Şimdi Ara

Kmplayer için en iyi ayarlar ?! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
45.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5. maddedeki seçenek gibi bir görüntü yok benimkinde. Eğer görebiliyorsanız ss alırsanız çok iyi olur.

edit: gerek kalmadı player'ı baştan kurunca sesin kısık çıkma sorunu düzelmiş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 23 Ağustos 2010; 23:15:28 >
  • Kmplayerde bluray dosyalarını çalarken geçişlerde takılmalar oluyor. tüm dosyaların geçişlerini takılmadan seyredebilme imkanı var mıdır.?
  • Km Player çok iyi güzel de . Sağ tık menüsü ve ayarlar penceresi biraz daha kullanıcı dostu bir arayüze sahip olsa ne iyi olurdu. Bu haliyle çok karışık.

Bu arada yukarıda verilen ayarları akşam deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Km Player çok iyi güzel de . Sağ tık menüsü ve ayarlar penceresi biraz daha kullanıcı dostu bir arayüze sahip olsa ne iyi olurdu. Bu haliyle çok karışık.

Bu arada yukarıda verilen ayarları akşam deneyeceğim

extreme kullanıcıların programı bu

basic ler için VLC player var
  • Yeni yüklediğim kmplayer-coreavc codecleri ama büyük bir sıkıntım var ing-türkçe ses desteğine sahip bluray filmlerde türkçe dil seçeneğini bir türlü yapamadım , filmleri tr seçeneğine çevirmek için bir yer bir ayar bulamadım yukarıda arkadaşın dediklerinin hiçbiri yok yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirmycry

Yeni yüklediğim kmplayer-coreavc codecleri ama büyük bir sıkıntım var ing-türkçe ses desteğine sahip bluray filmlerde türkçe dil seçeneğini bir türlü yapamadım , filmleri tr seçeneğine çevirmek için bir yer bir ayar bulamadım yukarıda arkadaşın dediklerinin hiçbiri yok yardımcı olursanız sevinirim.

Video ekranında ses seçeneklerinden gerekli ayarlamaları yapabilirsiniz.
  • sizin yazdığınızı defalarca denedim olmuyor ses-akış seçimi ne giriyorum orada tr dil görünmüyor.
  • Km player ile z5500 de dts destekli filmleri izlerken seste bazı gecikmeler oluyor. Ses kartım x-fi titanium, spdif üzerinden z5500 ü bağlıyorum. Kmplayer ayarlarında sesleri çözdürmeden spdif üzerinden z5500'e gönderiyorum. Z5500'ün ekranında DTS yazısını alıyorum sorun yok. Filmler muazzam oynuyor ancak şöle bir sıkıntım var. Filmi ilerlettiğimde veya ortalarında bir yere tıkladığımda ses gidiyor belli bir müddet, sadece görüntü oluyor ama ses yok. 15-20 sn ses gecikmeli geri geliyor, bazen hiç gelmyor. Varmıdır bunun çözümünü bilen. Yardımlarınızı bekliyroum.
  • arkadaşlar km playerda aynı isimli dosyaların ardı ardına oynatılmasını ıstemıyorum(dizi klasoru hepsinin adı aynı x1-x2-x3 diye gidiyo biri bitince diğerine geçıyo otomatik olarak) ayarlarına baktım ama bulamadım bi türlü nerdedir bu ayar tam olarak?
  • Yaa arkadaşlar şöyle Kmplayer için en ideal ayarları paylaşsak topicde fena olmazmı ???
  • Daha önceden açıp dinlediğim dosyalardan artık KM PLAYER ile açarken ses alamıyorum !

KM PLAYER'i yenidne yükledim ancak yine de ses yok !

Yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

Daha önceden açıp dinlediğim dosyalardan artık KM PLAYER ile açarken ses alamıyorum !

KM PLAYER'i yenidne yükledim ancak yine de ses yok !

Yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar...

bazı videolarda nadir de olsa bana da oluyor

bs player ile oynatıyorum bende
  • Teşekkürler bende o zaman BSPLAYER'den deneyeceğim...
  • Ya videolardaki tırtıklı görüntünün sebebi nedir acaba bir türlü çözemedim.
  • Ufak hort. En iyi görüntü kalitesi ayarlarını nasıl yaparım acaba ? 720P videom var. Daha fazla kalite istiyorum
  • kmplayer equalizer ayarı sinema ayarı yok bunu kendımız mı ayarlamak zorundayız
  • Km player in türkçe yamasını hiçbiryerde bulmadım biilen varsa yardımcı olabilirmi arkadaşlar
  • Merhaba,
    KM player 3D filmleri 2D olarak kolaylıkla çeviriyor bu nedenle tercih etmeye başladım ancak bir filmde ses video arasında senkron sorunu var bu ayarlar ne şekilde yapılıyor bilen var mı?
  • Merhaba,

Kusura bakmayın forumu hortlatmış gibi oldum ama KMPlayer ile ilgili sorunumu paylaşabileceğim bir başlık bulamadım arama yaptığımda. Şöyle ki; programı güncelledikten sonra her video açtığımda sağ taraftaki bilgilendirme ekranı çıkıyor. Oka basıp kaybediyorum fakat zamanlı zamansız beliriyor. Programı kurarken advanced olarak yapmıştım ama buna hiç dikkat etmemişim kapatmayı. Ayarlarda da bulamadım. Bilen varsa nereden bu özelliği kapatabileceğimi söyleyebilir mi?

Teşekkür ederim.
     Kmplayer için en iyi ayarlar ?!

• quote:

Orijinalden alıntı: jaseenstyle

Merhaba,

Kusura bakmayın forumu hortlatmış gibi oldum ama KMPlayer ile ilgili sorunumu paylaşabileceğim bir başlık bulamadım arama yaptığımda. Şöyle ki; programı güncelledikten sonra her video açtığımda sağ taraftaki bilgilendirme ekranı çıkıyor. Oka basıp kaybediyorum fakat zamanlı zamansız beliriyor. Programı kurarken advanced olarak yapmıştım ama buna hiç dikkat etmemişim kapatmayı. Ayarlarda da bulamadım. Bilen varsa nereden bu özelliği kapatabileceğimi söyleyebilir mi?

Teşekkür ederim.
     Kmplayer için en iyi ayarlar ?!

evet varsa lutfen yardımcı olun bu durmadan acılan reklar tablardan kurtulma yolunu

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.