< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3054. sayfa)
-
-
Bende aynı bütçe ile taksitle alabileceğim klima arıyorum benimde kafam çorba oldu. Wifi falan bana göre boş iş ama klima sağlam olsun verimli olsun yeter
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yani bencede seste bir anormallik var acaba diyorum yeni olduğu için mi ama salondaki klşimada bu ses yok. Pazartesi söyleyeceğim servise.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
51.000 TL fiyatı var daha iyisini bulamazsınız zaten. Bu kaliteye bu fiyat çok iyi bence.
-
Siz aklınıza yatanı alın hocam. Şimdiden hayırlı olsun ne alırsanız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breakaway01 -- 15 Aralık 2024; 11:21:41 > -
Bu cihaz başından beri aklıma yatıyor ama taksitli almam lazım
Hocam hare kullandıysanız cool ile kıyaslaması nasıl olur?
Mitsubishi 8 taksit yapıyor 58.000 e 10 yıl garanti
Fujitsu 56 bin 8 taksit oluyor
Hare 18.000 BTU 4 sene kullandım sattım yerine 12.000 BTU Zeta Shira Plus aldım. Hare Me nin en düşük modelidir ME alacaksanız varsa imkan Krigamne ve Legendera öneririm. Haremi Mideamı derseniz ozaman iş değişir Hare derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breakaway01 -- 15 Aralık 2024; 12:6:39 > -
Hare mi fujistsu mu daikin sensira mo diyorum hocam üçüde taksitle aynı paraya geliyor Çünkü
Bu üç Klima arasında yine Fujitsu hepsinden iyi.Sensira ve Siesta Sensira altsınıf klimadır Hare alt sınıf Klimadır Fujitsu Cool orta sınıftır.
Sensir'da 900 Gram R32 Gaz var Hare'de 800 Gram Toshiba Seyia'da 930 Gram Fujitsu Cool'da 1.20 Kg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breakaway01 -- 15 Aralık 2024; 12:39:31 > -
Bizim buradaki iklimsacıdan fujitsu cool için 48 bin nakit fiyat teklifi almıştım bakalım 46 ya falan düşürebilecek miyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X