Şimdi Ara

Knight online dolandiriciligi ntt game yaziklar olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 yıl önce oyunu bırakmiştim yeni server açildi dediler arkadaşlarla konuştuk anlaştik dedim nede olsa sevdigimiz oyun geri dönelim oyuna başladik item dizmek için ben 1200 cash çektim... pussdan item aldik bunlari pazarda satıp item dizecektim nede olsa şuan bütün itemler ucuz neyse biz aldik cashi..gittim maradona bunlari saticamtım 1-2 gün dolandık öyle 59 lvl im bu arada andreamım yani exp kasma gibi bi durum yook dc yedim bi girdim hapis denilen bi yere atmiş beni sordum arkadaşlara 1000 cash harcayip çıkmam gerkiyormuş 1000 cashde çöpe 30 tl falan direk çöpe atılyıormuş ... ticked attım oto cevap geliyor.... 5 yıl önce başladim 1 hafta oynayip oyunu bıraktim.... NTT game oyunu almiş tam bir dolandırıcılık sordum forumlarda benim gibi onlarda kişi var ben 1200 aldim 6400 cash alip içeri giren bile var... Hilecilere dokunulmuyor para harcıyanlari atıyorlar daha çok harcasın diye.. Haberiniz olsun....

Burdanda NTT gameyi kınıyorum

• Dostum durduk yere hapise girmessin illegal bir iş yapmışsındır. Bu illegalden kasıtı çoğu kişi hile anlıyor. Chat bölümünde küfürlü konuşma olmuştur, hakaret olmuştur, dolandırıcılık yapmışsındır, hile kullanmışsındır. Mesela çoğu koxp şuan kullanılmıyor. Sen programı bir kere bile açarsan ve mercekli adama yakalanırsan hapis yeme ihtimalin kaçınılmaz olur. Yani oyunu suçlamaya gerek yok...
  • Oynamayi ogrenince gecer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 59 lvl priestim 4 gün boyunca sıfır exp kastim sadece bdw forget girdim ve pazarda dolandım durdum neden yalan söyleyeyim.... 5 yıl önce xigenonda hesabımı soydular diye bıraktim oyunu hilemi yapicam
  • siz bile inanmiyonuz gm tabiki inanmaz bendekide m4llık yazıyorum buraya
  • sen ona cash mi diyorsun gaia başladığı gibi 52480 cash aldım ben bile atıldım hapise ve pazarda gece bıraktığımda olmuştu
  • Dostum Sen yanLislikla Koxp Partiye Girmis Olabilirsin Ondan Hapse Atiyorlar.
    InsAllah charini Cikarirsin Yakin Zamanda. Yapacak Bisi Yok Ticket Cevap Vermiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC Doktor -- 15 Ocak 2014; 13:58:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online Proxy İhtiyacı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hala bu oyunu oynayan varmı ya eskıde kaldı knight nerde o eskı 80 donemleri yıllar evvel ılkokul donemlerımde cafelerde en çok oynanan oyundu gerçekten ozamanlar çok iyi oyundu ama suan tamamen fıyasko ve hala o çöp grafıklerı kullanıyorlarmı merak edıyorum ozamanlar pek bişey etkı etmıyordu ama suan baya etkı eder bence ve ayrıca knight satılmıştı ntt game sanırım knight iyice mahfettiler ne diyeyim sro bitti bence knightda bitmiş bu tür sro knight gibi hırsız takımı player derdını anlamayan yerıne parasını duşunen zamanında eskı nesılın parasını yemış suanda başka nessılerı tuketen oyunları oynamamanızı tavsıye edıyorum
  • nttgame bence k2den bin kat iyidir, k2 en son +9 +10 edit item satıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.