Şimdi Ara

<<<<KNIGHT ONLINE DA EN KOMIK ANINIZ NEYDI>>>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
27.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mercenary Captain Cunabarl gorevinde (Ozaman 5 inci leveldeydim) okcuydum bilemeden bir karus mageye ok atmam (ama nasil oldugunu bilemiyorum orc bandit e atarken ona geldi asagidada TurkRogue55 has defaet ArmorcmMage yazıyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henri -- 14 Eylül 2007; 2:35:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Henri

Mercenary Captain Cunabarl gorevinde (Ozaman 5 inci leveldeydim) okcuydum bilemeden bir karus mageye ok atmam (ama nasil oldugunu bilemiyorum orc bandit e atarken ona geldi asagidada TurkRogue55 has defaet ArmorcmMage yazıyodu

• up
  • sizinde vardir bir komik aniniz
  • Knight daha başlayalı 2-3 gün olmuştu. arkadaşlar nova ,süper nova gibi seyler söylüyolardı. Bende nova ve süper nova farklı seyler sanmıstım.
    Orc wacther a 20 lik magemle 2 atınca pek bi havaya girmiştim. ( nerdeyse 2 yıl önceki şeyler tabi )

(Ahan rezil oldk)
  • oyun o kadar somurtkandıki bana komik anım olmadı
  • Konu yanlış yerde gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni basladığımda orc oldum ve orc bandit i bizden sandım party pls dedim (lwl 2 ) bi kodu yerdeyim
    rezil oldum
  • ben hep orc char kasmıstım mage bu sfer human kasayım dedim zombi slotunu bilirsiniz orclarda arka kapıda vardır human larda yok ben o kapıyı bulamadım herkese diom burdaki kapıya ne oldu diyom herkes bna ezik deyince bende rezil oldugumu anladım
  • oyuna yeni başladığımda kecoon warrior keserek ok çıkartıodum sundriesten alındığını bilmiodum tabiikide
  • bende gecen andreamda adam kovalarken adam dm arasına daldı yanımdan gecerken z ye basayım attack yapayım derken dark mare attack yapmısız ex e gıderken sagolsun bırı ks gırdı 25 np ıle kurtulduk
  • clandan bi arkadaş vardı talos çıkınca kendini kaybetmiş
    alltan aynen sohbet böyle
    boss u gören(o):bosssssssssssssssss
    ben:nerde
    o:bossssss beyler boss var koşunnnnn bosssssss
    clandakiler:nerde
    ben:sakin ol .......... nerde boss onu söyle
    o:bosssssssssssssssssssssssssss koşunnnnnn
    ben:....
    2 dk sonra
    o: kestiler beyler gelmenize gerek yok(talos)
    ben:............söylesene boss un yerini bas bas bağırıyorsun bağırana kadar boss un nerde olduğunu söyleseydin biz keserdik drop neymiş
    o:ske belt
    ben:helal olsun.(ama baya gülmüştüm)
    burdaki küfür ler sadece a.x böyle birşeyanladınız siz onu ske belt çokda önemli değildi ama iyi bi güldüm ona
  • quote:

Orjinalden alıntı: 07EnGeL07

bende gecen andreamda adam kovalarken adam dm arasına daldı yanımdan gecerken z ye basayım attack yapayım derken dark mare attack yapmısız ex e gıderken sagolsun bırı ks gırdı 25 np ıle kurtulduk

En Komiqi Bu Mu Yani

• quote:

Orjinalden alıntı: _imparator_

quote:

Orjinalden alıntı: 07EnGeL07

bende gecen andreamda adam kovalarken adam dm arasına daldı yanımdan gecerken z ye basayım attack yapayım derken dark mare attack yapmısız ex e gıderken sagolsun bırı ks gırdı 25 np ıle kurtulduk

En Komiqi Bu Mu Yani

oyun monoton oldugundan sureklı andream farklı bırsey yok o ankı dalgınlıkla yapılan bırsey bana guzel geldı ex e yatsaydımda sorun degıl %2 gıdıyor

• --Gobline gider magelere yalvarırdım.. 60 olan mage gelip milleti goblinde kasardı ve 500k da alırdı... 30 olanı partiden atardı.. millet 30 lvl e hep goblinde kasardı.. bir defasında magein biri beni almadı.. ben de gidip haunga warrior çektim :) herkes yattı :) (ben de)

-- lvl 30 olduğumda ilk işim swordbreaker almak olurdu.( swordbreake +7 ile cz yapanlar vardı zaman)
    -- +5 swodbreaker basmaya korkardım ( +4 ten sonra yanıyo genelde) - (cursed upgrade scroll)
    -- 30 lvl lik mageim ile bizim lunarı basan karuslara meydan okumuştum.. ( sadece meydan okudum) :D (bizimkiler saldırmıyodu ..millet gaza gelsin diye ben saldırıyodum.. ( 27 lvl e kadar düştüm)
    --- zombilerin ordaki dark eyeslardan korkardım ( 50 vuruyolardı)
    --- gavoltların ilerisindeki zombileri 33 ile kaserdim.. : partiye almadıklarım tyon çekerledi.. 8 kişi dalardık hepimiz yatardık :D
    ---35 lvl olunca moradona gidip millete hava atardım:) (elimde swordbreaker +5 varmı benden kralı :D)
    ----30 görevini yapmak için bir tane askeri 10 dakikada kesiyodum kaça kaça :D
    ---- bir keresinde mage ile oynarken peşime shedow seeker takılmıştı .. 1 saat boyunca beraber gezdik :) milletin yanından geçerken "kesin şunu Allah rızası için" diyodum :) (not : eskiden canavarlar peşini bırakmıyodu) dağ tepe çıktım hala peşimde .. en son guardlara kestirdim :)

**şidi komik olay pek yok.. eskiden baya bi macera geliyodu oyun bana.. lvl kasmak çok zor ve her isteyen her itemi alamadığı için (dupe o zman da vardı ama pek fazla kişi yapamıyordu , zatn 3 server vardı hiçbiri dolmuyodu :) kasmak da zevliydi.. bi parti ile 15 değişik canavar kesiyoduk.. sıkıdıkmı öbürüne :D KS yapan yoktu ...

Çoook güzeldi eski günler.. napalım geride kaldı.. ezikti herkes ama oyunun zevki de öyle çıkıyodu.. opal çıkınca partindeki adamdan sakınmıyodun.. parası olmayana para veriyorlardı.. bana biri 5 milyom vermişti.. ben de clan kurup ne kadar aç fakir varsa hepsine dağıtmıştım :D (kendim dahil) :D

neyse .. pek fala komik kısmı yok ama aklıma geldi işte. .. eminim başkalarının da anlatacağı komik anılar vardır..

• quote:

Orjinalden alıntı: frostcatcher

--Gobline gider magelere yalvarırdım.. 60 olan mage gelip milleti goblinde kasardı ve 500k da alırdı... 30 olanı partiden atardı.. millet 30 lvl e hep goblinde kasardı.. bir defasında magein biri beni almadı.. ben de gidip haunga warrior çektim :) herkes yattı :) (ben de)

-- lvl 30 olduğumda ilk işim swordbreaker almak olurdu.( swordbreake +7 ile cz yapanlar vardı zaman)
    -- +5 swodbreaker basmaya korkardım ( +4 ten sonra yanıyo genelde) - (cursed upgrade scroll)
    -- 30 lvl lik mageim ile bizim lunarı basan karuslara meydan okumuştum.. ( sadece meydan okudum) :D (bizimkiler saldırmıyodu ..millet gaza gelsin diye ben saldırıyodum.. ( 27 lvl e kadar düştüm)
    --- gavoltların ilerisindeki zombileri 33 ile kaserdim.. : partiye almadıklarım tyon çekerledi.. 8 kişi dalardık hepimiz yatardık :D
    ---35 lvl olunca moradona gidip millete hava atardım:) (elimde swordbreaker +5 varmı benden kralı :D)
    ---- bir keresinde mage ile oynarken peşime shedow seeker takılmıştı .. 1 saat boyunca beraber gezdik :) milletin yanından geçerken "kesin şunu Allah rızası için" diyodum :) (not : eskiden canavarlar peşini bırakmıyodu) dağ tepe çıktım hala peşimde .. en son guardlara kestirdim :)**şidi komik olay pek yok.. eskiden baya bi macera geliyodu oyun bana.. lvl kasmak çok zor ve her isteyen her itemi alamadığı için (dupe o zman da vardı ama pek fazla kişi yapamıyordu , zatn 3 server vardı hiçbiri dolmuyodu :) kasmak da zevliydi.. bi parti ile 15 değişik canavar kesiyoduk.. sıkıdıkmı öbürüne :D KS yapan yoktu ...

Çoook güzeldi eski günler.. napalım geride kaldı.. ezikti herkes ama oyunun zevki de öyle çıkıyodu.. opal çıkınca partindeki adamdan sakınmıyodun.. parası olmayana para veriyorlardı.. bana biri 5 milyom vermişti.. ben de clan kurup ne kadar aç fakir varsa hepsine dağıtmıştım :D (kendim dahil) :D

neyse .. pek fala komik kısmı yok ama aklıma geldi işte. .. eminim başkalarının da anlatacağı komik anılar vardır..

yerLerdeyimmm !!!

• adam türk. dediği laflara bakın. yorum yok

<<<<KNIGHT ONLINE DA EN KOMIK ANINIZ NEYDI>>>>>
  • quote:

Orjinalden alıntı: frostcatcher

--Gobline gider magelere yalvarırdım.. 60 olan mage gelip milleti goblinde kasardı ve 500k da alırdı... 30 olanı partiden atardı.. millet 30 lvl e hep goblinde kasardı.. bir defasında magein biri beni almadı.. ben de gidip haunga warrior çektim :) herkes yattı :) (ben de)

---- bir keresinde mage ile oynarken peşime shedow seeker takılmıştı .. 1 saat boyunca beraber gezdik :) milletin yanından geçerken "kesin şunu Allah rızası için" diyodum :) (not : eskiden canavarlar peşini bırakmıyodu) dağ tepe çıktım hala peşimde .. en son guardlara kestirdim :)

**şidi komik olay pek yok.. eskiden baya bi macera geliyodu oyun bana.. lvl kasmak çok zor ve her isteyen her itemi alamadığı için (dupe o zman da vardı ama pek fazla kişi yapamıyordu , zatn 3 server vardı hiçbiri dolmuyodu :) kasmak da zevliydi.. bi parti ile 15 değişik canavar kesiyoduk.. sıkıdıkmı öbürüne :D KS yapan yoktu ...

benim hikayem ile aynı nerdeyse.
    dies de başladım oyuna. magem wardı. lvl 30 a kadar. goblinde 45 + mageler kasardı eziqleri. ozamanlar Flame 45 skili süper bişeydi. pilların toplu haliydi. eskiler bilir
    arkadaşın asas charı wardı bizimde 2 tane mage arkadaşla chill atardık. Haunga warrior kesmeye çalışıyorduk. bazımız pot boşa gitmesin diye yatardık .. bigün talia kağıdı düşmüştü. arkadaşa gitti sonra fiatını araştırak dedik. cafeden biri demişti 120m yapar. arkadaş vermiyorum dedi sırf o item için bizle küstü .vermemek için. öbürsü gün anladı para etmior geldi özr diledi ..

• şimdi aklıma geldi bitane komik olay

Bigün cafeye bakıyom. Cafe sahibinin tanıdığı geldi. Dedi Knightı Bana öğret. TAmam dedim. Aksam oLdu Char Açtım. Pm atmasını felan saldırmasını öğrettim. Baktım millete pm atıyor "bana 1000000m coins versene" :D
    "M" ve "K" Terimlerini bilmiyor :D
    Adamda küüfür etmişti..
    sonra baktım bağırıyor gel diye cafede. gittim dedim ne oldu. diyor şu adama niye pm atılmıyor. hangisi dedim. baktım guardlara pm atmaya çalışıyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.