Şimdi Ara

km orjinal mi nasıl anlaşılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kiralamadan çıkmışsa uzak durmanı tavsiye ederim km düşükse. İlk sahibinden ya da 2. Sahibinden almaya çalış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. El aracta ne yaparsan yap kilometresinden yüzde yüz emin olamazsin !

• Sentez* kullanıcısına yanıt
    E iste yazdim zaten hepsinin cakalligi var diye bu da zaten madde 1 in cakalligi.

• Bunu düşünerekten ilk sahibinden güvenilir bir arkadaştan aldım aracı servis bakımlı ve bütün bu zamana kadar yapılmış kayıtlarını faturalarını aldım klasör yaptım. Satarkende bu binici için avantaj isteyene 2. Sahibi ve km orjinal olduğunu rahatlıkla kanıtlarım diye düşündüm. Bende biniciyim satarkende böyle birine satmayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: prometheus1900

Yeşil oto ekspertiz ve onay oto ekspertiz de youtubedan prim yaptı baya. Onların da iyi olduğunu düşünüyorum sadexe videolardan izlediğim kadarıyla
    Arkadaşlar, internette video yayınlayanlar kasko şirketleriyle, sigorta şirketleriyle anlaşmalı olan, aynı zamanda kendi reklamlarını yapan ustalar, dükkanlar vs. Amaçları reklamlarını yapıp piyasa pazar payının büyük bir kısmını kapmak.

Hayat bana şunu öğretti, internette yemek tavsiyesi yapılan yerlere dahi gitme, paranla rezil olma, sıra bekleyip kalitesi diğer restaurantlar ile aynı belki daha kötü olan yerlere adımını atma, çarşıya git, gözüne kestirdiğin bir yerde çok daha ucuza sıra beklemeden aynı kalitede, belki bir tık daha iyi olan yemeğini ye, çık.

Aynı şekilde internette yazan, youtube'da reklam yapan tamirciye, ustaya gidip kendini rezil etme. Hem sıra beklersin, hem daha fazla para ödersin, hem de aynı hizmeti alırsın, belki bir tık daha iyi.Ama o kadar beklemeye, o kadar para ödemeye, paran ile rezil olmaya, ustanın egosunu çekmeye değmez. Emin olun aynı hizmeti verecek bir sürü usta var, özellikle büyükşehirlerde.

İnternette araba site sahiplerinin % 90'ından fazlası, belki de % 95'den fazlası yedek parçacı, tamirci, kaportacı, döşemeci işbirliğiyle açılır, birbirlerini sürekli gazlar ve birbirlerine müşteri paslarlar. Birinin yazdığı yorumu diğeri destekler, diğeri de onu, siz de sanırsınız ki, bunlar araba sahipleri, bunu yapa yapa öyle büyürler ki normal kullanıcı da yorum yazmaya başlar,bu olduğunda zaten site sahipleri olan tamirci, kaportacı amacına ulaşmıştır, buradaki yorumları okuyan herkes aynı tamirciye, aynı ustaya, aynı kaportacıya gitmeye başlar.

Arkadaşlar size tavsiyem internette tanınmış yerlere değil, bir tanıdığınızın tavsiye ettiği ve gittiğinizde de size kazık atmayan, kafanıza yatan yere gidin, en azından sıra beklemez, üzerine daha fazla para ödemez, işinizi de görmüş olursunuz.

Sizlere tavsiyem internette tavsiye edilen yerlere ne yemek yemeye, ne de arabanızı yapmaya götürmeyin, son karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 18 Haziran 2020; 8:46:5 >

• Arkadaşlar sıfır aracı aldım, 15.000 km bindim, sonra km tamircisine gittim, km yi 100 km'ye çektim, bir 15.000 daha bindim, yetkili servise gittim, 15.000 bakımını yaptım, sonra 15.000 daha bindim, yine km tamircisine gittim, km'yi 15.100 km'ye çektim, bir 15.000 daha bindim, araba 30.000 km oldu ve 30.000 bakımına gittim. Arabanın gerçek km'si 60.200 km, biz 30.000 bakımına girdik, böyle böyle aynen devam eder.

Sıfır araçlarda km düşürme böyle yapılıyor, sıfır araçta dahi km düşürmeyi yakalamanız çok zor düşürmeyi yapan bir hata yapmazsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geng

Arkadaşlar, internette video yayınlayanlar kasko şirketleriyle, sigorta şirketleriyle anlaşmalı olan, aynı zamanda kendi reklamlarını yapan ustalar, dükkanlar vs. Amaçları reklamlarını yapıp piyasa pazar payının büyük bir kısmını kapmak.

Hayat bana şunu öğretti, internette yemek tavsiyesi yapılan yerlere dahi gitme, paranla rezil olma, sıra bekleyip kalitesi diğer restaurantlar ile aynı belki daha kötü olan yerlere adımını atma, çarşıya git, gözüne kestirdiğin bir yerde çok daha ucuza sıra beklemeden aynı kalitede, belki bir tık daha iyi olan yemeğini ye, çık.

Aynı şekilde internette yazan, youtube'da reklam yapan tamirciye, ustaya gidip kendini rezil etme. Hem sıra beklersin, hem daha fazla para ödersin, hem de aynı hizmeti alırsın, belki bir tık daha iyi.Ama o kadar beklemeye, o kadar para ödemeye, paran ile rezil olmaya, ustanın egosunu çekmeye değmez. Emin olun aynı hizmeti verecek bir sürü usta var, özellikle büyükşehirlerde.

İnternette araba site sahiplerinin % 90'ından fazlası, belki de % 95'den fazlası yedek parçacı, tamirci, kaportacı, döşemeci işbirliğiyle açılır, birbirlerini sürekli gazlar ve birbirlerine müşteri paslarlar. Birinin yazdığı yorumu diğeri destekler, diğeri de onu, siz de sanırsınız ki, bunlar araba sahipleri, bunu yapa yapa öyle büyürler ki normal kullanıcı da yorum yazmaya başlar,bu olduğunda zaten site sahipleri olan tamirci, kaportacı amacına ulaşmıştır, buradaki yorumları okuyan herkes aynı tamirciye, aynı ustaya, aynı kaportacıya gitmeye başlar.

Arkadaşlar size tavsiyem internette tanınmış yerlere değil, bir tanıdığınızın tavsiye ettiği ve gittiğinizde de size kazık atmayan, kafanıza yatan yere gidin, en azından sıra beklemez, üzerine daha fazla para ödemez, işinizi de görmüş olursunuz.

Sizlere tavsiyem internette tavsiye edilen yerlere ne yemek yemeye, ne de arabanızı yapmaya götürmeyin, son karar sizin.

Alıntıları Göster
    Size katılmıyorum. İşinin ehli insanlara iş yaptırmak daha iyidir. Öyle tanımadığım, bilmediğim ustaya ekspertize girmem.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.