Şimdi Ara

Knight online Full HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna 6 mı 7 yıl mı ne önce başlamıştım fakat 3 yıl önce bıraktım. Şimdi ise pwp serverda başlatıyolar beni. Monitörüm 23" fakat knight online motorunun verdiği en yüksek çözünürlük 1600x1200. Bunu 1920x1080 veya 1680x1050 yapabilmemizin imkanı var mıdır? Çünkü her oyundan çıkışımda klasörlerim küçülmüş oluyo.

Knight online Full HD
  • Cevabın için teşekkür ederim öncelikle. Orayı 1920x1080 yapıyorum fakat gene bildiğini okuyor oyun NFS'nin eski oyunlarını programlarla yapıyolardı full hd olarak. Knight Online motoru bide açık motor herkes istediği gibi oynuyor dosyalar açık. Bulamadım böyle bişey.
  • USKO'ya geldi mi peki full hd desteği?

Steam ID: kaan0zer
    BlackOps Nick : Tony Almeida
    BC2 Nick : Matthew.
    TDU2 Nick: Kaan
  • usko'da 1680x1050 var. private'lar 64 bit işletim sistemlerinde de çalışmıyor malesef. privatelarda oynayabilsem ilk iş 83 charı satarım.

Orijinalden alıntı: Kaan*

Evet geldi ayrıca dediğin Full HD değil o farklı birşey senin dediğin ''Resolution'' yani çözünürlük.

Full hd işte 1920x1080.

Evet geldi ayrıca dediğin Full HD değil o farklı birşey senin dediğin ''Resolution'' yani çözünürlük.

1920 x 1080 ne oluyor

Full HD işte full high definition 1920x1080 oluyor.

Hatta film filan indirirken yanında 1080p yazıyosa full hd demektir 1920x1080.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 31 Temmuz 2010; 16:33:53 >

Orijinalden alıntı: Tolga*

Arkadaşlar oyuna 6 mı 7 yıl mı ne önce başlamıştım fakat 3 yıl önce bıraktım. Şimdi ise pwp serverda başlatıyolar beni. Monitörüm 23" fakat knight online motorunun verdiği en yüksek çözünürlük 1600x1200. Bunu 1920x1080 veya 1680x1050 yapabilmemizin imkanı var mıdır? Çünkü her oyundan çıkışımda klasörlerim küçülmüş oluyo.

Söylesene sen şu pvp serverın ismini??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 31 Temmuz 2010; 22:53:02 >

Bu arada k2 kadar zekasız bi firmayı tekrar tanıdım sağolun

Ulan millet 6 monitör oynuyor. 25,26" ler geziyor herkesde samsungun en ünlü T serisi var T260HD kaç bin tane sattı insan bi 1920x1080 koyar be şu oyuna.

quote:

Orijinalden alıntı: 6e

1680x1050 var en son şu an uskoda

Knight online Full HD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ivoorzwart -- 1 Ağustos 2010; 18:48:01 >

• Varsa Usko da vardır bu özellik zaten pwp lerde bu özelliğin olması zor.

var

bu kadar aptal ve eski grafik sistemine sahip oyundan daha ustunu beklemen sacma
    Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

en son 1680*1050

var

bu kadar aptal ve eski grafik sistemine sahip oyundan daha ustunu beklemen sacma

Grafikler o kadar aptal değil ama oyunda inanılmaz bi fizik hataları var. Yani k2 nin bu motoru değiştirmesi gerek artık. Kesin vardırda böyle bi proje. Oyuncu kaybederiz diye erteliyolardır.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.