Şimdi Ara

Knight Online Nasıl Basladınız...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orjinalden alıntı: xblacktigerx

Soru Gayet Net

Arkadaşların b*kuna...
    Bu ne pis bişeymiş diye girdik 3.5 sene oldu daha çıkacaz...
  • Böyle bi konu açıldı hatta bi kaç kez açıldı ama neyse

bende arkadaşlarım yüzünden başladım
  • Sananee

Şaka Şaka Hemen aLınma Ama Sanane
  • Siqaraya nasıl basladın der gibi oldu ama neyse .. Arkadaşlarım ko dan konuşurken ben hep sessiz kalırdım.. Sırf onlarla daha iyi arkadaş olabilmek,onlarla muhabbet edebilmek için başladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechnicaL_TR

quote:

Soru Gayet Net

Arkadaşların b*kuna...

hemen hemen aynı benim 2 sene oldu yanlız

• Ben babamın iş ortağının oğlu sayesinde basladım ama o zamanlar ne günlerdi ortalık dupe'den geçilmiyodu..düşünün potları dahi dupe yapıyolardı..Bakıyodum tabi moradon olduğunu bilmiyodum.bomboştu 3-5 kişi vardı..Bende o zamanlarda cok anlamıyodum işte o babamın ortağının oğlu bana diyo enion bow alcam shell set falan alcam diyodu ben he falan diyodum ama anlamıyodum..Sonra dupe yapan bi arkadaşımız wardı..Onun charının şifreside yasin diye bi arkadaşta vardı..Onu soyduk..falan ordan item aldım basladım oyuNa..böyle bi oyun olDuğunu bilsem asla başlamazdım gider gta oynardım sıkılır cıkardım oyuundan..ama bundan bıkılmıyo lwl atlasan cz'si war cz'den bıksan savaşları var..savaştan bıksan boss eventleri war..Yani kısacası k.o'nun sahibi bu aktiviteler sayesinden krallar gibi yaşıyo..K.o Bu oyunu bana başlatan kadir'e'de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight online Hakkında herşey
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0di

quote:

quote:

Soru Gayet Net

Arkadaşların b*kuna...

hemen hemen aynı benim 2 sene oldu yanlız

Fakat ben bırakalı daha doğrusu aktifken pasife geçtim...
    3 4 ay oldu iyi de oldu...
    Çok çok az oynuyorum...

• yıl 2003 kasım aylarının sonu cafede 1 abi oynuyordu kendi cdsi vardı meraksandım başladım ıhı böle işte
  • Arkadaşlar allah belalarını versin
  • quote:

quote:

Soru Gayet Net

Arkadaşların b*kuna...

Bende Sercanla ayni ba$ladim
  • orta sonda ulitima(online) oynarken bir arkadaşımısın gelip knght online diye bişe var goruntuleride ultimadan 10 kat daha ii falan demesiyle ilk charımı actım rogue(o zamanlar okçu düyodum.

4 server flan vardı başladığımızda cyper geldi ordada kaldım başka servere gecmedim bidaha

yeni server gelir se oray gecem inşallah cyperden acayip sıkıldım ( bu arada oyunu baya bi bırakıp tekrar başladığım için iyi bi yol kat edemedim ama olsun zevk alıyom bu oyundan hoşuma gidiyo :D
  • quote:

quote:

Soru Gayet Net

Arkadaşların b*kuna...

aynen
    bu oyunun düşmanıydım ama basladık işte 3 sene oldu
    hersey birgün okulu kırmamla basladı kafeye gittik o gün arkadaslar şifre aldılar fln olympıada bi mage acmıştım

• doStum ben Çorumda ASkerdim 1985/1 Askerlik yaptım
    bir gun değişik bir cafeye gidim dedim adamın cafe'sinde
    40 tane pc ve hemen hemen hepsi bayan bu oyunu oynuyordular
    tabi o zamanki günlerde hep maradonda yanı bulcan kesenbilen adamlara kral diodular
    sonra bir bayanın yanına oturdum selam verdım bu oyun nasıl oynanır dedim
    oynama dedi bana .
    bende dedim 22 gun askerliğim kalmıs memleketımde internet cafem var
    oyunu yüklerim felan
    sonra adresi verdı tezkere aldım memleketime geldim 1 2 gun sonra işime başladım
    oyunu yükledim Çar Açtım Olympia da..
    Keşke Açmaz olaydım
    Kısa ve öz işte her şey o kızın yüzünden oldu ):)
    ne ßilim Knight online Dünyası ßoyle
    3 ay tek elle gezdim bea +8 Stiletto :)) hanı yanıo ya insanın hoşuna gidio

Ekleme : ßu arada 9 aydır Oynuyorum lvl 68 ASas lvl 66 ASas lvl 59 Warıor lvl 54 priest rez için.
    Kastım :))
    Kasmaz olaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aSibey -- 14 Temmuz 2007; 23:21:42 >

• Mageyle başlamıştım o zamanlar olimpiada (sanırım yanlış yazdım) takılırdım sonra edana geldi mage açtım öyle işte 33 alanı ile morodonda kasrdım
  • 2 dene ark. ımın kışkırtmasıylasonunda 2 sindende daha iyi kocu oldum nan
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you

Arkadaşlar allah belalarını versin

Kardeş Neden Beddua Ediyorsun Kimse KafaLarına SiLah Dayayıpta Oyuna BaşLayacaksın Dedi Mi?
    O Zmn Sadece Susmayı Dene Sus Sus Sus....Kimseyede Beddua Etme Boşyere Dönüp DoLaşıp Sana GeLir
  • ark ssayesinde ama memnunum yane istesemde bırakırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocky_43

Ben babamın iş ortağının oğlu sayesinde basladım ama o zamanlar ne günlerdi ortalık dupe'den geçilmiyodu..düşünün potları dahi dupe yapıyolardı..Bakıyodum tabi moradon olduğunu bilmiyodum.bomboştu 3-5 kişi vardı..Bende o zamanlarda cok anlamıyodum işte o babamın ortağının oğlu bana diyo enion bow alcam shell set falan alcam diyodu ben he falan diyodum ama anlamıyodum..Sonra dupe yapan bi arkadaşımız wardı..Onun charının şifreside yasin diye bi arkadaşta vardı..Onu soyduk..falan ordan item aldım basladım oyuNa..böyle bi oyun olDuğunu bilsem asla başlamazdım gider gta oynardım sıkılır cıkardım oyuundan..ama bundan bıkılmıyo lwl atlasan cz'si war cz'den bıksan savaşları var..savaştan bıksan boss eventleri war..Yani kısacası k.o'nun sahibi bu aktiviteler sayesinden krallar gibi yaşıyo..K.o Bu oyunu bana başlatan kadir'e'de

bende hep GTA oynardım bide cs knıghta baslamadan önce cs de adam bırakmazdım ama bi basladık cs yide unuttuk

• Buna Cs yı Bırakıp Başladık Heyt Bre Neydık Eskıden Csde Show Yapardık Clanımız Bıle Wardı
    Sonra 1 Kafeye 1 Çocuk Geldı Dedı Knıght Varmı Dedık O Ne Yenırmı Çocuk Anlattı İşte Bıde Gıttık Izledık Çocugu Dedık Bızede Al Aldı Öle Başladık
    Ilk Açtığım Char Priestdi Buffer Kasması Kolay Olur Ac Dedı Çocuk Bende Actım
    2 Senedır Oynuyodum Hep Priest Oynadım Baska Yok Ama Bende Bırakıtm Sayılır Arkadaşların Charları Ile Oynuyoz Arada
    Eeeee Nasıl Olsa ßaya 1 Cevre Yaptık Bız Onlara Gıderız Onlar Bıze Iade-i Zıyarete Gelır Anca 0 Arada Bende Priest Charlarla Oynarım Yoksa Yok Benım Yok Yane Charım Felan
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.