Şimdi Ara

Klima yardımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnanılmaz fake var şu forumda... Aşağıdaki konulara bakıyorumda yani 2 mesaj arayla yazan fake'ler dahi var. Özellikle hangi Mistsubishi gerçek konusunda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbirol

Burada @e-bani-gürcan 1 kokusu alıyorum galiba...???Forumdaş arkadaşların dikkatine!!!!!

foruma katılmam yeni olduğundan anlamadım,.........fake ?
  • yakında öğrenirsiniz merak etmeyin yavaş yavaş ele verecek kendini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tulipmen

mbirol zibro ph 733 le ilgili bilgi alabilirmiyim

PH 733 yok artık gelmiyor.Mobil işi Türkiye de tutmuyor.ok kullanışlı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbirol -- 26 Mayıs 2009; 19:35:16 >
  • klima aldık yazın serinledik,kışı ısındık oooh dünya varmış............mı?
    biraz da klima sorunları ve sakıncalarını konuşsak diyorum
  • klima aldık yazın serinledik,kışı ısındık oooh dünya varmış............mı?
    biraz da klima sorunları ve sakıncalarını konuşsak diyorum
  • Dün klimalarım kemalpaşaya teslim edildi,biri 2053 zibro digeri ise daıkın 25 C serisi,C serisi eski imiş ama ben göz hemde econo modu var diye aldım yeni modelde ısıtma daha azdı ve klimaları açtık baktık acaba kulanışlmış mal teslim edilmesin diyede borularına kadar da test ettik yeni,

şimdi merak ettigim acaba zibroda 2 yıl sonra takılacak yerine garantisi şimdimi başlar yoksa takılıncamı onu sormayı unuttum artık yolum izmire düşerse soracağım.

bugünde benim klimadan kullanan arkadaşın evine ugradım süper sogutuyor ama sessiz degil,saga sola hava yönledirmesi hoşuma gitti,başkada bir şeyi yok artık iki sene sonra kurulunca kendi klimamı ayrıntı olarak buraya yazarım.
  • Kim fake niye Fake ne yaptı da Fake oldu, finaldi bitirmeydi bişi yazmadım foruma, forum fake dolmuş :D:D

Neden ilk yorum yazan arkadaşlardan biri bu evin nerde olduğunu sormamış da kafadan sallamışlar şunu al bunu al diye, yoksa yer belirtilmişti en başlarda da ben mi görmedim( tekrar baktım yok, bi ara klima alınan ya da gezilen yer belirtilmiş bornova diye o kadar )...Arkadaşlar lütfen bişeyi bilmiyorsanız sallamayın ya da görüş bildirmeyin, önce düzgün sorular sorun da anlayın durum nedir...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.