Şimdi Ara

Kmplayer için en iyi ayarlar ?! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
45.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kmplayera türkçe altyazı atıyorum ve altyazı böyle oluyor

Kmplayer için en iyi ayarlar ?!

bu nasıl düzeltebilirim.

• KeyserSoze53 kullanıcısına yanıt
    Tüm altyazılarda mi böyle yoksa sadece izlediğin filmde mi?? Başka filmlerde de bu sorunu yaşadın mi....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Kmplayer için en iyi ayarlar ?!

Diğer video oynatıcılarda da böyle oluyor.
     Kmplayer için en iyi ayarlar ?! Kmplayer için en iyi ayarlar ?! Kmplayer için en iyi ayarlar ?! Kmplayer için en iyi ayarlar ?! Kmplayer için en iyi ayarlar ?!

• merhaba arkadslar sony strdg700 amfiyle optiktn kmplayerden ses alamıyorum powerdvd14 ve vlcplayerdn optiktn ses alıyorum kmplyerde nasıl bir ayar yapamam gerekiyor optikten ses almak için pcm olarak ses veriyor amfiyi diijitali sectğimde ses gelmiyor cvplarnz için teşekrler
  • programa hakim olan arkdaşlar; film izlerken fare ile ileri alınca kücük kutucuk önizlemesi gelmiyor.
    win10 kullanıyorum acaba küçük kutucuk önizlemesini programın ayarlarında acma gibi bir özellik varmı.

filmden resim alırken cok iyi oluyor du eski yeni bir cok sürüm yükledim ama bir türlü aktif olmadı daha önce bu özellik vardı..
  • playerde şöyle bi yazı var gitmiyor ne dir bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A Lifetime

playerde şöyle bi yazı var gitmiyor ne dir bu ?

Çok kıl bir hata. Ayarları filan kurcaladım ama gitmedi. Ben de filehippo'dan hemen bir önceki sürümü indirdim. 4.1.5.3 sürümünde bu hata giderilene kadar kullanılmaz. İşin ilginç yanı annemlerin dizüstü bilgisayarında KMPlayer 4.1.5.3 sürümünde direkt bu sorunla karşılaşırken evdeki masaüstü bilgisayarımda ilk başta böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra KMPlayer'ı çalıştırınca masaüstü bilgisayarımda da bu sorunla karşılaştım.

Bu arada annemlerdeki dizüstü bilgisayarda bazı filmlerde ses görüntü senkron bozukluğu oluyor. Ses v altyazı aynı anda gidiyor ama görüntü milim milim biraz daha geriden geldikçe senkron bozulmaya başlıyor. Filmi daha doğrusu KMplayer'ı kapatıp açınca ve filmi kaldığın yerden veya başka yerindn başlatınca sorun çözülmüş gibi dursa da ses ve görüntü senkronu yine bozuluyor yavaş yavaş. Kodek ayarlarını kurcalayıp yapmaya çalıştım ama pek beceremedim. Filmi o şekilde bitirdik. Ama 4-5 ay önce indirdiğim bir filmde de olduğunda bu codec ayarlarını kurcaladıktan sonra çözmüştüm. Ben ayrıca codec ya da codec paketi kullanmıyorum. KMplayer ve kendisiyle birlikte gelen codec'leri kullanıyorum. Neyse sizde de böyle bir sorun var mı?

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    neyse bir sonraki sürümü indiriz.
  • Arkadaşlar elinde kmplayer için kaliteli bir kayıt dosyası yani ayarlar register'i olan var mi.. Senelerdir çok memnun olarak kullandiğim Kmplayer 3.0.0.1440 sürümünden Pc'e beklenmedik bi sorundan dolayı format attigim için yedek medek elimdeki herşey gitti, ne yaptıysamda ne görüntüde ne de seste eski kalitenin yanına dahi yaklaşamadim. Lütfen 5+1 için ince ayarlar yapılmış bi ayar olan veya bilen varsa paylaşırsa valla harika olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar. yardım. kmplayer kullanmam lazım. ama 2440x1920 çözünürlükteki bilgisayarımda küçücük düğmeleri falan. bulamadım hiçbir yerde ayarlarını falan da. Kmplayer için en iyi ayarlar ?!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.