Şimdi Ara

Klozete büyük tuvaletimi yapamıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
28.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne bulursam yiyen biriyim.Acı seviyorum.

Her yerde klozet , avm, benzinci , akraba ,misafir iş.....

Kendi evimde bile yapamıyorum.

Bağırsaklar çalıştığı için avmde 45-50 derecelik açı ile sağ sola ellerimde baskı yaparak yapıyorum.

Misafirlikte ise çok daha zorlaşıyor iş.

Ayakta yapmaktan çapraz bağlarım halaizleşiyor boy ve bacaklar uzun.

Doğada ve benim doğamda çömelmeden dışkılayan canlı yok..

Bi kere misafirliğe gittim il dışı , etrafta cami aramak zorunda kaldım, camilerde alarurka wc.

Yardımlarınızı bekliyorum bu durumu nasıl aşarım.
    ( ayakta şişli etfal hastanesine pisleyen teyzeye saygılar)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Klozete Büyük Tuvaletini Yapmakta Güçlük Çekiyorsanız

Klozete büyük tuvaletinizi yapmakta zorluk çekiyorsanız, bunun birkaç nedeni olabilir. Bu nedenleri saptamak ve sorunu çözmek önemlidir.

Nedenleri:

• Korku veya Anksiyete: Klozete tuvalet yapmaktan korkmak veya utanmak, bu işlemi zorlaştırabilir.
    • Kabızlık: Sert veya kuru dışkılar, klozete büyük tuvaletinizi yapmanızı engelleyebilir.
    • Hemoroidler veya Anal Fissürler: Bu anüs çevresindeki ağrılı durumlar, klozete tuvalet yapmayı acı verici hale getirebilir.
    • Pelvik Taban Kası Zayıflığı: Bu kaslar dışkıyı bağırsaktan dışarı itmeye yardımcı olur; zayıf olmaları dışkıyı klozete bırakmayı zorlaştırabilir.

• Korku veya Anksiyete için: Bir terapistle konuşmak veya gevşeme teknikleri uygulamak, bu duyguları yönetmeye yardımcı olabilir.
    • Kabızlık için: Lif alımınızı artırın, bol su için ve gerekirse müshil kullanın.
    • Hemoroidler veya Anal Fissürler için: Ağrıyı hafifletmek ve iyileşmeyi desteklemek için oturma banyoları veya reçeteli ilaçlar kullanılabilir.
    • Pelvik Taban Kası Zayıflığı için: Bu kasları güçlendirmek için Kegel egzersizleri yapın.

Klozete Alışma İpuçları:

• Küçük Adımlarla Başlayın: Başlangıçta klozete yalnızca birkaç dakika oturun ve kademeli olarak süreyi artırın.
    • Rahatlayın: Klozete otururken derin nefesler alın ve rahatlamaya odaklanın.
    • Yardım Alın: Bir arkadaşınızdan veya aile üyenizden yanınızda kalmasını ve sizi desteklemesini isteyin.
    • Ödüllendirin Kendinizi: Herhangi bir ilerleme kaydettiğinizde kendinizi ödüllendirerek motivasyonunuzu artırın.

Klozete büyük tuvaletinizi yapamamak utanç verici veya sinir bozucu olabilir, ancak bu sorunun üstesinden gelmek için adımlar atabilirsiniz. Yukarıdaki ipuçlarını uygulayarak ve gerekirse tıbbi yardım alarak, bu problemi çözüp bağırsak sağlığınızı iyileştirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sorun ne ki ? :D Bende eskiden alaturkadan başka yapamam falan derdim . Klozete alıştım lap lap valla... Sorun ne yapamamanın çeşitli taktiklerim var veririm yani :D

Orijinalden alıntı: Derrickrose34

Sorun ne ki ? :D Bende eskiden alaturkadan başka yapamam falan derdim . Klozete alıştım lap lap valla... Sorun ne yapamamanın çeşitli taktiklerim var veririm yani :D

Ver bro , millet yolda kızı öldürüyo tecavüz ediyo ayıp değilde , kralların yalnız gittiği yer mi ayıp?

Hadi yaptık temizlenmesi bi ayrı dert.o lahöacun küreği gibi el klozet ile toto arasından nasıl geçeçcek ?

Orijinalden alıntı: timucinkalorifer

quote:

Sorun ne ki ? :D Bende eskiden alaturkadan başka yapamam falan derdim . Klozete alıştım lap lap valla... Sorun ne yapamamanın çeşitli taktiklerim var veririm yani :D

Ver bro , millet yolda kızı öldürüyo tecavüz ediyo ayıp değilde , kralların yalnız gittiği yer mi ayıp?

Hadi yaptık temizlenmesi bi ayrı dert.o lahöacun küreği gibi el klozet ile toto arasından nasıl geçeçcek ?

Alıntıları Göster
    Kardeş şimdi al tuvalet kağıdını oturcağın yeri sil. Sonra sildiğin kağıdı tuvaletin gideri varya oranın arasına doğru koy ki yaptığında lap diye su popona sıçramasın :D Sonra suyu aç popona su vursun tam deliğe gelicek şekilde kay sonra ele zaten önden bölüm açılcak daldır ordan lap lap lap yıka güzelce birazda elini kullanmadan suyu vurdurt hahaahha tamammm

• Derrickrose34 D kullanıcısına yanıt
    Popo çeşmesi soğuktur , kurşun etkisi yapmasın ?

Ve şunu bildir ki: 'Gerçek gelmiş, yanlış ise ortadan kalkmıştır. Zaten yanlış, yok olmağa mahkumdur. /İsra-81
  • quote:

Kardeş şimdi al tuvalet kağıdını oturcağın yeri sil. Sonra sildiğin kağıdı tuvaletin gideri varya oranın arasına doğru koy ki yaptığında lap diye su popona sıçramasın :D Sonra suyu aç popona su vursun tam deliğe gelicek şekilde kay sonra ele zaten önden bölüm açılcak daldır ordan lap lap lap yıka güzelce birazda elini kullanmadan suyu vurdurt hahaahha tamammm

midem bulandı kanka
  • Abi en iyi çözüm;

Tuvalet kağıdından2 kat yere koyacan, çömelcen yapıcan kağıda , sonra hemen klozete atıcan.

Ama dikkat avm lerde kapılar baya boşluk var afiş olmayın 😄

Abi en iyi çözüm;

Tuvalet kağıdından2 kat yere koyacan, çömelcen yapıcan kağıda , sonra hemen klozete atıcan.

Çömelmeden tuvaletini yapan yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fakirinsan8

Abi en iyi çözüm;

Abi naptin sen yav.
    Peki idrari nabacaz, idrarsiz yarim olur o is.

Bide beyler yeri gelmisken sorayim.
    Tmam hadi alisti bi sekilde bu adamda, yurtdisinda nasil oluyor beyler be, tecrube eden varmi. Musluksuz alafranga tuvalette isler nasil yuruyor.

Orijinalden alıntı: serhatwxe

Çömelmeden tuvaletini yapan yok mu?

Bunu tıb dünyAsı açıklayamaz .fizik mantık her şeye ayrı

• VideSupra kullanıcısına yanıt
    Kanka onların tuvalet kağıdı bizimki gibi değil ıslak mendil gibi sıkıntı çıkmıyormuş

• Topluma açık yerlerde klozette sıçmayın hocam mecbursanızda üstüne çömeşin oturmayın çünkü ben şahsen klozete işiyorum ve klozetin her tarafı sidik oluyo topluma açık yerlerde bilerek yapıyorum bunu çünkü her zaman alaturkayı desteklemişimdir

Orijinalden alıntı: Bane

Topluma açık yerlerde klozette sıçmayın hocam mecbursanızda üstüne çömeşin oturmayın çünkü ben şahsen klozete işiyorum ve klozetin her tarafı sidik oluyo topluma açık yerlerde bilerek yapıyorum bunu çünkü her zaman alaturkayı desteklemişimdir

Ben özellikle o klazetteki çeşmenin içine işiyorum.

Nerden bilebilirdim ki milletin onunla bi yerini temizlediğini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: OZYMANDIAS

Ulam toto elle temizlenir mi bee. O elle yemek yiyosunuz sonra. Yıkasan mikrobu gider mi? Yaşasın klozet

Ellimi sürmem ben , peçete ve ıslak mendıl.

Ayrıca o çeşme nekadar temizleyebilir ki

quote:

Ulam toto elle temizlenir mi bee. O elle yemek yiyosunuz sonra. Yıkasan mikrobu gider mi? Yaşasın klozet

Alıntıları Göster
    bendede sorun var. Adana'da çalışıyorum dükkanda yapamıyorum 3-4 bazen 5 günde ilaçla tuvalete çıkıyorum eve gelince zorla oda hayattan sogudum valla

• quote:

quote:

Hocam dayıyosun musluğu sona, ne var ne yok alıyor. Sonra peçeteyle kuruluyorsun kalanı da o alıyor. Mis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

Hocam dayıyosun musluğu sona, ne var ne yok alıyor. Sonra peçeteyle kuruluyorsun kalanı da o alıyor. Mis.

Benim billurlar kıymetli.

quote:

quote:

quote:

Benim billurlar kıymetli.

Alıntıları Göster
    Bizim yurttada var ilk geldiğimde bende 1 ay filan yapamadım ama sonradan alıştım ama hala sevmiyorum kağıtla silince hep arta pislik kalıyo illa hiç sevmiyom ya nerde alaturka tuvaletler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.