Şimdi Ara

Klima neden iyi soğutmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçtiğimiz günlerde depomda duran demirdöküm 9000btu klimamı eve monte ettirdirdim, klima baktım hiç soğutmuyor sadece fan gibi normal hava üflüyordu (kompresör açıyordu) tekrar çagırdım borularını tekrar değiştirdiler düzeldi soğuk üflüyor bir kaç gündür deniyorum ama yeterincen soğuk üfelediğini düşünmüyorum. Nedeni ne olabilir bakımları yapıldı iç dış ünite ilaçla ve suyla hortumla temizlendi.
    Klima neden iyi soğutmaz

Klima neden iyi soğutmazŞ
    Klima neden iyi soğutmazi
    Klima neden iyi soğutmazmdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gaz basımında az basmışlardır.Büyük bi ihtimal gazı eksiktir hocam
  • Sisteminizde kılcal kaçak vardır, gaz basıldığında sistemde halen akışkan olması nedeniyle düzgün çalışır, bir kaç gün sonra akışkan basınç altında atmosfere karıştığı için performans düşer, sonrasında tamamen soğutmamaya başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BillBoss

Gaz basımında az basmışlardır.Büyük bi ihtimal gazı eksiktir hocam

Gaz lasam kendim basabilirmiyim acaba nedir fiyatları, bide ölçebilirmiyim acaba basıncı

• quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Sisteminizde kılcal kaçak vardır, gaz basıldığında sistemde halen akışkan olması nedeniyle düzgün çalışır, bir kaç gün sonra akışkan basınç altında atmosfere karıştığı için performans düşer, sonrasında tamamen soğutmamaya başlar.

Hala hafif soğukluk var ama performas çok kötü :(

• quote:

Orijinalden alıntı: musty.skr

quote:

Orijinalden alıntı: BillBoss

Gaz basımında az basmışlardır.Büyük bi ihtimal gazı eksiktir hocam

Gaz lasam kendim basabilirmiyim acaba nedir fiyatları, bide ölçebilirmiyim acaba basıncı

Kendiniz basamassınız gazı hocam, gaz saati ile R22 gaz lazım.Şimdi gazı eksik olabilir dedim ama belki başka sıkıntısı vardır.Bunu anlamak için Klimayı çalıştırın bi 5 dk sonra dış ünitede bi ince birde kalın bakır boru var içerideki iç üniteye giden.İnce bakır boruyu elleyin yeterince soğukmu.İnce boruda Ilıklık veya karlanma var ise gazı eksiktir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.