Şimdi Ara

Knight Online Europe (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
266.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ardream kararında değişikliğe gidilmiş herhalde internet sitesinde ardreamda yer almaya başlamış

http://www.nttgame.com/war/battle.gcs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basque

warstar harikasın :D ama dinleyen anlayan yok kaç kere dedik. aynı tas aynı hamam:D

Şurda bir paylaşım yapmaya kalktım dikkat ettiysen teşekkür eden kişi sayısından çok saldıran oldu. Rep manyağı değilim umrumdada değil. Şu konuda sorulan her soruya cevap vermeye çalıştım, atılan her pm ye cevap vermeye çalıştım, betada klanla uğraştım... ama birileri çıktı yok efendim bu lisanssız server milleti kandırıyosunuz dedi öbürü çıktı hilecilere çanak tutuyosun dedi. Atılan taşlar serbest oldu bizim kendimizi savunmamız yasak oldu. Birilerine çamur atmak neden bu kadar ucuz? Her neyse insan birşeye emek veripte karşılığını böyle alınca içerliyor ondan sonra gelde içinden gelerek bir paylaşım yap. Daha bundan sonra içimden gelmiyor açıkçası birşey yapmak.

• Kesinlikle +1
  • Pc geçince isimler eklenecek arkadaslar nick ve ırkta belirtirseniz memnun olurum.
  • warstar her zaman arkandayım sunu unutma her ne kadar ıyılık yapsanda oo kadar kotusun ben bunu anladım bızım turkler ıyı nıyetlılıgın anlamını bılmıyolar degerı nedır bılmıyolar buda cahıl oldukları ıcın canını sıkma bız her zmn arkandayız yanındada olucaz..
  • Bu clientle mi oyunun gerçek sürümüne girilecek yoksa yeni client mi gelecek?

Ayrıca proxy için kullandığım ultrasurf programını bu iş için kullanamaz mıyım?

Beta'nın yeni açılışı ne zaman olacak?
  • Herhangi bir problem yaşama ihtimaline karşı oyuncularımızın aklının bir köşesinde bulunması için şunu belirtmemizde fayda var, USKO, JAPKO ve KOKO patchlerini de yayınlayanwww.kingofknight.com EUKO patchlerini de kendi sitesi üzerinden yayınlamaya başladı.

Önümüzdeki günlerde PVP beta olarak açılacak daha sonra ise resmi açılış yapacak EUKO'da oto patch konusunda sıkıntı yaşayanlar aşağıdaki linkten manuel olarak patch indirebilirler:

King of Knight EUKO Manuel Patch Sayfası

http://www.kingofknight.com/patches2/index.php?version=eu

Alıntı
    http://eukotr.com/eukoforum/index.php

• bilgi için eyw
  • Beta bitince leveller 0 lanıcaksa boşuna kasmıyalım? Birde bir topluluk varmı bende yeni açıyorum. Geleyim.
  • Mage teame gelecekler pm atsın. 4 5 kişiyiz. +17. Limit 24.
  • Şuan patchleri yüklesin diye launcher ı açtığımda direk login server hatası veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Refusal

Şuan patchleri yüklesin diye launcher ı açtığımda direk login server hatası veriyor.

neden acaba çok ilginç server daha açılmamış olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkoff

quote:

Orijinalden alıntı: Refusal

Şuan patchleri yüklesin diye launcher ı açtığımda direk login server hatası veriyor.

neden acaba çok ilginç server daha açılmamış olmasın

sağol Einstein
  • Oyun yok galiba
  • yahu oyun daha açık değil sakin
  • tutulcak mı acaba çok merak ediyorum
  • aynısı olur fark olmaz
  • betası kapandımı yoksa oyun hiçmi açılmadı akşamdan beri kapalıda 8 kasımdamı açılacak?
  • Esculope-Mage-Karus
    codex-Mage-Karus
    Jan!ssaRy-Mage-karus
    OrjinCarnibor - INT PRİEST - Karus
    JahreVikinq-Mage-Karus
  • esculope ben archer oynayıp clan kurmak istiyordum ama betada mage açabilirim madem team kuruyorsunuz
    benide aranıza alırsanız sevinirim
    ReVivoSaN-Mage-Karus
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.