Şimdi Ara

Knight Online Cash Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Oyuna yeni başladım ve EXP PRE almak amacıyla Gamersfirst üzerinden 3200 G1 Kredisi aldım. Sonradan öğrendim ki bu G1 Kredilerini artık Knight Cash'e çevirmiyorlarmış. Yinede ticket atmaya karar verdim. İlk ticketıma cevap olarak artık böyle bir dönüşüm yapmadıklarını, KC'yi oyun içinden almamı söylediler, kısaca paran boşa gitti dediler. İkinci kez ticket attığımda cevap olarak ise sorunumun bir üst kademe yetkililere yönlendirdiklerini söylediler ve sorunun çözülmesinin zaman alacağını belirttiler. Benim sormak istediğim şey şu; G1 Kredilerim KC'ye çevrilecek mi ve bu Gamerfirst Knight Online'ın artık kendi sitesi değil mi de burdan aldığım krediyi KC'ye çevirmiyorlar artık??

Gamersfirst.com'dan SIKÇA SORULAN SORULARA girdiğinizde G1 Kredileriyle ne satın alabilirim? sorusuna tıkladığınızda yazan maddelerden birisi şu: Knight Online – Oyun için Power Up Store’dan oyun eşyaları alabilirsiniz. İsteyen arkadaşım siteye girip bakabilir. Link vermek yasak sanırım. Herneyse, forumda bir yöneticiyle yaptığım konuşmada yönetici bana bunun benim kendi hatam olduğunu, onların bu konuda açıklama yaptığını belirttiler. Peki bu sıkça sorulan sorula kısmında yazan yazı ne böyle? Hadi bunu geçtim, yeni başladım ben oyuna, kredi almadan önce forumları didik didik aramam mı gerekiyordu? Malum oyuna premiumsuz girmek zor, yani hemen hemen herkes premium alıyor. O halde yeni kayıt olanlara bu konuda e-mail göndersinler. Bildiğim kadarıyla bu oyun bayağı uzun bir süredir oynanıyor. O kadar yıla rağmen hala bu kadar amatörler mi? 2 yıllık bir şirket bile müşteri memnuniyeti açısından kendi cebinden zarar etmeye razı. Benim durumum bu bile değil, paramı aldılar ama kullanmama izin vermiyorlar. Paranızla rezil oluyorsunuz kısacası. Ödemeyi yaptığımda ödeme ile ilgili bir e-mail aldım, orda yazan şey ise paramın K2 Network tarafından başarılı bir şekilde tahsil edildiği yazıyor. Tamamen tepem atmış durumda!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi behtin -- 16 Temmuz 2011; 18:07:56 >

• Müsteri hizmetleri 0 olduğu için birşey yapmıyorlar.Aynı durumu bende yaşadım başka bir arkadaşta fakat yardımcı olunmadı.
  • Tam sopalık herifler ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online Proxy İhtiyacı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.