ben tek başıma worm kesince 1 exp alıyorum civciv le kesince 3 exp alıyorum :DD şu an moradonda 1 lvl ları worm de kasıyorum da daha demin chitin çıktı a.q. adama gitti
bu konuda ciddimisiniz yoksa işkembeden sıkıyomusunuz çünkü benim kadar golem kesen yoktur chitin için bi +7 basamadım öle bişi varsa fazla riske girmeden worm de takılım ilk arkadaşı ciddiye almadımda bu arkadaş ta aynısını söleyince merak ettim.....
Çok güzel ellerine sağlık
saol haci
ya öle saçma şeymi olur lvl 1 de worm kesiyorsun diye chitin çıkar mı! ne yani wormunda lvli 1 seninde lvl 1 diye böle yüksek itemler çıksın. o zaman lvl 20 olunca 20 lvllik monster takıl onu kesince chitin çıksın. 25 olunca 25 lik monster kes yine chitin çıksın. bu kadar saçma şey mi olur! sallıyorsunuzda destekli sallayın. biraz mantıklı düşünüp sallayın. acaba yenilebilir cinsten mi diye?
Walla helal olsun aga salak gibi yaşıyodum.. işte biz boleyiz ne oynadığımızı bilmeden sabahlara kadar ugrasıyoruz.. saol cok yararlı oldu..
Dün bende bi civciv aldım yanıma gittik bugbear kestim biraz; tek kesince artık 600 küsür exp veriyordu. Beraber kesince yaklaşık 1000 küsür exp verirken drop itemların kalitesi düşmeye başladı, verdiği coinler aşağı yukarı aynı idi.
Ama civciv level arttıkça verdiği exp ler düşmeye başladı. Sonunda bende level atlayınca iyice düşen exp biraz yükseldi. Yani aradaki lvl farkı ne kadar çok olursa o kadar fazla exp veriyor.
Bu arada ben wormlardan citin falan çıkacağına pek inanmıyorum. Ama şu var emin olduğum tekşey şu. Mesela level 30 larda iken kestiğim bir yaratıktan +4 +5 takılar çıkareken şimdi +6 takılar çıkmaya başladı. Hatta 1 tane +7 bile çıktı. +7 ler X serverında 5-10 milyona satılıyor
emege saygı güzel olmuş tebrikler
güzelde onu mu hesaplıcam. kururuz bi party dooru harpy apos deru.
evt bencede guzel olmus
ELKY BANA Bİ CVP YAZ KARDES BEN SENİN FORUMDA BİR TÜRLÜ ÜYELİK ALALMDIM SÜREKLİ HATA VERİYO Bİ CVP YOLLA
walla kardes bızı aydınlattıgın ıcın cok saolll
çok güsel olmuş ellerine salık
GÜZEL OLMUŞ AMA BU İTHEMLERİN LVL LERİ VAR İSE UPGRADEDE BU LVL İŞLEMİ VAR VE BU MANTIĞA GÖRE ÖRNEĞİN LVL 1 Bİ İTHEMİN BUSLA UPGRADE OLMA İHTİMALİ LVL 6 BİR İTHEMİNKİNDEN DÜŞÜK YANİ UPGRADE SCROLLARINDA LVL İ OLABİLİR MESELE TRİNANIN LVL İ 6 İSE 6 LVL Bİ SİLAHI TRİNAYLA BASARSAK UPGRADE OLMA ŞANSI DAHA FAZLA OLURMU SİZCE ? BELKİ BU UPGRADE KAGIDI KOYULAN 20 KUTU VAR YA MAGİC ANVİLDE BELKİ ONLARINDA LEVEL İ VARDIR 6 LVL Bİ SİLAHI UPGRADE EDERKEN SCROLLU 6. LVL DEKİ KUTUYA KOYARSAK DAHA FAZLA UPGRADE ŞANSI OLUR BELKİDE BU UPGRADE OLAYINA YANSIYORSA UPGRADE İŞLEMİ DAHA BAŞARILI OLABİLİR BELKİ EGER UPGRADEYE DE LVL KARIŞIYORSA VE BİZ BUNU ÇÖZERSEK BAYA ZENGİN OLURUZ HA
yaw beyler kisacasi itemlerin hangi lvl oldugunu low class-middle class-high class dan anlioz bu kadar ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme