Şimdi Ara

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.393
Cevap
22
Favori
91.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Asdaqq

Openpli 4.0 adem backupunu çevirdim. Sende çalışan BH 2.1.0 Ayberk'in verdiği backuptan kernel dosyalarını aldım buna attım. bende sorunsuz çalışıyor. bi dene bakalım ne olacak

http://www.dosya.tc/server36/clbQGB/OPENPLI4.0-ADEM_asdaq.rar.html

Yükledim imajı ama açılış ekranında dondu kaldı, çalışmadı maalesef :(

• quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

Arkadaşlar kafaya taktım. İlk defa Linux tabanlı bir uydu alıcısı alacağım. Çin'den daha önce tablet,telefon aldım fakat kredi kartını şimdi iptal ettim. Bu sisteme ilk olarak Vu+Solo2 SE alarak başlamak istiyorum. Kredi kartsız yurt dışından nasıl alabilirim?

Paypal ile alabilirsin. Paypal hesabına banka hesap numaranı eklersin, tabi içinde almana yetecek para olmalı. O şekilde alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemes

quote:

Arkadaşlar kafaya taktım. İlk defa Linux tabanlı bir uydu alıcısı alacağım. Çin'den daha önce tablet,telefon aldım fakat kredi kartını şimdi iptal ettim. Bu sisteme ilk olarak Vu+Solo2 SE alarak başlamak istiyorum. Kredi kartsız yurt dışından nasıl alabilirim?

Paypal ile alabilirsin. Paypal hesabına banka hesap numaranı eklersin, tabi içinde almana yetecek para olmalı. O şekilde alabilirsin.

Yani vadesiz maaş hesabım var. Oradan olur mu?
    Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Yani vadesiz maaş hesabım var. Oradan olur mu?
    Teşekkürler.

Olur tabi, farktetmez. Alışverişe yetecek kadar para olsun içinde yeter.

• quote:

quote:

Openpli 4.0 adem backupunu çevirdim. Sende çalışan BH 2.1.0 Ayberk'in verdiği backuptan kernel dosyalarını aldım buna attım. bende sorunsuz çalışıyor. bi dene bakalım ne olacak

ftp'den sizde çalışan imajın /lib klasörünü komple yedekleyip gönderir misiniz

• quote:

quote:

quote:

ftp'den sizde çalışan imajın /lib klasörünü komple yedekleyip gönderir misiniz

Burda arkadaşım

http://www.dosya.tc/server36/2q1MqY/lib.rar.html

• artemes A kullanıcısına yanıt
    şimdi gönderdiğin lib klasörünü ilgili backup'un icindeki lib klasörüyle yer değiştirdim. Bende de cihaz Boot ekranında dondu kaldı. Benim size verdiğim backup bende sizin kernel dosyalarıyla çalışıyor. Sorun lib klasöründe ki dosyaların bir biriyle farklı olmasından kaynaklanıyor. En azından bu kesin diyebilirim. Ama hangi dosyalar onu bilmiyorum. İyice bakmak lazım.
  • Arkadaşlar bu işe yeni başlayacak birisi olarak size bir kaç sorum olacak.

1- Maddi olarak çok çıkamayacağım için yeni başlayan birisi için Vu+Solo2 se işimi görür mü? ( Sopcast'tan maç izlemek,yabancı belgesel,film,basket,voleybol,futbol maç kanalları.. )

2- Evimde tek çanaktan Türksat ve Azerpace uydularını izliyorum. Yukarıda izlemek istediğim kanalları en rahat hangi uydudan izleyebiliriz?

3- Bu cihazlar için ( Vu/Dreambox vs.) internet bağlantısı olması ne gibi avantaj sağlar? İnternet olmazsa ne olur?

Cevaplarsanız sevinirim.
    Teşekkürler.

• quote:

mixeshoptan paypalla alabilirsin.migrosta paypal kartları al..üzerine para yatırıp alabilirsin..para nasıl yatırılıyor fazla bilgim yok yalnız kartlabirlikte ayrıntılı bilgide mevcuttur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajanblue

quote:

mixeshoptan paypalla alabilirsin.migrosta paypal kartları al..üzerine para yatırıp alabilirsin..para nasıl yatırılıyor fazla bilgim yok yalnız kartlabirlikte ayrıntılı bilgide mevcuttur

Teşekkürler.

• quote:

Arkadaşlar bu işe yeni başlayacak birisi olarak size bir kaç sorum olacak.

1- Maddi olarak çok çıkamayacağım için yeni başlayan birisi için Vu+Solo2 se işimi görür mü? ( Sopcast'tan maç izlemek,yabancı belgesel,film,basket,voleybol,futbol maç kanalları.. )

2- Evimde tek çanaktan Türksat ve Azerpace uydularını izliyorum. Yukarıda izlemek istediğim kanalları en rahat hangi uydudan izleyebiliriz?

3- Bu cihazlar için ( Vu/Dreambox vs.) internet bağlantısı olması ne gibi avantaj sağlar? İnternet olmazsa ne olur?

Cevaplarsanız sevinirim.
    Teşekkürler.

Güncel.

• maholin79 kullanıcısına yanıt
    1- Solo2 SE Modeli Solo2 modelinde sadece modül ve ön vfd ekran farklılığı vardır yani SE Modeli Solo2 nin kırpılmış versiyondur,Sopcast türü eklentiler bolca mevcut örnek olarak Tükvod,seyirTÜRK,IPTV-List-Updater tarzı eklentilerle istediklerini seyredebilirsin.

2- Eklentiler haricinde direk uydudan setretmek istersen Hotbird,Astra uydularından şifreli kanalları ancak Cccam server satın alarak ya da internet kotanda sorun yoksa iptv üyeliği alarak seyredebilirsin..

3-Bu tip cihazlarda internet bağlantısı dışa açılan kapıdır olmazsa iptv,cccam,youtube,türkvod vs.uygulamalar çalışmaz cihazın da hiç bir özelliği kalmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karandiru -- 30 Kasım 2014; 11:22:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karandiru

1- Solo2 SE Modeli Solo2 modelinde sadece modül ve ön vfd ekran farklılığı vardır yani SE Modeli Solo2 nin kırpılmış versiyondur,Sopcast türü eklentiler bolca mevcut örnek olarak Tükvod,seyirTÜRK,IPTV-List-Updater tarzı eklentilerle istediklerini seyredebilirsin.

2- Eklentiler haricinde direk uydudan setretmek istersen Hotbird,Astra uydularından şifreli kanalları ancak Cccam server satın alarak ya da internet kotanda sorun yoksa iptv üyeliği alarak seyredebilirsin..

3-Bu tip cihazlarda internet bağlantısı dışa açılan kapıdır olmazsa iptv,cccam,youtube,türkvod vs.uygulamalar çalışmaz cihazın da hiç bir özelliği kalmaz..

Eve bu uydu cihazıyla beraber sınırsız internnette alacağım. İkisini birlikte kullanmak istiyorum.
    Teşekkürler.

• İyi edersin
  • Cihaz geldiğinden beridir içindeki ana kartın modelinin ne olduğunu öğrenmeye çalışıyorum. Maalesef satan adamların hiç bir bilgisi yok. Daha az önce board Solo 2 bordudur deyip çekildi kenara. 3 boardun ismini saydım, hangisi bilmem lazım, önemli dedim, sesi kesildi

Geçen hafta da mail göndermiştim, Lonrisun, Dragonworth, Sunray, bunlardan hangisi diye. Hangi yazılımları kullanabilirim, orijinalleri kullanbilir miyim, vs diye sordum, sadece Lonrisun yazmış, başka di bişi yok. Şimdi teyit etmek için online bağlantıda tekrar sordum, cevap veremedi, galiba işimiz tahminlere kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artemes -- 1 Aralık 2014; 11:38:15 >
  • quote:

Cihaz geldiğinden beridir içindeki ana kartın modelinin ne olduğunu öğrenmeye çalışıyorum. Maalesef satan adamların hiç bir bilgisi yok. Daha az önce board Solo 2 bordudur deyip çekildi kenara. 3 boardun ismini saydım, hangisi bilmem lazım, önemli dedim, sesi kesildi

Geçen hafta da mail göndermiştim, Lonrisun, Dragonworth, Sunray, bunlardan hangisi diye. Hangi yazılımları kullanabilirim, orijinalleri kullanbilir miyim, vs diye sordum, sadece Lonrisun yazmış, başka di bişi yok. Şimdi teyit etmek için online bağlantıda tekrar sordum, cevap veremedi, galiba işimiz tahminlere kaldı

Bu çinlilere gerçekten güvenilmez. Özellikle satıcılara. Board kesinlikle Lonrisun değil adam fena sallamış. Lonrisun olsa benim verdiğim backupları rahatlıkla yukleyebilirdin. Şurdaki Yazılımlardan openpli 4.0 olanı meoboota kurup bildirebilirmisin durumu.

• cihaz ların birebir klonları varmı ?
    link atabilirmisiniz.
    solo 2 nin var sadece sanırım
  • solo2 -solo2 se- x solo - mini solo2 onlarin farkli modelleri dragon- sunray - lonrisun . iyice artmis modeller. alicilarin kafasi cok karisiyor. ayni cihazdan birisinde yazilim duzgun calisiyor , birisinde calismiyor. vu duo2 nin fiyati dusmus en iyisi orginal duo2 almak
  • quote:

quote:

Cihaz geldiğinden beridir içindeki ana kartın modelinin ne olduğunu öğrenmeye çalışıyorum. Maalesef satan adamların hiç bir bilgisi yok. Daha az önce board Solo 2 bordudur deyip çekildi kenara. 3 boardun ismini saydım, hangisi bilmem lazım, önemli dedim, sesi kesildi

Bu çinlilere gerçekten güvenilmez. Özellikle satıcılara. Board kesinlikle Lonrisun değil adam fena sallamış. Lonrisun olsa benim verdiğim backupları rahatlıkla yukleyebilirdin. Şurdaki Yazılımlardan openpli 4.0 olanı meoboota kurup bildirebilirmisin durumu.

saticilarin bir seyden anladiglari yok ki, hepsi yazilari copy yapmislar , common interfeys var diye. adam israr ediyor ki black hole 2.3.0 yukleniyor diye .icinde 2.1.1 cikmasina ragmen bizdeki 2.3.0 diyor bir turlu kandiramadim

• quote:

Orijinalden alıntı: karandiru

solo se nin işlemcisi farklı değilmi ?
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.