Şimdi Ara

knight off line war craft online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben k.o daki charlarımı satıp buraya gelmeye karar werdim ama hiç bi şe bilmiom wow hakkında cd nereden alınır premium nasıl alınır oyun nereden indirilir priv. serverlar nasıldır nasıl girilir..

bu arada .. 72 lvl priest 70 lvl mage maneste satılktr...

Yarım Edermisiniz....

• önce bi forum sitesini bi kontrol et gözden geçir sonra merak ettiklerini sorarsın
  • ya aradımda bulamadım bu cd nerden alınıor prive serverlar da oynamak için ne lazım

En önemlileri

oyunda...

koxp
    dupe
    ytl ile oyun parası veya item satımı
    oyunda item için ...... yapanlar

bunlar war mı ?

bi de oyunda gerçekten güzel clan ortamları arkadaşlıklar filan war mı ?_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyb3r_Security

ya aradımda bulamadım bu cd nerden alınıor prive serverlar da oynamak için ne lazım

En önemlileri

oyunda...

koxp
    dupe

bunlar war mı ?

walla private server soruosan hiç sorma o kadar diim ben sana... orjinalde oynıcaksan al sana benden gece kıyağı oyunu burdan bulabilirsin..
    .
    http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=iUNsecrEF1ipJiHLIAyLIQ a gir ordan orjinal oyunu satın al istersen kapıda ödeme seçeneğiyle alabiliosun ertesi gün elinde oluo..Stoklarında var şu an bulmuşken kaçırma...Mağazalardan falan bulabilirmiyim dersen %99 ihtimal bulamassın aradığınla kalırsın...Oyundaki üyelik 12.99 euro (25 ytl)...

Oyunu oynama kısmına gelince ilk önce forumdaki wow rehberini baştan sona oku...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 24 Mart 2007; 0:12:40 >

• Private oynamak istiyorsan Cd yi her oyun cd si satan yerde bulursun. Geriye kalan işlemleri oynamak istedigin serverla ilgili olarak yapıyorsun.
    Orjinalde oynamak istiyorsan Orjınal cd yi alman lazım
    Koxp dupe türü hile yok orjınalde, privatelerin cogunda vardı eskıden suan da vardır muhakkak.Parayla gold falan alabılırsın tabi kimse tavsiye etmez
    Bence oyunun en güzel yanı dostluk özelliklede kendi arkadaslarınla oyna, istersen en berbat private serverda oyna onun verdıgı zevki hıcbırsey vermez.
    İngilizcen iyi ise cok iyi vakit gecirirsin guild arkadaslarınla
    quote:

ya aradımda bulamadım bu cd nerden alınıor prive serverlar da oynamak için ne lazım

En önemlileri

oyunda...

koxp
    dupe

bunlar war mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muurat_82 -- 24 Mart 2007; 0:14:05 >

• tşk ederim ama az önce arkadaş bana yüzüklerin efendisi online çıktı dedi hemde beta mış :) bakalım hangisi ağır bascak :=/
  • quote:

tşk ederim ama az önce arkadaş bana yüzüklerin efendisi online çıktı dedi hemde beta mış :) bakalım hangisi ağır bascak :=/

Wow u lotrla kıyaslamaya kalkıosan boşver sen ko ya dewam et....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 24 Mart 2007; 0:23:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdass

quote:

tşk ederim ama az önce arkadaş bana yüzüklerin efendisi online çıktı dedi hemde beta mış :) bakalım hangisi ağır bascak :=/

yok abi lotr adı yeter...blizzard sırf bu yuzden daha kaliteli bi oyun sunacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanguder

quote:

quote:

tşkjavascript:void(AddText(''))
    javascript:void(AddText('')) ederim ama az önce arkadaş bana yüzüklerin efendisi online çıktı dedi hemde beta mış :) bakalım hangisi ağır bascak :=/

yok abi lotr adı yeter...blizzard sırf bu yuzden daha kaliteli bi oyun sunacaktır
    Tam düşündüğümü söylemişsin osmanguder

• quote:

Orjinalden alıntı: osmanguder

quote:

quote:

loturun bütün serilerini 6 şar defa izlemiş ve kitaplarını okumuş biri olarak oyunun daha ii olmasını beklerdim ben...oyunun sslerine bakınca expert barından inventory bagine kadar herşeyin wow dan kopya edildiğini görürsünüz...sadece grafik motoru değiştirilmiş...Pvp videolarını izleyincede onunda tatmin edici olmadığı belli..Ben lotr gibi bi efsaneye daha orjinal ve daha güzel bişi beklerdim...Blizzardın korkması gereken pek bişi yok...Sadece dediğin gibi adından korkabilir...

• Asıl Warhammer zorlucak WoW'u...
  • lütfen yine başlamayın şu bu zorlıcak die.
  • bı oyun hakkıdan bu kadar bılgısızken neden baslamak ıster adam ya
  • Uzun yıllar daha hiç bir MMORPG wowu deviremez.. blizzard artık kendi kitlesini oluşturdu ve kolay kolay da bozulmaz, lotr who gibi sıradan oyunların wowu geçeceğini düşünüyorsanız bir daha düşünün bence.. Warhammer'ın videolarını izledim de.. Hiç online oyuna benzemiyor spell yok bi şey yok ellerine almıslar kalkanları battal gazi gibi giriyorlar birbirlerine ve ayrıca wowdaki gibi çok class seçeneği yok.. Blizzard 2-3 sene önce yapacagını yaptı wowu çıkararak.Tüm rpgcilerin aklına gelebilecek bütün fikirleri topladı ve resmen telif haklarını aldı.. O yüzden diğer firmalar wow kopyası olmasın diye çok zorlanıyorlar ve bence uzun süre de başarılı olamazlar blizz official wow serverlarını kapayana kadar (ki kapamaz.. Neden kapatsın ki?)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbbxxx777

bı oyun hakkıdan bu kadar bılgısızken neden baslamak ıster adam ya

sen oyunu komple bilerekmi başladın? başladığında biliyorduysan nasıl bildin ahaha ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

quote:

sen oyunu komple bilerekmi başladın? başladığında biliyorduysan nasıl bildin ahaha ??

oyunu komple bilcen diye bişey dememiş arkadaş zaten.
    başlamadan önce biraz bilgisi olsa yeter insanın.biz başlarken wow hakkında bu kadar ayrıntılı forumlar yoktu malesef, biz nasıl başladık?
    forumda tonlarca bilgi varken herkes hala yeni konular açıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

quote:

Ben cavap vereyim. Aldım cd'yi girdim bi private servera (oyun çıkar çıkmaz) oyunda dolana dolana, oyunda başkalarından birşeyler duyarak öğrendim. İnternette en fazla bilgi toplanabilecek oyundur wow. Youtube'de mesela adamlar artık questlerin yapılışını bile koyuyorlar o denli bilgi fazlalığı var yani.

Ayrıca ben bu oyuna başladığımda hiçbir oyun oynamamıştım ne wow ne ko ne ultima vs... Bilmem anlatabildim mi?
  • quote:

En önemlileri

oyunda...

koxp
    dupe

bunlar war mı ?

O dediklerinin n olduğunu bilmeyen kişilerşiz kardeş (ben eski k.o cuyum )
  • LOTR un adı yetmez (bkz. LOTR : Return of The King {Hayatımda Oynadıım en iğrenç RPG})
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.