Bildirim
Kmplayer için en iyi ayarlar ?! (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Tüm altyazılarda mi böyle yoksa sadece izlediğin filmde mi?? Başka filmlerde de bu sorunu yaşadın mi....
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
merhaba arkadslar sony strdg700 amfiyle optiktn kmplayerden ses alamıyorum powerdvd14 ve vlcplayerdn optiktn ses alıyorum kmplyerde nasıl bir ayar yapamam gerekiyor optikten ses almak için pcm olarak ses veriyor amfiyi diijitali sectğimde ses gelmiyor cvplarnz için teşekrler -
programa hakim olan arkdaşlar; film izlerken fare ile ileri alınca kücük kutucuk önizlemesi gelmiyor.
win10 kullanıyorum acaba küçük kutucuk önizlemesini programın ayarlarında acma gibi bir özellik varmı.
filmden resim alırken cok iyi oluyor du eski yeni bir cok sürüm yükledim ama bir türlü aktif olmadı daha önce bu özellik vardı.. -
-
-
neyse bir sonraki sürümü indiriz. -
Arkadaşlar elinde kmplayer için kaliteli bir kayıt dosyası yani ayarlar register'i olan var mi.. Senelerdir çok memnun olarak kullandiğim Kmplayer 3.0.0.1440 sürümünden Pc'e beklenmedik bi sorundan dolayı format attigim için yedek medek elimdeki herşey gitti, ne yaptıysamda ne görüntüde ne de seste eski kalitenin yanına dahi yaklaşamadim. Lütfen 5+1 için ince ayarlar yapılmış bi ayar olan veya bilen varsa paylaşırsa valla harika olur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X