KoreKo'da yeni gelen patch ile bu özellikler oyuna getirilmiş. Sanırım yakın zamanda UsKo'ya da gelir. Aynı saç, kanat özellikleri gibi zaman içerisinde bu özellikler de muhtemelen UsKo'ya gelecektir. Ama ne zaman gelir orasını bilemeyiz.
f.r.m.t.r/ALINTIDIR.
Test aşamasından SS'ler, skil bar ve görüntü.
Bu tür işlerle uğraşacaklarına kosp ve bug gibi önemli sorunları çözseler çok iyi olacak. Neyse buradan söylemenin alemi yok bence. Ne kadar konuşursak konuşalım dediklerimiz hemen yapılmayacak. Bunun hepimiz farkındayız.
Yenilikleri ben beğendim. Oyunun grafiği geliştirilmiş, görsellik ve efektler çok güzel gözüküyor. En yakın zamanda gelir inşallah.
Yeni görüntüler buldukça konu altında paylaşalım.
Sevmedim :)
Silkroad a çevirdiler...
quote:
Orijinalden alıntı: efege
Silkroad a çevirdiler...
+1
poka çevirirler eger yaparlarsa
resmen silkroad
quote:
Orijinalden alıntı: efege
Silkroad a çevirdiler...
silkroad u da geçeriz :D
o silahlarla armorlar krowazin grafigimi yoksa yeni tur armor silahlarmi
Bu oyuna bu skin gider mi yaa. Böyle bişey gelmemeli, knightı knight yapan sadeliği değil mi? Bu haliyle oynacak insan olur mu bilmiyorum ama her körün bi topal alıcısı vardır gerçi bu körün baya topal alıcısı olur, bu haliyle bile hertürlü parayı kırar bunlar.
armor ve silahlar silkroad maradon güzel skin geliştirilmeli daha sade bişeyler olmalı her konudo söylüyorum Knight empiredeki skin olmalı tabi bunlar benim görüşüm maradon dışında hiçbiri hoşuma gitmedi helede skin
skin değiştiriliyor beğenmeyen siyah skin kullanır.
Alın size skin k2 nin eline geçmediğinde ki hali oyunun :(
Ow Shit! harika görünüyor hemen gelse keşke
quote:
Orijinalden alıntı: 6e
Ow Shit! harika görünüyor hemen gelse keşke
çok dandik olmuş gerçekten ayrıca ortadaki şadırvan gibi olan şey pvp serverlarda var daha ileriden gidiyo herhalde pvp
Bu oyuna saglam bir hikaye lazim. Bune boyle her oyundan bir alinti var. FRP tarzinda adam gibi bir yazardan destek alsalar oyunu diger MMORPG lere benzetmek zorunda kalmazlar. Birde arayuz cok basit. Neyseki daha testte umairm testten cikamazda adam gibi birseyler yaparlar.
yeni patchler yeni buglar yeni koxplar hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Never:SayDie
O halinde oynamadın sanırım. Çünkü gayet de K2'nin elindeydi.
quote:
Orijinalden alıntı: BelieveMe
quote:
Orijinalden alıntı: Never:SayDie
O halinde oynamadın sanırım. Çünkü gayet de K2'nin elindeydi.
Bende çok sempatik :P
oyun o eski seriliğini yitirmeye başladı tam pokeler gitti derken geri getircekler herhalde