Şimdi Ara

Knight Online Heaven Fire Bot Download

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
11.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KO_HeavenFireII3.0.81 (Yeni KO version uyumlu) download için tıklayın

konuyu daha öncede açmıştım ama nedenini bilmediğim bir sebebten silinmiş...

2 gün önce yapılan kural değişikliği ile Dh forumlarında bu tür program paylaşımı serbest bırakıldı...
    biz forum kullanıcıları nekadar buna karşı çıksakta sonuçta son sözü yönetim söylüyor...
    forumun bu hale gelmesini sizler istediniz bu yüzden bu ve benzeri kurallara uygun konular silinmemelidir...

quote:

3- Oyunda bot kullanımı tarafımızca karakter ve eşya satışı gibi görülmüştür. Bu tür programlar güvenli bir şekilde bazı Türk firmalarından alınabilirler. Buna karşın internet üzerinden bulacağınız programların muhtemelen virüs içereceği ve karakterlerinizin hacklenmesine yol açabileceği göz önünde bulundurulmalıdır. Türkiye'de hizmet veren firmalar dışında her türlü download linkinin verilmesi yasaktır. Bot kullanımı yüzünden oyundaki karakterinizin banlanma ihtimali her zaman vardır, burada sorumluluk sadece kullanıcıya aittir. Forumumuz bu tür durumlarda sorumluluk kabul etmez. Bunun ve karakter, eşya satışının dışında oyun firmasının belirlediği tüm kurallar geçerlidir.

• canımsın
  • BAN'lanana Kadar Uhraşıcaksın Değilmi?

Kardeş Forumda Koxp Vb. Dağıtılması Veya Link Verilmesi Beni Alakadar Etmez...Ben Açılan Konulara Bakarım İlgimi Çekerse Girer Yorumumu Bırakırım Çıkarım...Sormak İstediğim Birşey Olursa Açarım Konu Sorarım Neden Herkez Bu Koxp Konusuna Bu Kadar Taktı Anlayamadım... Verilir Verilmez Bu Forum Yöneticilerinin Bileceği İş Bana Göre

Edit:

Zaten Yöneticiler Bu Konu İle İlgileniyor Eşelemenin Bir Anlamı Yok Diye Düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuzuXx -- 28 Mart 2008; 1:32:56 >
  • Valla Kardeşßen Koxp Vs. Programların Serbest Olmasına Karşıyım
    Çünkü ßu ßölümde Serbest Olursa
    Welet'lere Gün Doğacak
    Konu Göremicez
    Bişi Alıp Veremicez Herkesin Charı Soyulacak.
    Yazık Günah.

• quote:

Orjinalden alıntı: heLOpeRS

Valla Kardeşßen Koxp Vs. Programların Serbest Olmasına Karşıyım
    Çünkü ßu ßölümde Serbest Olursa
    Welet'lere Gün Doğacak
    Konu Göremicez
    Bişi Alıp Veremicez Herkesin Charı Soyulacak.
    Yazık Günah.

Bilal Abim Neresi Günah?

Şimdi Adam İllegal Program İndirip Kurup Kasıcaksa O Adam Banlanmayıda Hack'lenmeyide Göz Önünde Bulundurarak İndiriyor...
    Ha Koxp Legal Birşey Olsaydı Eğerki Tamam Banlandımı Veya Hack Yediğinde Yazık Günah Dersin Ama Adam Zaten Kural Dışı Birşey İndirip Kullanıyor Bunda Kimseyide Sorumlu Tutamaz..
    Kendi Düşen Ağlamaz Bilal Abi
  • aCCAAİP KÜFÜR ETMİŞTÜM AMA SİLMİŞLER,AYNI KÜFÜRİ ACCAAÜP BİŞEKİLDE BİDAA YAZIORUM,BU ADAMLARIN BAHSETTİGİ PROGRAMI INDIRENIN CHARIN ÖMRÜ 1 HAFTA....
  • eeee para bu insanı ne hale getiriyor degilmi ^^

meraklanmayın birkaç güne kadar bebeler doluşur sözde paylaşım serbest diye herkes koxp ile ilgili konular açar ezik büzük lamerlere gün doğar hede hödö ....

DH KENDİNE GEL ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ### Forgotten Silkroad 40 cap ###
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yine biri gelicek konuyu silecek açıklama olarak siz para vermediniz(firma yetkili değilsiniz) bu yüzden konu açamıcaksınız diyecek ve konu çöp kutusuna gidicektir.
  • KuzuXx kanky çok haklısın ben yorum yapmıyım en iyisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: heLOpeRS

KuzuXx kanky çok haklısın ben yorum yapmıyım en iyisi

Estafurullah Abi
  • kosp-koxp-kops-kopus
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sérd@r

Yine biri gelicek konuyu silecek açıklama olarak siz para vermediniz(firma yetkili değilsiniz) bu yüzden konu açamıcaksınız diyecek ve konu çöp kutusuna gidicektir.

silkroad bölümünde üst konu bile yapıldı isro bot download linkleri...
    silkroad rehberi konusuna bot programının kullanımına dahil ayrıntılı bir açıklama konusu eklendi...

bir çok bot konusu açılıyor ve kurallara uygun olduğu sürece silinmiyor...

bunu DH yönetimi serbest bıraktı bu konuyu neden silsinler ki???

üst konu olmasını talep ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckyone -- 28 Mart 2008; 2:03:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: luckyone

quote:

Yine biri gelicek konuyu silecek açıklama olarak siz para vermediniz(firma yetkili değilsiniz) bu yüzden konu açamıcaksınız diyecek ve konu çöp kutusuna gidicektir.

silkroad rehberi konusuna bot programının kullanımına dahil ayrıntılı bir açıklama konusu eklendi...

Ben açtığımda firma yetkilisi gelip sadece firma yetkilileri link paylaşabilir deyip bi yöneticiye benim paylaştığım konuyu silmişti

• eğer böyle birşey varsa öncelikle kurallara eklemeliler...
    şuan için ben kurallarda benim link koymamı engelleyen bişey görmüyorum...
  • quote:

quote:

bu yaptığın şeyin doğru olmadığını hepimiz biliyoruz da sen yönetimin bu tavrını protesto etmek için mi bunları yapıyosun ?

yoksa koxp'un satışından ve yayılmasından dolaylı yada doğrudan bi çıkarın mı var ?

• quote:

Orjinalden alıntı: pwner

quote:

quote:

bu yaptığın şeyin doğru olmadığını hepimiz biliyoruz da sen yönetimin bu tavrını protesto etmek için mi bunları yapıyosun ?

yoksa koxp'un satışından ve yayılmasından dolaylı yada doğrudan bi çıkarın mı var ?

veya üst konu merakı

• Haberim Dahilinde açılmış bir konudur...

Her güncelleme geldiğinde Erdal arkadaşımzı bu konuyu yenileyecekdir... Bilgilerinize...
  • Benim de bilgim dahilinde acilmis bir konudur.

Heyecan yapmaya gerek yok.

• Yaf bu sitedeki bedavamı
  • quote:

Orjinalden alıntı: attila_khan

quote:

Orjinalden alıntı: pwner

quote:

quote:

veya üst konu merakı

o gördüğün arkadaşın öyle bi merakı olduğunu zannetmiyorum yeterince üst konusu var zaten

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.