Şimdi Ara

Knight Online mi TERA Online mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha onceden yaklasik 1yil kadar knight oynamis biriyim. gecenlerde tera ya basladim mukemmel bir oyun cok hosuma gitti . gerek grafikleri gerekse oyun sistemi cok hos . dolayisiyla bir daha knight ve benzeri sistemlere sahip oyunlara geri donus yapmamayi dusunuyorum. herneyse gelelim mesleye bir arkadasim tekrar knight oynamaya baslayacagini soyledi . tera oynamaya davet ettim fakat arkadas knightin yaninda tera ne ki deyip alaya aldi beni . BENİM SİZDEN İSTEĞİM
    tera ve knight hakkindaki yorumlariniz ve ikisinin karsilastirilmasi .ilgilenenlere simdiden tesekkur ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben ko dan başka bu tür oyun oynamam metin2 oynadım 1saat zor dayandım ko ya 2005 te başladım 2009 da bıraktım 2 gün önce yeni açılan servere başladım

bu tür olaylar kişiden kişiye değişir ben ko oyna derim

2005 te orc warriordum 1 sene onunla oynadım kısa süre rogue oldum onuda bıraktım priest oynadım 59 lwl da bıraktım sonra insan olarak warrior oynadım 59 da bıraktım eski adıyla ronarkta 61lwl magem vardı areste 62 lwl warriorum vardı koxp yüzünden bıraktım yeni serverde son kez orc rogue okçu açtım bu son çarım çok çarım oldu orc başladık orc olarak bitirecem

• World of Warcraft
  • abi f2play oyunlardan konusuyoruz evet haklisin wow da cok guzel bi mmorpg kabul ediyorum da lutfen wow u karistirip ta konuyu dagitmayalim

• stormriders S kullanıcısına yanıt
    sonuçta vakit harcıyosun, zamanını çer çöp oyunlarla ziyan etme, parasını ver adam gibi oyun oyna
  • Knight'ın verdiği hazzı verecek oyun yok.
  • Tera cok farkli bi oyun zevk alman icin anlaman gerekir knight gbi duz mantik degil combo sistemi cok farkli anlatmayla bisi anlamazsin ki grafik olarak knightla tera kediyle kaplan gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online İP ADRESİ nedir.?
    18 yıl önce açıldı
    diablo 2 online
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Suan ko da 80 lvl krolu setli itemli carim var ole.duruo tera oynuyorum sifirdan baslim desem hayatta baslamam knighta bi karakterim var sirf onun icin giriyorum ve cari kendim kSip pazarla duzdum bir knight hastasi olarak tera derim nobun karsisina gecip full skil abanmiosun cesitli boslarla cesitli sekillerde kapisiosun bosslarin bile skilleri var hep ayni vurmuo ve uyaniksan kaciosun teranin oyun skill combo sistemi kac sene once vardi ve daha yeni o tarz sistemler gelismeye basladi tera da yapildiktan baya bi sonra piyasaya girdi o baska

• Hangisinden daha çok zevk alacaksanız onu tercih edin sonuçta oyun zevk için oynanır. Tera online nasıl bir oyundur bilmiyorum.
  • ben tera yi wow ile kiyasliyordum ko la kiyaslanicak kadar dustumu ya ben son 3 yildir ko oynamadim.oynayanda cok az sayida gordum. Konun harcanan parayi hak etmedigini dusumuyorum gerek grafik gerek oyun icerigi olarak cok yetersiz ha dersen ben oyuna para vermeyicem verenleri eglendirirsin o kadar. İlla mmorpg oynayicaksan paran varsa 60 gunde bir 60 tl vericek kadar wow oyna en kapsamli icerik sunan oyundur ve her oyuncu oyundaki yetenekeleri kadar iyidir parayla item alamazsin yani. Ama yok ben ko ve tera arasinda secim yapicsm dersen tera derim

• quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

ben tera yi wow ile kiyasliyordum ko la kiyaslanicak kadar dustumu ya ben son 3 yildir ko oynamadim.oynayanda cok az sayida gordum. Konun harcanan parayi hak etmedigini dusumuyorum gerek grafik gerek oyun icerigi olarak cok yetersiz ha dersen ben oyuna para vermeyicem verenleri eglendirirsin o kadar. İlla mmorpg oynayicaksan paran varsa 60 gunde bir 60 tl vericek kadar wow oyna en kapsamli icerik sunan oyundur ve her oyuncu oyundaki yetenekeleri kadar iyidir parayla item alamazsin yani. Ama yok ben ko ve tera arasinda secim yapicsm dersen tera derim

sanirim yanlis anlasildim, ben tera yi knight in seviyesine zaten indirgemedim sizinde dediginiz gibi bence wow la ayni klasmanda olan bi oyun ve knightla kiyaslanmasi soz konusu bile degil . benim bu konuyu acma sebebim benim gibi ko ve sro gibi oyunlari oynamis bundan sonra tera gibi mukemmel bi oyunu kesfeden arkadaslar varsa yorumlarini almakti.bir ikinci sebep de arkadasimi da tera ya davet ettigimde tera yi bilmeden knight i övup benle alay etmesiydi . lutfen varsa boyle arkadaslar yorumlarini alayim .

• quote:

Orijinalden alıntı: stormriders

quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

ben tera yi wow ile kiyasliyordum ko la kiyaslanicak kadar dustumu ya ben son 3 yildir ko oynamadim.oynayanda cok az sayida gordum. Konun harcanan parayi hak etmedigini dusumuyorum gerek grafik gerek oyun icerigi olarak cok yetersiz ha dersen ben oyuna para vermeyicem verenleri eglendirirsin o kadar. İlla mmorpg oynayicaksan paran varsa 60 gunde bir 60 tl vericek kadar wow oyna en kapsamli icerik sunan oyundur ve her oyuncu oyundaki yetenekeleri kadar iyidir parayla item alamazsin yani. Ama yok ben ko ve tera arasinda secim yapicsm dersen tera derim

sanirim yanlis anlasildim, ben tera yi knight in seviyesine zaten indirgemedim sizinde dediginiz gibi bence wow la ayni klasmanda olan bi oyun ve knightla kiyaslanmasi soz konusu bile degil . benim bu konuyu acma sebebim benim gibi ko ve sro gibi oyunlari oynamis bundan sonra tera gibi mukemmel bi oyunu kesfeden arkadaslar varsa yorumlarini almakti.bir ikinci sebep de arkadasimi da tera ya davet ettigimde tera yi bilmeden knight i övup benle alay etmesiydi . lutfen varsa boyle arkadaslar yorumlarini alayim .

knight in neyini ovmus select character yapamamayi mi dupe ile haksiz kazanci mi gm lerin ilgisizligini mi oyundaki soygunlari mi pazardaki fiyatlari mi ovmus

• bu iki oyunu karşılaştırmak biraz zor. başta tera'nın farklı oynanış tarzı(hedef alma sistemi) var.
    2sini de oynadığım için kendimce 2oyunun + - lerini yazayım.
    knight online
    +++
    düşük sistem gereksinimi
    başka hiç bir oyunda olmayan combo sistemi
    ırkların vs atabilecek büyük alanı olması(cz,ardream,base)

---
    hilenin bitmemesi
    bir süre sonra oyunu oynamak için sebep kalmaması
    yeni server açılınca oynadığın serverin hayalet server olması

tera online
    +++
    farklı oynanış tarzı
    görevlerle oynandığından sıkmaması
    görsele önem verenler için grafiklerin diğer rpg lerden üstün olması

---
    yüksek sistem gereksinimi
    ingilizce bilmeyenler bir süre sonra zorlanabilir
    maximum level geldikten sonra oyunun monotonlaşması
  • terayı beğenmedim ko daha iyidir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.