Şimdi Ara

knight bırakılamaz bir oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • knight ı seviyorum ama 9 zayıf geldi karneye napıcam bilmiyrum server ares lvl 57 bellona

• charı bana ver bırakırsın işde
  • 9 zayıf mı lem beden müzik din derslerin falan da mı yok senin...
  • lise kaçıncı sınıf
  • lise 1
  • liseyi bitirirsin askere alırlar direk oda iyi
  • 9 Zayıf Mı x
  • lise 1 mi bnmed lise 1 ustelik anadolu lisesi sadece biyoloji 1 2 olsadı tesekkur alcaktım hiçte ders çalısmadım
  • Uğuşturucu , sigara v.b. gibi şeyler bırakılabiliyorsa knight hayli hayli birakılır
  • bnm dersler fena diil 5-6 tane 1 var ama devamsızlık çok oluyor dün devamsızlık kaadı geldi eve 17 gün
  • quote:

Orjinalden alıntı: Freddy Croogher31

bnm dersler fena diil 5-6 tane 1 var ama devamsızlık çok oluyor dün devamsızlık kaadı geldi eve 17 gün

Puahah dersler fena deiL 5 6 tane zayıf WTF!!
  • benim devamsızlık 15 gün 1 tane zayıfım var (matemetik)oda hocanın ib..liği
  • oha sen bizim dersanedikilerden bile betersin galibaarkadaş kitapçığı yanlış işaretledi 93 kişi arasından 86. oldu sen bence knight ı değil bilgisayarı bırakman lazım nası benim vatandaşlık 3 düştü gerisi iyi 4 ya da 5
    bu arada 0 gün devamsızlık anamlar izin vermiyo ki bi güncük gitmeyim okuluda asmıyom içim raha olmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of War -- 17 Mart 2007; 17:00:55 >
  • iyi dediysek geçen yıla göre iyi geçen yıl 12 tane 1 vardı
  • devamsızlık 12 gün zuhalelele nezaman evi ararlar bilmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: warriour

benim devamsızlık 15 gün 1 tane zayıfım var (matemetik)oda hocanın ib..liği

Senin hiç bi notunun hocalarla alakası o kadar olamaz
    O zmn benim de 5.5 gün dvmsızlığım war hocalarım i...neliği gelmediğim halde yok yazmışlar beni
    Tamam belki senin davranışlarını beğenmiyodur 3 gelen notu 2 verir ama sen 3-4lük bir öğrenci olsan onlar 1 veremez Biraz da suçu kendinde ara dostum

Ben de lise 1 deyim edebiyat(ki en sevmediğim ders olur Fuzulî,Huzurî,Bakî vs vs ıyyy ) 3 sadece , 4 tane 5 ,gerisi 4 İnş. edb de bu dönem yükseltecem tşk aldım ama ailem beğenmiyo malum hala beni ortaokulda sanıyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peiz! -- 17 Mart 2007; 17:03:40 >

• ben de ko oynuyomn
    ama benım gibi oyna

sadece hafta sonları ve tatillerde
    hafta ici de sadece 1 gun
    karnede hic zayıf fewlan da yok
    bu arada ben de cok gıcık oluyom
    fuzuli baki asık veysel turk halk edebiyatı divan siirleri ıyyyyyyyy
  • ABARTMIŞIN BEA
  • 9 zayıf oynamaya devam edersen gelecegin pekde parlak değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: KiLL4YoU

Uğuşturucu , sigara v.b. gibi şeyler bırakılabiliyorsa knight hayli hayli birakılır

uyuşturucuyu kim bırakmışki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.