Bildirim
Knight online klasöründe log.klg dosyası?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ayni Dosyayi $imdi bende farkettim biraz ara$tiriyim bilgi veririm arkada$im. -
''log.klg'' dosyası yaptıklarını karşıya yollar diye biliyorum.
Kısaca veri alış verişi yapıyor sanırım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenk -- 16 Haziran 2007; 16:30:56 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Cenk
Onun sayesinde charın leveli ve itemleri save oluyor bozulmuyor.
Bn dahha hiç bişeyden cakmazken o dosyayı defalarca siLdim kl die. Ama sonra geri geLio Login oLdukca. Sanırım içinde şifrelerimizin oLma ihtimaLi war.SOrun şu ki birLikte aç dediğimizde uygun ni prg. buLunmmmaması -
quote:
Orjinalden alıntı: bulto
quote:
Orjinalden alıntı: Cenk
Onun sayesinde charın leveli ve itemleri save oluyor bozulmuyor.
Bn dahha hiç bişeyden cakmazken o dosyayı defalarca siLdim kl die. Ama sonra geri geLio Login oLdukca. Sanırım içinde şifrelerimizin oLma ihtimaLi war.SOrun şu ki birLikte aç dediğimizde uygun ni prg. buLunmmmaması
Bende bir an telaş ettim sildim. Ama dediğin gibi tekrar çıkıyormuş. -
Eger icinde Ayarlar ve $ifreler varsa bu cok tehlikelidir ki yeni bir knight online hack sistemi ba$lar in$allah yoktur boyle bi$i yoksa aklima cok kotu $eyler geliyo biraz ugra$iyim bakim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehlor -- 16 Haziran 2007; 16:28:07 > -
bişi olmaz...korkmayın.... -
in$ bi$i oLmaz
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X