SİZ HİÇ KNİGHT ONLİNEYE BASLARKEN Kİ SÖZLEŞMEYİ OKUMADINIZMI ORDA SOLE YAZAR :
YAPTIGINIZ KARAKTER,KASTIGINIZ İTHEMLER VE PARA HEPSİ K2 NETWORKUN MALIDIR. VE DAHA DEVAMI VAR İNANMASSANIZ KONTRATI OKYUYN
SİZ OYUNA BU SÖZLEŞMEYİ KABUL EDEREK BASLIYORSUNUZ YANİ ADAMLAR İSTEDİĞİ ŞEYİ YAPABİLİR GM LERE BU YETKİ VERİLİYORMU BİLİNMEZ AMA SİZİN CHARINIZA İSTEDİKLERİ ŞEYİ YAPABİLİRLER İSTE İÇİNDE BULUNDUGUMUZ OYUN BOLE LANET BİR OYUN ANCAK BOLE BİR SEY İLE HİÇ KARSILASMADIK OYUNDA NELER DÖNDÜGÜNÜ HİÇKİMSE BİLEMİYOR BİZ SADECE OYUNCUYUZ EGER BU SEKİLDE OLAYLAR OLURSA K2 NETWORK OYUNCU DOLAYSIYLADA PARA KAYBEDER BOLE SEYLER OLMASINI İSTEMEZLER
(ANCAK; BAZI BAN YİYEN CHARLARIN ADMİNLERİN İSİM DEİSTİREREK KENDİNE ALDIĞI DA BİR ŞEHİR EFSANESİ OLMUSTUR NE KADAR GERÇEK BİLEMEYECEĞİM AMA BİLDİKLERİM BUNLAR)
gmherşeyapar
klavyebozukboşluktuşuçalışmıyo
bEYLER ozaman gm lerin skilleride fazla skill bölümüne baktıınızda7-8 sayfa var
quote:
Orjinalden alıntı: arcmage_enes
gmherşeyapar
klavyebozukboşluktuşuçalışmıyo
Benim eski klavyenim de boşluk tuşu bozulmuştu. Bende boşluk basmak için şunu yapıyordum. Alt tuşunu basılı tutup, en sağdaki rakamlardan 32 basıyorum. Yani Alt+32 yapıyorum, ekrana boşluk basıyorum
Yazdıklarım 4000 üzerinde okuyucuya ulaştı. İnananlar oldu ve olmadı. Benim yazdıklarım gerçektir. Sadece bildiklerimi sizinle paylaşmak istedim. Konuya katılan ve bakan herkese TEŞEKKÜRLER...
quote:
Orjinalden alıntı: AslanBey_
selam arkadaşlar, Size knight online ın gerçeklerini anlatıyorum. bu anlatacaklarımı gm olan arkadaşımdan bizzat görerek anlatıcam. inanıp inanmamanız size kalmış... 1- gmler herkesin çok almak istediği shardları shelleri daha bir çok kaliteli itemi sundrieslerden 1 coinden alıyorlar ( daha düne kadar 20,000coins den alıyorlardı) ewet 1 coin artık bizim 999.999.999coins verdiğimiz sheller onlara 1 coin. peki sundrieslerden nasıl alıyorlar orda yokki diyeceksiniz. sundriesler 8 sayfadır biz sadece 2 sayfasını görüyoruz yani geri kalan 6 sayfa boş. o sadece bize boş gmler sundriese girince orda shardlar sheller raptorlar herşey onları orda 1 coine bekliyor.
1 ve 2 ye katılıyrum diyerlerine kkatılmıyorum
bende gb olcam o zaman!!! neren olunuyo
eee nabalım yane sende gm ol sende yap
:D sifre istiyommm
walla hala oynuorum alamiyom kendimi Allah sonumuzu hayir etsin
islah etsin bizi Allahim
amin deyin ula
aga yaw ben bbu siteye yeni girdim bu konu manyak hoşuma gitti aslan beye de tamamen katılıyomm olabilir böle bir olay,ama senin bu yazdıgınolay zaten war magic anvil upragede yaptıgın küre zaten yanlışım war sa düzeltin ama
quote:
Orjinalden alıntı: erayyirik
quote:
1teknik isimli kişinin yolladığı resimler tamamen uydurma bu kimse göremedi mi? kimse maradonu bilmiyor mu? orda hangi sundries varki ? orc tp nin orda sadece mana pot satan sundries var fakat arkadaş oraya çok uzak sayfayı açamaz yani resim sadece montaj
ölemi canım (şimdiki ke de denemedim ama eski koda vardı).git upgrade item armscının orda birazcık araksının kenarına git orda durmadan b ye basarak yürü magic anvil die ibşey çıkcaktır.işte orasıda öle gizli bi yer.3 tane daha yer ibliodum am unuttum.bi adam speed hack klulanarak onu açmayı başarmış ne alaka bende bilmiorum.ama sonuçta ilk reismlere bende inanmasamda gidip upgrade arms satan ın yanında magic anvil die bişey olduuna %100 eminim.ama öle bişey görünmüo hatta r ye basıorum arkasından yanına giderken başka npcyle karışıo onun içni gidemiorum.ama sonuçta böle ibşey war
ha bir de nasıl resim koyacam ben?? bir de bu speed hack mi ne nerden bulabilirim yardım cı olursanız sewinirim,simdiden saolun,ha birdeee bu kohack çıkmıcakmı artık yaw:D
para lasım ondan soruyom kohacki yoq sa lwl kasmak için deil.yanlış anlamayın
olimpiada lwl 58 asas war dersimlidewrimcioz ama kohack ile kasılmadı emin olun zaten asasım sadece para amaçlı
quote:
tamam arkadaşım ben siteye bir iki gün içinde koyucam resmi. gör bakalım öyle saçma nickler mi ıd ler mi sen karar ver. sundrieside koyuyorum. sözümün sonuna kadar arkasındayım.
resmi koyda gorelim laf cok icraat yok
yaw hade oldu da senin bi gm arkadaşın var..gm sizin mahallede oturuo ya..ona inandık..peki bu gm arkadaşın bu itemleri 1 coinsdan alınca kime verio.?eğer sana veriosa bize hava mı atıosun.yok sana vermiosa gm i bize şikayet mi ediosun..
AGA SERWER HANGİSİ
işe yaramaz bir topic GM nin ne yaptıgından banane?
GM'DEN BANA NE BEN OYUNUMA BAKARIM SİZE BİR ABİ TAVSİYESİ BIRAKIN GM'LE UĞRAŞMAYI GM ÖYLE ÖNEMLİ BİŞİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN OYUNU NASIL OYNADIĞINIZ!!! İYİ OYNAYAN KAZANIR?