Bs Player gibi Otomatik arayıp altyazı ekliyormuş internetten indirip Bs Player gibi. Fakat ne yapsam Error Error Error oluyor... Ona OpenSubtitles Motoru nasıl ekleyebilirim? Kendi bulsun indirsin uğraştırmasın beni
quote:Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke quote:Orijinalden alıntı: Toros37 Bende ara butonu silik çıkıyor. ?? KMPlayerde altyazı bulma ekranına gidince filmin ismi yazılı ama sağdaki buton seçilecek durumda değil.
O tarz programların altyazı bulucularından verim alabileceğinizi sanmıyorum. İnternetten manuel olarak arayın.
seneler geçti konuyu hoplatayım dedim, bu durumun çözümü var mıdır KMPlayer için Bsplayer cayır cayırda ona da url ekliyemiyoruz
quote:Orijinalden alıntı: muharrem93 seneler geçti konuyu hoplatayım dedim, bu durumun çözümü var mıdır KMPlayer için Bsplayer cayır cayırda ona da url ekliyemiyoruz Kendim elle indiriyorum üstelik eğlenceli... Neyse zaten daha iyi player keşfettim.
quote:Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke quote:Orijinalden alıntı: muharrem93 seneler geçti konuyu hoplatayım dedim, bu durumun çözümü var mıdır KMPlayer için Bsplayer cayır cayırda ona da url ekliyemiyoruz Kendim elle indiriyorum üstelik eğlenceli... Neyse zaten daha iyi player keşfettim. Böyle keşfedipte içine atmasaydın keşke paylaşıver yeniliklere açığız bizde
quote:Orijinalden alıntı: muharrem93 quote:Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke quote:Orijinalden alıntı: muharrem93 seneler geçti konuyu hoplatayım dedim, bu durumun çözümü var mıdır KMPlayer için Bsplayer cayır cayırda ona da url ekliyemiyoruz Kendim elle indiriyorum üstelik eğlenceli... Neyse zaten daha iyi player keşfettim. Böyle keşfedipte içine atmasaydın keşke paylaşıver yeniliklere açığız bizde SPlayer... Dandik laptop'umda 720p filmleri sorunsuz izlememi sağlayan ilk oynatıcım. Zaten kendisi harika...
quote:Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke SPlayer... Dandik laptop'umda 720p filmleri sorunsuz izlememi sağlayan ilk oynatıcım. Zaten kendisi harika... Teşekkürler hocam bakıcam
quote:Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke quote:Orijinalden alıntı: muharrem93 quote:Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke quote:Orijinalden alıntı: muharrem93 seneler geçti konuyu hoplatayım dedim, bu durumun çözümü var mıdır KMPlayer için Bsplayer cayır cayırda ona da url ekliyemiyoruz Kendim elle indiriyorum üstelik eğlenceli... Neyse zaten daha iyi player keşfettim. Böyle keşfedipte içine atmasaydın keşke paylaşıver yeniliklere açığız bizde SPlayer... Dandik laptop'umda 720p filmleri sorunsuz izlememi sağlayan ilk oynatıcım. Zaten kendisi harika... Daha iyisi deyince oda otomatik altyazı buluyor anladım., doğru mu?
quote:Orijinalden alıntı: aahastra quote:Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke quote:Orijinalden alıntı: muharrem93 quote:Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke quote:Orijinalden alıntı: muharrem93 seneler geçti konuyu hoplatayım dedim, bu durumun çözümü var mıdır KMPlayer için Bsplayer cayır cayırda ona da url ekliyemiyoruz Kendim elle indiriyorum üstelik eğlenceli... Neyse zaten daha iyi player keşfettim. Böyle keşfedipte içine atmasaydın keşke paylaşıver yeniliklere açığız bizde SPlayer... Dandik laptop'umda 720p filmleri sorunsuz izlememi sağlayan ilk oynatıcım. Zaten kendisi harika... Daha iyisi deyince oda otomatik altyazı buluyor anladım., doğru mu? Ses, video kalitesi ve kasmama bakımından harika dedim. Bu arada evet otomatik altyazı buluyor, Türkçe hariç.