Şimdi Ara

Klopp Alman milli takımının yeni hocası oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • SON DAKİKA | @Plettenberg Jürgen Klopp haberlerimizi doğruladı: Almanya milli takımının başına geçmek istiyor – ancak bu biraz zaman alacak.

@MagentaTV’ye konuşan Klopp şunları söyledi: “Evet, görüşmeleri doğrulayabilirim. İşler oldukça hızlı gelişti. Julian istifa etti. DFB bir halef arıyor. Ve benimle görüşüyorlar.”

Hala yapılması gerekenler hakkında ise şunları söyledi: “Zaman. Red Bull ile sözleşmem var. Görüşmelere ilgi duyduğumu söyledim. Bu görüşmeler yoğun geçecek çünkü mesele sadece Julian Nagelsmann ile ilgili değil.”

“Ayrıca Oliver Mintzlaff ile de konuşmam gerekiyor. O benim işverenim. Bazı konulara şimdiden değindik. Sanırım o da buna engel olmayacaktır. Orada 19 aydır çalışıyorum. Yoğun bir dönemdi.”

⚠️ “Hazırım. Görüşmeler başladığında zihniniz hızla çalışmaya başlar. Bazı şeyleri kökten değiştirmeliyiz.”

Kloppun işi zor

Almanyada oyuncu yok, Pavlovic dişinda üst düzey genç oyunculari yok, hadi Kompany Brownu da üst düzey oyuncu yaparsa 2 oluyor

Almanya 98de dünya kupasinda başarisiz oldu, yaratici oyunculari yoktu, yeniden yapilandilar bir sonraki dünya kupasinda final oynadilar

Fakat şu anki durumu 10 misli daha beter, Almanya 2014teki dünya kupasindan beri yeniden yapilaniyor ve bu yeniden yapilanma işe yaramiyor

Kloppu birakalim, Pep,Klopp,Kompanyi birlikte hoca yapsalar sonraki dünya kupasinda onlar da kovulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KyouKai -- 4 Temmuz 2026; 7:53:39 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.