Şimdi Ara

Klima yardımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toshiba 20db. ses seviyesi ile inverter modeller içinde en sessiz klimadır. İlginç geldi bana sesli gelmesi. En yakın rakibi 21db ve 1 db fark 2 kat ses yoğunluğu demektir. Ayrıca sonsuz ömür plazma filtre ve negatif iyon jeneratörüyle 1/10000 micron tutabilen filtreleme.Made in japan da cabası.
    RAS 10 SKVR 1937TL 12 taksit
    RAS 16 SKVR 2822 TL 12 taksit
  • tabiki harika klimalar ama daha uygun fiyatlara sizce alınır
  • erdi28 fiyatları nedir bunların.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ailhan

Toshiba 20db. ses seviyesi ile inverter modeller içinde en sessiz klimadır. İlginç geldi bana sesli gelmesi. En yakın rakibi 21db ve 1 db fark 2 kat ses yoğunluğu demektir.

1 dB değil 3 dB fark 2 kat ses demektir. Üstsel olarak artış vardır, 3 dB fark 2 kat, 6 dB fark 4 kat, 9 dB fark 8 kat, 12 dB fark 16 kat gibi....
  • cuma günü 12.000 btu japon zibro'nun liste fiyatı 1634 tl iken p.tesi yani bugün için bayi 1100 tl ye düşeceğini söyledi ...%33 luk ciddi bir indirim var. tahminimce 1500 tl'ye güzel bir model almayı düşünüyorum.
  • quote:

Toshiba 20db. ses seviyesi ile inverter modeller içinde en sessiz klimadır. İlginç geldi bana sesli gelmesi. En yakın rakibi 21db ve 1 db fark 2 kat ses yoğunluğu demektir. Ayrıca sonsuz ömür plazma filtre ve negatif iyon jeneratörüyle 1/10000 micron tutabilen filtreleme.Made in japan da cabası.

Sayın ailhan

bu forumda baya yazı okudum ve şunu ögrendim hemde gördüm,kagıt üzerindeki degerlere bakmayın,ben bu kaliteli sınıfına giren markalarda en sesli, toshiba gördüm,ve arkadaşımda kullanıyor ben rahatsız oluyorum sesinden,zaten 2053 zibro yüksek performans aldım çok süper bir fiyata buraya yazsam olay olur,birde 9000 btu daıkın aldım hem ocono tuşu olan hemde gözü olan modeli,ama 2 sene sonra kurulacak depoda duruyorlar,

bire bir çalışıtken bu klimaları ev ortamında da gördüm seslerini performanslarını biliyorum,eger salonunuz 35 metre c,varı ise benim gibi zibro 2053 tavsiye ederim bunun gibi ısıtma seviyesi yüksek klima yok.

• merhaba fliz35, acaba zibro 2053'ün fiyatını pm ile gönderebilirmisiniz, bende almayı düşünüyorum, teşekürler...
  • hem ocono tuşu olan hemde gözü olan model

bunlar nedir sn fliz35.. fiyatı pm yollar mısın.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdi28

hem ocono tuşu olan hemde gözü olan model

http://www.isisan.com/product.dwx?product_id=A/DAFTXS25C&product_type_id=127

bu model,aslında bu model bir önceki model ama ısıtma degerleri yeni olan GV göre daha iyi,sadece eksi degerleri sizin için önemli sie GV olanı alın GV - 15 dereceye kadar çalışıyor benim aldıgım ise C serisi -10 dereceye kadar ısıtıyor ben izmir oldugu için - 10 yeterli diye düşündüm ve satış fiyatı 1400 tl ama sakın bu fiyata almayın pazarlık edin.

• Arkadaşlar ben PM atamıyorum cep telefonum yok diye isteyen eklesin,oradan yazayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fliz35 -- 26 Mayıs 2009; 11:50:49 >
  • Sn Fliz35 elbetteki katalog değerlerine herzaman itimat edilmez. Fakat Toshiba EUROVENT performans sertifikasına sahip bir firmadır ve bu belge kataloğunda bulunan benim bildiğim bikaç firmadan biridir. Bu noktayı da ayrıntı olarak klima alacak arkadaşlara hatırlatmış olayım. Herkes yoksa kafasına göre katalog bastırabiliyor yoksa.
    quote:

Orjinalden alıntı: Fliz35

quote:

Toshiba 20db. ses seviyesi ile inverter modeller içinde en sessiz klimadır. İlginç geldi bana sesli gelmesi. En yakın rakibi 21db ve 1 db fark 2 kat ses yoğunluğu demektir. Ayrıca sonsuz ömür plazma filtre ve negatif iyon jeneratörüyle 1/10000 micron tutabilen filtreleme.Made in japan da cabası.

Sayın ailhan

bu forumda baya yazı okudum ve şunu ögrendim hemde gördüm,kagıt üzerindeki degerlere bakmayın,ben bu kaliteli sınıfına giren markalarda en sesli, toshiba gördüm,ve arkadaşımda kullanıyor ben rahatsız oluyorum sesinden,zaten 2053 zibro yüksek performans aldım çok süper bir fiyata buraya yazsam olay olur,birde 9000 btu daıkın aldım hem ocono tuşu olan hemde gözü olan modeli,ama 2 sene sonra kurulacak depoda duruyorlar,

bire bir çalışıtken bu klimaları ev ortamında da gördüm seslerini performanslarını biliyorum,eger salonunuz 35 metre c,varı ise benim gibi zibro 2053 tavsiye ederim bunun gibi ısıtma seviyesi yüksek klima yok.

• mbirol zibro ph 733 le ilgili bilgi alabilirmiyim
    quote:

Orjinalden alıntı: Fliz35

quote:

Orjinalden alıntı: erdi28

hem ocono tuşu olan hemde gözü olan model

http://www.isisan.com/product.dwx?product_id=A/DAFTXS25C&product_type_id=127

bu model,aslında bu model bir önceki model ama ısıtma degerleri yeni olan GV göre daha iyi,sadece eksi degerleri sizin için önemli sie GV olanı alın GV - 15 dereceye kadar çalışıyor benim aldıgım ise C serisi -10 dereceye kadar ısıtıyor ben izmir oldugu için - 10 yeterli diye düşündüm ve satış fiyatı 1400 tl ama sakın bu fiyata almayın pazarlık edin.

• sn fliz35 çamkıran -mezarlıkbaşıbaşı telefonları varmı bide çamkıran bornavanın neresinde acaba
  • erdi2828@hotmail.com
    mail de atmıştım, görmedin herhalde...
  • sayın ailhan arkadaşım toshıbanın RAS 10 SKVR modelı sogutmada 26 dbA ısıtmada 28 dbA RAS 16 SKRV modelı sogutmada 30 dbA ısıtmada 31 dbA ses sevıyesıne sahiptir..siz 20 dbA diyorsunuz hangi katologta boyle bır bılgı var bızımlede paylasırsanız sevınırız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: anshe

sayın ailhan arkadaşım toshıbanın RAS 10 SKVR modelı sogutmada 26 dbA ısıtmada 28 dbA RAS 16 SKRV modelı sogutmada 30 dbA ısıtmada 31 dbA ses sevıyesıne sahiptir..siz 20 dbA diyorsunuz hangi katologta boyle bır bılgı var bızımlede paylasırsanız sevınırız...

Haklısınız size vereceğim linki tıklayarak toshibanın en üst seviye klimasını inceleyebilirsiniz,teknik veri ve kataloglara tıklayın en iyi süper daiseka klimanın en düşük ses seviyesi 26 desibel yani bana göre çok sesli ben dayanamadım o sesli cihaza.

http://www.alarko-carrier.com.tr/AC_Urunler.asp?ID=ACU&UrunKodu=102

• quote:

Orjinalden alıntı: anshe

Yani,

eger toshiba siteside yalansa bunlara hiç güvenilmez,gerçi ben alarko şirketine hiç güvenmem neye eline attı ise onu batırdı.
  • sadece reklamı güzel
    gerci oda tüketicileri kandırmaya yönelik ama..klimanın minumum seviyedeki elektrik tüketimini ön plana çıkarmışlar..asıl olan nominal elektrik tüketimidir...o konuda ses seviyesinde oldugu gıbı arkalarda kalıyor
  • Burada @e-bani-gürcan 1 kokusu alıyorum galiba...???Forumdaş arkadaşların dikkatine!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.