Şimdi Ara

klima ile ilgili sorunları olan buyrun yardımcı olmaya çalışıyım... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
25.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • klima 5505 alıntı yapmıyor sayfa açmıyor kusura bakma. ufak çocuğum olduğu için 28 derece soğutma yetiyordu eve daha düne kadar. ne olduysa dün oldu ve cool konumunda sadece fan üflüyor dış ünite çalışmıyor. teşekkürler
  • Bosh rg52b/bge model klima aldik isitmada sikinti yok fakat sogutmuyor ilk defa kullaiyoruz sogutms kismini en dusuk 17 derecede calisiyor onda bile ortamcsicak oluyor. Neden acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carrier 53 uqv 035H 10 taksit 2500 TL dediler. Buna yakin fiyatlarda fazla veya dha az olabilir tavsiye edecek var mi? Bu fiyatlara Mitsubishi veya Toshib

• Merhaba Antalyada yaşıyorum malum bu aralar sıcaklar arttı. Dün 2 klimam iyi soğutma yapmıyordu. bende dış ünitelerin radyatörlerine su tuttum soğutma yapmaya başladılar. Direk olarak su soğutma sistemi gibi birşey yapsam olabilirmi uzmanların görüşlerini bekliyorum.
  • Merhaba, 2 ay önce klima aldım daikin inverter ancak evde toprak hattı olmadığı öğrendim. Evde kiracıyım. Topraklama olmadığı için servis problem olur dedi. Haliyle elektriğe bağlatamadım. İnternetten araştırdım. Bazıları köprüleme yaparak kullandıklarını söylediler. Artık iyice sıkıldım. Klima aldım kullanamıyorum. Tablo gibi asılı duruyor. Topraklama için ev sahibi yanaşmıyor. Zaten doğru düzgün nizami şekilde yapılacak bir topraklama maliyeti de beni aşıyor. Yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum.

• Selamın aleyküm usta bi sorum olacakdı yardımcı olursanız sevinirim airwell klimam var soğuk modunda dış ünite sıfır ses ama kışın sıcakda çalıştığı zaman çok ses yapıyo neden acaba

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.