Şimdi Ara

Knight'ın Gerçekleri Herkes Okusun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende bıraktım arkadaşlar darısı sizin başınıza.bırakmamdaki etkileri sizinle paylaşmak istiyorum.zaten benim bırakmaya biraz niyetim vardı ve birde bu arkadaşımızın bunları yazması üzerine knight oynama isteğim tamamiyle bitti ve knightı bıraktım.ne diyelim yazın çok güzel paylaştığın için teşekkürler.
  • Evt yaw dogru
  • bu oyun adamın hayatını kaydırır
  • bu işin sigaradan bi farkı yok dediği gibi irade meselesi. insan zaten sorumluluk sahibi biriyse ne yapması gerktiğini bilir. oyun başında kendini yiyenlerinde öncedende sosyaliyet vb seylere pek önemverdiğini sanmıyorum. adamın yapacak daha önemli işleri olduğunu bilmesi gerek şarttır. oyunu onlardan daha önceye alan bi insan tabiki oyun tiryakisi gibi davranacaktır. oyunu gereçkten önemseyen bir insan düsnüyorum da ya hayatta yapabilecegi baska birsey yok. yada tüm dostluklarını (ki oyun içerisinde en önemlisi oldugunu düsünüyorum) oyun içerisinde sağlamış olmasıdır.
    git kendine bi çay koy yada kahve ne bilyim. kafanı yastığa at. bi düşün. öğrencimisin. babamısın. annemisin. işçimisin..........................

peki ya neden öyle davranmıyorsun? ikisini de bir arada götürebilmek varken :

• quote:

Orjinalden alıntı: 4evercasper_1

herkes dozunda oynarsa bu iş çözülür!...

İŞ OYNAMAKTA DEİL

HAYAT İLE KO YU BİR ARADA İLERLETMEK ASIL İŞ BUDUR!..

%100 DoğRU +1991...
    + Sağlığının bozulması kilo alman
    + Bozuk sinirler
    + Bir ansiklopedilik küfür lugatı öğrenmen
    + Hayatta millete zırnık item koklatmayanların borç para vermeyenin milyonları Ko ya yatırması
  • quote:

Orjinalden alıntı: [chamur]KiNg

+ Amerikaya yedirdiğin paralar
    + Bir gün bu paraların sana bomba mermi patlayıcı olarak geri dönmesi
    + Gözlerinin bozulması
    + Sağlığının bozulması kilo alman
    + Bozuk sinirler
    + Bir ansiklopedilik küfür lugatı öğrenmen
    + Hayatta millete zırnık item koklatmayanların borç para vermeyenin milyonları Ko ya yatırması

çok güzel yanıt yaw

Orjinalden alıntı: novalgine_plus

10 Nunara yazmışsın be ortak HELAL OLSUN sana

Ve bu oyunda küçüçük çocuklara sırf heveslerini tatmin etmeleri için parayla gb olsun item olsun satış yapan

insanlarıda kınıyorum...belkide o çocuk annesinin cüzdanından çaldığı parayla amacına ulaşıo...ÇOk kötü bi

durumdayız allah sonumuzu hayır etsin..

bencede bn bıraktım we cok mutluyum

Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et
    Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et
    Akıllı olupta tembel ise ikaz et
    Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
  • quote:

10 Nunara yazmışsın be ortak HELAL OLSUN sana

Ve bu oyunda küçüçük çocuklara sırf heveslerini tatmin etmeleri için parayla gb olsun item olsun satış yapan

insanlarıda kınıyorum...belkide o çocuk annesinin cüzdanından çaldığı parayla amacına ulaşıo...ÇOk kötü bi

durumdayız allah sonumuzu hayır etsin..

ewet çokh doru konuştun ama napalımm oynuyanların çou cocuk 67 warrioru war 8 yasında çocukların hergün cafelerde görüoruzz
    -Haklısın ders notlarım bayağa düştü eskiden hep 90-85 arada sırada 60 civarı alırken şimdi yazılılardan 60 aldığıma şükrediyorum
    -Bak ama knighta para yatırmak konusunda biraz haksızsın şöyle düşün sen ayda 6-7 tane oyun alacaığna pre alıyorsun aynı hesap(tabi knight cash alırsan o zaman değişir)

Benim tek sorunum bu, en fazla 5-6 yıl daha dayanabilecek bu oyun için para harcıyorum harcamamam gerektiğini biliyorum ama yinede harcamak istiyorum.

• Önemli Deil arkdaslar bana görede güzel geldi ve yayınladım

Katılmak İçin Tıkla...
  • Size Faydam Olduysa Ne Mutlu bana
    Beklemeyin tek yapmanız gerek knight dosyasına tıklayın ve delte tusuna basın.Kolay deil diyeceksiniz ama benimde okulum wardı o yüzden bırakmak zorunda kaldım size 2 şık

1- Sınıfı geçip yazın dewam etmek şimdi bırakıp
    2- Sınıfta Kalıp Bilgisayarın Parcalanması Parcalandıktan sonra bol bol oynarız artık

Katılmak İçin Tıkla...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.