Şimdi Ara

Knight online bir hatayla karşılaştı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu nedir ya daha xtrap dolar dolmaz knight online bir hatayla karşılaştı diyor ve oyun kapanıyor lütfen yardımmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __king_of_diez__ -- 10 Temmuz 2007; 19:46:30 >

• keyloger bulursa xtrap pc ni korumak için daha dorusu ıd ını korumak için oyuna sokmaz eğer girersen oyuna şifreni kapttırcan o yüzden sen şifreni metin belgisiyle copy paste ile belli etmeden yaz oyuna girmek için uzun bi süre dene yada xtrapı sil öle gir nasıl silcem dersen knight klasörürnün içinde XPva00.dll die ayarlanabilir biçimde bir şey var onu sil sonra xtrap ve xtrapın klasörünü sil öle gir ama xtrapı silmeni önermem
  • quote:

Orjinalden alıntı: yugıoh sever543

keyloger bulursa xtrap pc ni korumak için daha dorusu ıd ını korumak için oyuna sokmaz eğer girersen oyuna şifreni kapttırcan o yüzden sen şifreni metin belgisiyle copy paste ile belli etmeden yaz oyuna girmek için uzun bi süre dene yada xtrapı sil öle gir nasıl silcem dersen knight klasörürnün içinde XPva00.dll die ayarlanabilir biçimde bir şey var onu sil sonra xtrap ve xtrapın klasörünü sil öle gir ama xtrapı silmeni önermem

Saol kardeş de ben yanlış anlattım sorun xtrapta değil knight online bir sorunla karşılaştı diyor...
  • biliyorum o bazen oluo benim pcdede ama o sık sık olcağını sanmam bana 1 haftada bir bile denecek durum(çünkü been girdikten yarım saat sonra dc yiyom)nedeni ise sanırım bilg kapasitesi yada mb yüzünden olmuo olabilir sana tavsiyem knight online optiona gir ordakilerin bütün ayarları low yap (tabi sesi büyüklüğü pencereyi fln elleme) öle gir eğer olmazsa window mode tipinde gir olmazsa bilemicem sil bi daha yükle oda olmazsa indir bidaha kur oda olmadı valla çözüm kalmadı en iyisi format at yada aklıma bişi geldi sanırım virus programın varsa o yoksa windows güvenlik duvarı engellior olabilir engelli denetim masasından kaldır öle gir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest53253452135 -- 10 Temmuz 2007; 19:52:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yugıoh sever543

biliyorum o bazen oluo benim pcdede ama o sık sık olcağını sanmam bana 1 haftada bir bile denecek durum(çünkü been girdikten yarım saat sonra dc yiyom)nedeni ise sanırım bilg kapasitesi yada mb yüzünden olmuo olabilir sana tavsiyem knight online optiona gir ordakilerin bütün ayarları low yap (tabi sesi büyüklüğü pencereyi fln elleme) öle gir eğer olmazsa window mode tipinde gir olmazsa bilemicem sil bi daha yükle oda olmazsa indir bidaha kur oda olmadı valla çözüm kalmadı en iyisi format at yada aklıma bişi geldi sanırım virus programın varsa o yoksa windows güvenlik duvarı engellior olabilir engelli denetim masasından kaldır öle gir

saol kardeşim denicem hepsini çok teşekkürler

• format at
  • kardeşim sen bu boş boğazın dediğine bakma xrap silinirse oyun otomatik olarak çalışmıo eger onu silersen oyun kapanır.diyelim çalıştı carın korumasız kalır .oyunu sil ve yenden yükle kkesin olucaktır koçom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online Demek...
    17 yıl önce açıldı
    Knight online Hakkında herşey
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ıslak silah bilip bilmeden konuşma knightta xtrapın ne işe yaradığını bilmion xtrap oyunu korur charı deil sanırım yeterince anlaşılmıştır kısa ve öz senin gibi saçma ve salakça deil xtrapın ne olduğunu ören sonra benle laf yarışı yapmaya kalk
  • Saolun arkadaşlar ko yu bir daha indirip kurdum oldu.Eğer olmasaydı xtrapı denerdim ama yinede saool yugisever
  • bişi deil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.