Şimdi Ara

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.394
Cevap
23
Favori
90.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dekart

    Selam, uzun zaman oldu yazmayalı. Nede olsa vu solo kullanıcısıyız. Pek sorun yaşamıyoruz :)

    Bende eski driver klon olduğundan pek fazla oynamıyorum cihazla. Flashta BlackHole 2.0.9 orijinal imaj yüklü, usb diskte meoboot ta yüklü birkaç imajım var, onları kullanıyorum arada değiştirerek.

    iptv kullanıyorum, kanal listesini buket yapıp ve vu solo2 de normal kanal izler gibi izleyebiliyorum, kanal geçiş hızı uydu kanallarıyla aynı hızda. Buketi yükledikten sonra dns ayarlarınızı;

    nameserver 8.8.8.8
    nameserver 8.8.4.4
    şeklinde ayarlamanız lazım , bu önemli.

    Ayrıca seyirturk ve turkvod gibi uygulamalarla güncel dizileri ve filmleri izleyebiliyorum.

    eh daha ne oldun değil mi?

    Saygılar arkadaşlar...

    Kolan kullanan arkadaşlar, mutlaka ama mutlaka meoboot kullanın ve meoboottaki imajlarla çalıştırın cihazınızı. Sonuçta klon cihaz olduğundan Flasha zarar verme riski her zaman vardır.



    Selam, Dekard.
    İş yoğunluğundan uzun süredir foruma giremiyordum.İş yoğunluğum azaldığı için Klon Vu Solo2 Mini ( Lonrisun üretimi,V4 Versiyon )cihazımı kurcalamaya başladım.Cihazın flashında şu anda BH 2.1.1 imajı kurulu.Usb stick ile internete giriş yapabiliyorum.File Zilla, DreamboxEdit programları ile giriş yapabiliyorum. Meoboot eklentisini de aktif hale getirdim.( Cihaz açılışta Meoboot ile açılıyor.) Sizin, bana göre Vu deneyiminiz daha fazla.Yeni başladığım için henüz kavrayamadığım hususlar var.

    Örneğin: Meoboot'a imajları ( BH., VTI, OpenATV, Pli. vs.) PC'den usb'ye atsam,imajları yüklediğim usb.Vu Solo2'de takılı iken Meoboot'dan bu şekilde imaj seçimi yapabilir miyim ? Yani, usb. cihazda mutlaka takılı mı olmalıdır ? Usb'ye atacağımız imajları zip'li olarak mı, yoksa zip'ten çıkararak mı atmalıyız ?

    İmajları,www.digital-eliteboard.com sitesinden indiriyorum.Bildiğim kadarıyla,Vu Solo2 mini ile Meelo SE aynı cihazlar.Bu sitede ki,Klon Lonrisun V4 versiyon Vu SOlo2 cihazlar için verilen yazılımlar aynı.

    Meoboot'a yüklenecek yazılımları pc'den Usb.'ye nasıl atılacağını anlatabilirseniz memnun olurum.

    Saygılarımla.@sarsak




  • kusa09 K kullanıcısına yanıt
    Selam; meoboot tan imaj yüklemek için mutlaka usb cihaznızda takılı olmalıdır. takılı değilse zaten meoboot ekranı açılışta gelmez ve cihazınız direk kendi flashındaki orjinal yazılımıyla açılır.

    meoboot'a yani flash diske nasıl imaj atılacağını aşağıdaki linkten kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

    Benim cihazın vu solo2, yani mini ya da me değil. bu nedenle sizin cihazınız için uygun imajlar hakkında bilgim yok, zaten imaj arama çalışmaları benim için yıllar önce bitti, cihazım yeni yazılımları desteklemiyor. bu nedenle araştırmıyorum bile.

    http://www.turke****.com/satforum/showthread.php?t=630040




  • dekart kullanıcısına yanıt
     Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar )

    Arkadaşlar merhaba.

    3 Yıl önce Çin'den Klon Vu Solo2 Mini uydu alıcısı satın almıştım.( Lonrisun İmalatı.Vu Solo2 ile aynı özelliklere sahip eksileri VDF. ekranı ile CI girişi yok ) Cihazın HD. ve SD. görüntüsünden memnunum.Her ikisinde de performansı çok iyi.

    Cihazın flashında,Black Hole 2.1.1 imajı yüklü.Usb belleği meoboot'a tanımlayıp farklı imajlar denemek istedim ancak resimlerde görüldüğü gibi yanlışlıkla cihaza taktığım 2,5" 500 Gb. HDD'i meoboot'a tanımladım.İşin kötü tarafı şimdi de meoboot'dan hdd. tanımlamasını kaldıramıyorum.

    Meoboot'dan hdd.tanımını nasıl silebilirim.( Meoboot'a harici USB. Belleği tanımlayacağım.)

    Meoboot'a imaj nasıl tanımlanır.Deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilirlerse memnun olurum.

    Teşekkürler.Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kusa09 -- 27 Ekim 2017; 22:9:10 >




  • kusa09 K kullanıcısına yanıt
    HDD yi başka bir yerde kullanmayacaksan meoboot HDD den calıştırman daha doğru olur. Sistemin daha hızlı açılır, yer sıkıntın olmaz vs. Bu durumda flash diskinde boşa çıkmış olur. HDD takılı iken flas diske meoboot kuracaksan önce hdd yi unmount et, sonra meoboot olarak falsh diski tanıt.

    Yine de meoboot u HDD den çalıştırman daha sağlıklı olur. Flash bellekler kolay bozulur ve bir gün sistemini çökmüş olarak bulabilirsin :(
  • dekart kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Dekart.

    Tecrübe ile sabit olduğuna göre meoboot'a tanımlı HDD'yi silmeyeceğim.

    Bildiğim kadar sizin uydu alıcınız da klon Vu Solo2 idi. ( Eskiden kullanmış olduğunuzda olabilir.)

    Sizden ricam meoboot'a imaj nasıl yüklenir ? Müsait olduğunuzda özet halinde aşama aşama anlatabilir misiniz ?

    Birkaç deneme yaptım, FileZilla programı ile pc'den receiver'a bağlanıp indirdiğim imajı zip'li olarak cihazın media/meoboot/Mbootupload dosyasına gönderdim.Ancak cihazı OpenATV 5.1 imajı ile açmaya çalıştığımda, ekran imajın açılış logosunda donup kalıyor ve cihazı kilitliyor. Belki de indirdiğim imajlar benim Klon Vu Solo2 mini cihazına uyumlu değildir.

    Forumlarda, imaj dosyalarının NFI uzantılı olması gerektiğinden bahsetmişler ancak benim indirdiğim imajlarda NFI uzantısı yok. Nedeni bu olabilir mi ?

    Teşekkür ederim.Saygılar.
  • kusa09 K kullanıcısına yanıt
     Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar )

    Merhaba arkadaşlar.

    Dün Klon Vu Solo2 mini ( Lonrisun imalatı v4 versiyon.Linux Kernel versiyonunda 3.13.5 yazıyor.sanırım bu V4 versiyon oluyor.) cihazıma Türkvod ve iptv. ekledim. ( Filezilla Programı ile ) Cihazın flashında BlackHole 2.1.1 imajı yüklü ( Klonlar için yazılım verenwww.vu-hd.com sitesinden indirmiştim.) Bugün cihazı internete bağladım ve menüden / eklentilerden / İptv versiyon güncellemesi,bluray oynatıcı vb. 2-3 tane eklenti indirmek ve güncelleme yapmak istedim.Güncelleme bittikten sonra cihaz kapa-aç yaptı ve sonrasında korktuğum başıma geldi,sanırım internetten güncelleme yaptığım için Vu atak denilen yazılımı yedim ve cihaz kapandı.İşin ilginç tarafı FileZilla ile pc'den cihazın ip.numarasını girdiğimde ciihaza bağlanabiliyorum ve cihaz resimlerde göründüğü gibi Blackhole yazısı ile açılıyor ve Meoboot açılış menüsüne geliyor.Flashtan başlatmak istediğimde tv. ekranı kararıyor, görüntü ve başka bir tepki vermiyor.1-2 yıl öncesine kadar cihaza usb. bellek ile Open Atv.5.1 imajı ile Blackhole imajları atabiliyordum.Bu sene cihaza usb. iel imaj da atamıyorum. ( Bu problemden önce de usb.ile birkaç deneme yapmıştım.İmaj yükleyemedim.)

    Benzer problemi yaşayan arkadaşlar problemin çözümü konusunda yardımcı olabilirlerse memnun olurum.




  • kusa09 K kullanıcısına yanıt
    Deneyimli üstadlardan yardım beklerken çözümü kendim buldum.Eklentilerden bölümünden program indirme ve güncelleme yaparken Vu Solo2 mini cihazım çökmüştü.Cihaza ön panelinde ki usb.'den yazılım atamayınca cihaz çöp oldu diye üzülmüştüm.Cihazın arka tarafında ki usb girişinden deneyince yazılım atabildim ve cihaz düzeldi.
    İmajlar konusunda da kafam karıştı.İlk denemem de,klon Vu cihazların kilitlenmemesi için önerilenwww.vu-hd.com sitesinde ki benim cihaz ile eşdeğer sandığım Vu Solo2 SE'ye ait Blackhole 2.3.0 imajını indirip kurulumunu yaptım.Cihaz uydu taramada devamlı donma yaptı. ( Kanal taramasında bazen %7, bazende %92 seviyesinde cihaz dondu kaldı ) Aynı sitede ki Vu Solo2 için verilen Blackhole 2.1.1 imajını yükleyerek cihazı canlandırabildim. Şu anda problemsiz çalışıyor.Bu imajda da eklentilerde ki Youtube'da problem var. Youtube videolarında ses var, görüntü yok.Bu durum imajla mı ilgili ? yoksa ayrı bir eklenti mi indirmemiz gerekiyor ?

    Forumlarda en iyi görüntü veren imajın VTI olduğu belirtilmiş, Klon Vu Solo2 mini ile uyumlu önerebileceğiniz Vti imaj var mıdır ?




  • kusa09 K kullanıcısına yanıt
    Daha önce de belirtmiştim. Klon cihazlarınızı "Meoboot'taki imajlardan" çalıştırın. Kendi flashından çalıştırırken böyle sorunlar yaşayabilirsiniz. Bazı cihazlar atak yese dahi usb ile kurtarılabiliyor, ancak bazıları da ölüyor. Siz şanslıymışsınız.
  • dekart kullanıcısına yanıt
    Merhaba Dekart.

    Öncelikle teşekkür ederim.Tecrübelerinize istinaden size bir şey sormak istiyorum.HDD'yi, media/hdd şeklinde tanımlayıp meoboot'a tanımlamasını yaptım.Meoboot'da hdd. görünüyor.Ancak,Filezilla ile cihazın media/hdd/MeobootUpload klasörüne zipli olarak attığım imajlar, vu solo2'ye girdiğimde cihazın,eklentiler/ Meoboot eklentisinde görünmüyor.

    Daha önceden aynı yöntemle klasöre imajları attığımda imajları görebiliyordum.Sizce problem ne olabilir ?
    Bir de Meoboot ta ki HDD tanımını nasıl kaldırabilim. ( Kaldırıp tekrar tanımlamak istiyorum.Belki problemi bu şekilde çözebilirim)

    Saygılarımla.
  • Klon solo2 lonrisun cihazımı yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. Güncelliğini hala koruduğunu düşünüyorum. Kanal geçiş hızı hala pahalı tvlere taş çıkarır.

    Baştan beri vu-hd.com adresinden aldığım eski blackhole ile çalışıyordu. Ancak son zamanlarda youtube uygulaması görüntü vermemeye başladı. Plugin sorunu olduğunu düşünüyordum ancak, anlaşılan değişen taraf youtube. Hasılı, imaj aramaya başladım. Oldukça fazla destek bulunuyor klon cihazlar için, bolca da yazılım. Nihayetinde lonrisun için uyarlanmış open blackhole 1.0 yu yükledim. Gayet de güzel çalıştı, hiçbir sorun yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xargs kullanıcısına yanıt
    selam kardes . bendede lonrisun solo2 var .bir cok image denedim hic birinde power vu calismiyor ..sizde calisiyormu? open black hole imagini nerden yukleye bilirim .yardiminiz icin onceden tesekkurler
  • Arkadaşlar merhabalar

    Şimdi bende Amazon’dan Sunray Se solo3 cihazını getirmiştim

    IPTV ile birlikte çok keyifli bir cihaz oldu gayet memnunum belki basit olacak ama sizlere bir sorum olacak

    IPTV VOD lerinde yani kayıtlı film dizi vs.lerde İLERİ-GERİ sarmak istiyorum

    İLERİ GERİ Nası sarılıyor bilen varsa bi edebilir misiniz .?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloud ibox2 pro cihazını kullanan yada kullanmış var mı bu hangi cihazın klonudur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.