Şimdi Ara

KNİGHT ONLİNE HAKKINDA YARDM ...!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar foruma uzun bi süredn sonra girdm birz dolştm ama cevabını istedgm soruları bulamadm daha önce cvpları oldysa şimdidn k.bakmayn bilnler yeniden cevplarsa sevinrm.

ilk sorum BOOS harıtası warmı link werebilrmisnz.

iknci sorm bugn itibariyle KO ver 1288 i yükledm benm beramusda iki charm hacklendi we şuan oynayamıyorm birisi 59lvl adı _ACHİLLES_ diğeri master KNİGHT_OF_THE_TURKEY en son master hacklendiktn sonra cyber a geçmeyi düşndm ama orayada gecktiğimi düşünüyorm o yüzdn KE ı bekliyodm yanlz o şimdiki KO nun üstnden dewam edeck yani sadece bişeyler ekleneck we charlar aynı kalcksa hemen cyberda kasmaya başlaym kesn bi bilgisi olan warmı
    şimdidn teşkkürler

bu sitede karus ve el morad boss haritaları var.

bide empire modeli gelince charlara hiç bişey olmayacak sadece yeni silahlar bölümler ve yaratıklar eklenecek.Japon serverinde olduğu gibi.
    sana bi sorudaha soraym ben charımı nasl kurtarabilirim sanki birisi şifremi değştirmş gibi ben giremiyorm şifre hatalı diyo knightonlineworld sayfasndanda özel sayfama giremiyorm ordada aynı şeklde şifre hatalı diyo ingilzcemde yok mailime şifremi nasıl isteyebilirm yada oluyomu ama ilk üye olurken mailide doğru yazp yazmadığımı bilmiyorm kişisel sayfama giremedğm için onuda göremiyorm ne yapcm anlatabildysem yardmcı olursan sevinrm.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.