak yeni özelliklerin açılması ve aktive edilmesi ile güncellenecek, lütfen takipte olun.
    Oyun içi Eventler hakkında bilgiyi bu konu altında bulabilirsniz

Oyun içi Power up Store üzerinden yapılacak her alışveriş için Knight Cash ihtiyacınız olacak. Knight Cash alışverişlerinizi Steam Cüzdanını kullanarak yapabilirsiniz. Bu alışverişlerinizde bazı sınırlamalar ve limit uygulamaları olabilir.

Knight Cash ve USD kuru 1 USD için 100 Knight Cash olarak belirlenmiştir. Dikkatinizi çekmek isteriz ki, bu oran mevcut sunucumuzdaki 1 USD karşılığı 80 NPoint oranından farklıdır.

Mevcut USKO sunucumuzdaki NPoint bakiyesi Knight Online Steam sunucusunda kullanılamayacaktır.

Bazı oyun içi alışverişleriniz size Bonus Puan verecek. Bonus puanlar normal Knight Cash gibi harcanabilir, Premium Paketleri gibi bazı bonus Cash kullanılamayabilir. Lütfen Bonus Cash kullanılamayan ürünlerimizin listesini inceleyiniz.

Lütfen Kullanıcı Sözleşmesini[www.nttgameonline.com] ve Oyun Kurallarını[www.nttgameonline.com] Knight Online oynamaya başlamadan önce dikkatlice okuyunuz. Bu kurallar tüm oyuncularımızın keyifli ve adaletli bir ortam içerisinde Knight Online oynaması için mevcuttur, ve katı bir şekilde uygulanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antares -- 24 Ocak 2016; 1:05:04 >

• Beyler bu saatleri Türkiye saatine cevierecek var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 saat ekleyin hepsine
  • Antares kullanıcısına yanıt
    Exp kasarken alacağımız şeyler toplam kaç cash tutuyor ?
    2 mesajını da 2. mesaja ekledim
  • Çoğumuz artık Koca adamlarız bizi ne hale soktu bu oyun geçmişe döndüm inan ki Eğer ben bu charı sonuna kadar kasacağım dersem ki bu oyuna ilk izlenimime bağlı cüzdanı sonuna kadar açacağım yapacak bir şey yok. Özellikle şu item satın alma olayı doğru ise kesinlikle sağlam itemlerse hiç pazarda item kovalamadan onları alıp takacağım önceki yıllarda da warrioruma büyük yatırım yapıp el karusta milleti hep çevreme toplamıştım zaten.

@remreozturk kesinlikle hocam, ben ntt game nerden bıraktıysa ordan devam eder diyorum steamın kosp işine bir koruması olacağından emin değilim tek umut verici şey steam üzerinden gmlere daha hızlı ve kesin iletişim kurabilir ve bu sayede biraz azaltım yapılabilir,steamdan oyunu maalesef dayanamayarak istek listesine aldım duyuruları vesaire de takip ediyorum son izlenimim bu yönde dilerim güzel şeyler olur zira bu oyun kesinlikle steamdan da büyük bir kesimi oynattıracak kendine her şekilde. Saatler kaldı ne ile karşılaşacağımı merak ediyorum yeni gelen şeylere biraz uzağım görüp heyecanlanmak içinde pek bakmıyorum ne geldi ne gitti diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Antares

7 saat ekleyin hepsine

İndirmeye 02.00de açılıp oyunu oynamaya 12.00da başlayabileceğimiz söylenmemiş miydi ya :) Birde oyuna özel steam hesabı açmayı düşünüyor musunuz ilerde karakterinizi satarsınız diye? 10-20 oyunum var kararsız kaldım yeni hesap mı açsam knight için diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müneccim Tercüman

quote:

7 saat ekleyin hepsine

İndirmeye 02.00de açılıp oyunu oynamaya 12.00da başlayabileceğimiz söylenmemiş miydi ya :) Birde oyuna özel steam hesabı açmayı düşünüyor musunuz ilerde karakterinizi satarsınız diye? 10-20 oyunum var kararsız kaldım yeni hesap mı açsam knight için diye

Söylentilerden ibaretti hepsi. Resmi duyuru bu şekilde Türkiye saatine göre gece 2 de client verilecek ve oyun açılacak.

Eğer mevcut hesapta para yoksa bence yeni açın.

Bunu yazmaya gelmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: wally west

Exp kasarken alacağımız şeyler toplam kaç cash tutuyor ?
    quote:

Orijinalden alynty: wally west

Exp kasarken alaca?ymyz ?eyler toplam kaç cash tutuyor ?

2800 exp pre.
    genie 20 saati 150 civari. baslangiçta 2 tane alinsa yeter. sonra isterseniz oyundan alirsiniz.
    192 cash 5k mana potu. 192 hp potu.

Kaba taslak 3500 diyebiliriz. 4k cash çekerseniz mis olur.

Bu fiyatlar uskoya göre %25 indirimli. Ve steamin kur farki olayi da var. Eger o da olursa %30 indirim de ordan gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antares -- 24 Ocak 2016; 1:17:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa

Bunu yazmaya gelmiştim

Gözler steamde haber bekler olduk.
  • Şu platinium premium ile 3 güne 50 level oluruz.net %400 exp

• quote:

quote:

Orijinalden alynty: wally west

Exp kasarken alaca?ymyz ?eyler toplam kaç cash tutuyor ?

2800 exp pre.
    genie 20 saati 150 civari. baslangiçta 2 tane alinsa yeter. sonra isterseniz oyundan alirsiniz.
    192 cash 5k mana potu. 192 hp potu.

Kaba taslak 3500 diyebiliriz. 4k cash çekerseniz mis olur.

Bu fiyatlar uskoya göre %25 indirimli. Ve steamin kur farki olayi da var. Eger o da olursa %30 indirim de ordan gelir.

Hocam bu exp premiumu alınca yanında 800 vermiyor mu? o 800 cash ile genie ve pot alabiliriz dimi?
  • exp pre bonus cash vermiyor. plat gold veriyor.

BekirTemel

Görevlerle ilk gün 65+ oluyorsun zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa

Bunu yazmaya gelmiştim

Gözler steamde haber bekler olduk.

Telefonum şuanki steam hesabına bağlı, acaba diğer hesaplar için steam guard mobile onaylayıcı gerekir mi yoksa mailden onaylamayı seçersemde girebilir miyim knighte? 2 Pc oynamayı düşünüyorum 2 farklı steam hesabı daha gerekecek çünkü bu hesaptaki oyunlar nedeniyle ilerde satarsam diye yeni hesaplar açacağımdan, telefon bulurum ama her girişimde telefonları yanımda bulamam :D o yüzden mail onaylı yaparsak oyuna girmekte bir sorun olur mu?

• quote:

exp pre bonus cash vermiyor. plat gold veriyor.

BekirTemel

Ha pardon hocam, şimdi 4 k cash çeksek, ne kadara patlayacak bu steamko da bize?
    Aynen hocam. Böyle güzel haberleri okudukça da sabırsızlanıyor insan. PK için sadece cz açık olacak mesela ilk başta, muhteşem bir şey. Ayrıca yanlış anlamadıysam Military camp (alt kanal) sadece emc, karus, moradon ve eslantta olacak. CZ ne halde olacak bir düşünsenize?

Şuan tek beğenmediğim durum, indirme işleminin gece 02:00'da başlayacak olması. Servera ilk giren 200 kişiye kanat verilecekti, çoğumuz bu hediyeyi unutabilir
  • Müneccim Tercüman M kullanıcısına yanıt
    S: OTP sistemi Steam'de kullanılabilecek mi?
    C: Hayır OTP sistemi Steam'de kullanılmayacak. Steam'in kendine ait Steam Guard Mobil Kimlik Doğrulayıcı sistemi kullanılacak.

Cevap burda sanırım. Steamın sistemini bilmiyorum ama çalıntı hesapları geri alma şansın varmış sanırım. Eğer öyleyse hesapla char satmak tarihe karışabilir. Ring ile olur büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bırak Zaman Aksın

quote:

exp pre bonus cash vermiyor. plat gold veriyor.

BekirTemel

Ha pardon hocam, şimdi 4 k cash çeksek, ne kadara patlayacak bu steamko da bize?

4k cash 120 lira normal şartlarda. Steamın 2liralık kuru dikkate alınırsa 80 lira
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.