Şimdi Ara

Knight online resmi sitesinden şifre değiştirme..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadşlar oynadığım çarın şifresini değiştirmem gerek ama site hack fln yemiş diolardı bi aralar hala aynı durumdamı site çarın üstünde çok item gold var sakata gitmekten korkuyurum sizce bir sorun olurmu..Son gelişmeler neler acaba resmi site hakında..

• sORUN DEVAM EDİYOR,HERBİRYANDAN SALDİRİLAR,pardon caps acık. Feciibişekilde pc ler virüs yiyor..
    yıyenlere afiyet olsun..yarasın..oynamayın artıkım..

• quote:

Orjinalden alıntı: Ancalimë

Arkadşlar oynadığım çarın şifresini değiştirmem gerek ama site hack fln yemiş diolardı bi aralar hala aynı durumdamı site çarın üstünde çok item gold var sakata gitmekten korkuyurum sizce bir sorun olurmu..Son gelişmeler neler acaba resmi site hakında..

her an herşey olabilir kardeş onca adam soyuldu
    sana tavsiyem korkuyla ve çaresizlik içinde yaşıyacağına başka bi karktere aktar itemlerini, ama yeni alınmış hesap 1 level char falan olmasın zira pazar kurmak için hesap açıp değerli itemleri chara aktaran ve bu pazar charlarının banlandığı şeklinde konu açan insanlar oldu

• nedense koxp zamanı yayılan bir dedikodu. illegal proğramları yayıp sonra şifreleri ele geçirip millet şifre deiştirmesin die açılan bir dedikodu olmasın ben 2 defa deiştim arkadaşım 1 haftadır bişi yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eXale

sORUN DEVAM EDİYOR,HERBİRYANDAN SALDİRİLAR,pardon caps acık. Feciibişekilde pc ler virüs yiyor..
    yıyenlere afiyet olsun..yarasın..oynamayın artıkım..

1 cisi avast kulanıyorsun bana göre hiç bir işe yaramıyan bir şey bulmadan uyarı veren bir program
    2 cisi programların xtrapda trojen görmeleri yeni bir olay değil 5 6 aydır var kendi yazılımları içinde trojen olması mantıklımı sence
    3 cüsü yıyenlere afiyet olsun..yarasın..oynamayın artıkım demişsin isteyen oynar isteyen oynamaz hadi eyw

• ya saçmalamayın bea ne alakası war deiştir tabi ben 3 gün önce deiştirdim hiçbişe bile olmadı bu kadar kolay hacklenir mi sizce akıl mantık meselesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.