Sizce ? Dinlediğim şarklıların klipklerni ve görselini beğendiğim klipleri indirmek istiyorum ama bir taraftan da ne gerek var diye düşünüyorum.Harici ses sistemi kullanmadığım için monitörün hoparlörlerini kullanıyorum gerçekten tatmin edici ses verebiliyor (170x5) bilenler bilir.Neyse her hâlükârda monitör açık kalıyor kapatırsam ses de kesiliyor.O yüzden dinlerken hem göze hem kulağa hitap etsin diyorum.Mantıklı mı ?
şimdi video klipleri nereden indirdiğine bağlı.genelde farkında olmasak da youtube gibi sitelerden indirdiğimiz videoların ses kalitesi düşük olur.sesi arttırdıkça bu belirginleşir.ama DVD (başka kaynaklardan olabilir) kalitesindeyse olabilir.fakat bu sefer de çok fazla yer kaplarlar.bence klipleri falan bırak.şahsen ben asla müzik dinlemek için pc açmam msn ve sörf gibi durumlarda o arada işimi yaparken dinlerim müziğimi.vakti iyi kullanmak lazım o yüzden her zaman da şarkıyı dinlerken klibini izleyecek durumda olamayacağıma göre klip barındırmam mantıksız benim için.bu biraz da zevk&renk işi.
müzik dinlemek için ,ipod, telefon v.b şeyler daha mantıklı , ekranın eskimesini istemiyosan ses sistemi alıcan , bu kadar basit
Klip arşivi yapmak yerine beğendiğin şarkıcının veya grubun konser kayıtlarını,DVD kalitesinde indirip dinlemek daha mantıklı...Klibi her zaman video sitelerinden izleyebilirsin ama bir konser kaydını her yerde bulamayabilirsin..Ayrıca sanatcının canlı performansını görmüş oluyorsun.
Görüntü kalitesinin yüksek HD olduğunu var sayarsak, 10 üzerinden bir not veriyorum 7 diyorum. Mantıklı sayılabilir.
Bunu buraya sorman mantıksız arkadaşım herşeyi mantık dahilinde yapmak ne kadar doğru bilmiyorum