Şimdi Ara

Klima taktırmak Mantıklı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
24.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orjnalliğini bozma, sonradan takılabildiğini bak burada bizlere ne güzel anlatmışsın,karşı tarafada anlat...

Ben olsam orjinalliğe dikkat ederim.

Bu işler nasip kısmet işi, ne zaman müşteri çıkacağı belli olmaz, sabırla bekle paraya ihtiyacın yoksa, bu devirde araba satmak kolay değil, kimsede para yok, millet sıfırı tüketti...
  • Biz de bir ara satacak olduk,evet herkes klima soruyorsinir oldum.Bizimki 96 1.3XL,10000 tık veren olmuştu sonra vazgeçtik...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadango

Biz de bir ara satacak olduk,evet herkes klima soruyorsinir oldum.Bizimki 96 1.3XL,10000 tık veren olmuştu sonra vazgeçtik...

10000 mi iyiymiş neden satmadınız ki?

Arkadaşlar neyapacağım ben de bilmiyorum en azından satana kadar pöfür pöfür giderim diyorum.Yoksa bu sıcaklarda buharlaşacağım

Bir arkadaş değer katmaz demiş klima takınca.Emin misin neden değer katmasın ki.

Çok sinir oluyorum bu klima meselesine.Adam direk klima var mı diyor yok deyince burun kıvırıyor bir değil iki değil herkes aynı

Geçen birinin 5000 lirası var klimalı araba alacağım ben diyor

8 e satacağım arabayı klima taktırınca daha kolay ve daha çabuk 9 a satarım haksızmıyım hem satana kadar da yaz sıcaklarını atlatırım...........

• tak klimayı sat
  • hic ugrasma klimayla, bir suru masraf ve sorun cikabilir. o riske girmezdim ben olsam.
  • bence taktır ama alternatifleride değerlendir.

Klima taktırmak Mantıklı mı?

Klima taktırmak Mantıklı mı?
  • Corollaya klima taktırmak 1500 - 2000 YTL ye malolur. Motor, ön konsol dahil arabanın her yerini sökerler ve arabanın ayarını bozabilirler. Yani giderken konsoldan gacır gucur sesler gelebilir. Klima taktırmaya değmez. O şekilde satabildiğin fiyata sat. Bi arkadaş da 15 yaşındaki araç hiç o kadar eder mi falan demiş? 97-98 Klimalı bi GLİ, eğer kilometresi de 100000 in altındaysa 15-16 bine bile gidiyor. Alıcısı çok merak etmeyin siz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: memisoglu

8500 liraya 15 yaşında bir araba

kusura bakma dostum ama o paraya sen ancak klimalısını satarsın.

havada karada gider merak etme sen. efsane kasa bu.
  • arkadaşlar ankarada nerde klima taktırabiliriz adres verirseniz..slm
  • Klimalı taktır rahat satarsın klimasız fiyatını düşürmeye çalışır almak isteyenler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: neyazabilirimki

quote:

Orjinalden alıntı: memisoglu

havada karada gider merak etme sen. efsane kasa bu.

efsane kasa artık pek yemiyo
    15yaşında bi araba zaten boşver klımayı 7,5-8e ver gitsin klıma taktırsanda 9-9,5arası gider 1000liraya klıma takma olayı bence biraz abartı klıma takma işinin sırf işçiliği için dünya para isterler +ne olacağı da belli değil araba eskisi gibi olmayabilir pişman olabilirsin
    benim arkadaşım saatı geçen aylarda 9000e sattı 95model 1,6xli di yanlış hatırlamıyosam oda klımasızdı ama onun ses sistemi vardı 500falan saydılar ses sistemini yani araba 8,5a gitti aslında zaten ederi de oydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naczet24 -- 26 Temmuz 2008; 11:32:17 >

• bende 99 carizma almayı düşünüyorum.
    kilimasız olanlar 8500-9000 tlden gidiyor
    bana da uygun.
    alsam basit bir klima işimi görürmü.
    illede derin dondurucu gibi soğutmasına gerek yok.
  • Klima opsiyon da değil
    Klima standart da değil
    Klima şart artık şart....!

Klimasız araçta seyahat etmek eziyet gibi. Ayrıca klima soğuk havalarda da yolcu kabinindeki nemi alarak cam buğulanmasını da önler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Klima opsiyon da değil
    Klima standart da değil
    Klima şart artık şart....!

Klimasız araçta seyahat etmek eziyet gibi. Ayrıca klima soğuk havalarda da yolcu kabinindeki nemi alarak cam buğulanmasını da önler.

/>

umarım sitede ayak fetişisti yoktur
  • Taner abi şimdi ilk ışıkta durduğumuzda oturduğumuz yerden tepinen bu hatunun olduğu tarafın camı açsak sağ bacağı gerip tek darbede...

Edit : Alıntıyı sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 16 Ağustos 2010; 20:28:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @levent@

hocam klima taktırdığında ise fabrikasyon mu takıdı sonradan mı takıldı diye irdeleyecekler....sen sonradan taktırdım diyeceksin burun kıvıracaklar.......ben bizim milleti anlamıyorım ne emmeye gelir ne gömmeye......Orjinali bozulmasın diye paslanmış çürümeye başlamış araçlarını boyamayanlar var......Böyle bir aracı satmaya kalktığında boyatsan "niye boyattın" derler boyatmassan "yaw bunun boyası solmuş" derler......klima da aynı fabrika taksa ne sonradan takılsa ne önemli olan adam gibi takılması sorunsuz çalışması.....senin sonradan taktırdığın klima arabana değer katmaz diye düşünüyorum...ama taktırırımkeyfini sürerim diye düşünüyorsan senin bileceğim bir iş.....Geçen sene hyundai accent 1999 model yetkiliservis 2.000 ytl para istemişti klima için taktırmamıştım.

ne alaka arkadaşım, fabrikasyon sonradan takılma diye sorana hiç rastlamadım yeterki klima olsun
    açar klimayı güzel soğutursa tamamdır zaten.
    pert mert aynı kasadan çıkma klima daha ucuza'da bulunur. corolla'da da en aşağı 1 milyar yükseltir arabanın değerini.
    benim bir akraba var aldı 13'e aracı, 300'e çıkma sağlam bir klima taktırdı, montajıyla 500 lira masrafı oldu
    arabayı sattı 14.750, bu kadar

diğer söylediklerine katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Life Eternal -- 16 Ağustos 2010; 22:40:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Departed

[size=3]Klima opsiyon da değil
    [size=4]Klima standart da değil
    [size=5]Klima şart artık şart....!

/>

ultimate hardcore ayak fetiş detected

• quote:

Orijinalden alıntı: EIRP

Biraz hort gibi oldu ama.

Görmüşken demeden geçemeyecem. O arabalar şimdi 23 yaşında ve 20.000 TL para istiyorlar.

Şarap gibi yıllandıkça değerleniyor. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çırak Web Master Ç kullanıcısına yanıt
    Ne 20 si düzgünü için 30 çekiyorlar artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fubarr

Ne 20 si düzgünü için 30 çekiyorlar artık

Yok artık Deve
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.