Şimdi Ara

Klima Fırsatları Burada Toplansın ! (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Onurrunoooo , Onurrunoooo Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
4.174
Cevap
321
Favori
406.995
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
17 oy
Sayfa: önceki 1...104...206207208209
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu klima icin firsat kolkuyordum ancak bim lere gelen kumtel aklimi celdi kart ouniyla bimdeki kumtel 19500 e geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

29,899 TL

Klima Fırsatları Burada Toplansın !

• kasım ayında mitsubishi electric legendra serisi klima aldım, kış boyu ısınma modunda sorunsuz kullandım, dün gece ilk defa soğutma modunu açtım 10-15dk sonra klimanın içinden bir anda çeşme gibi su akıtmaya başladı, kapatıp şarteli indirdim, klima su çıkışında damla yoktu, bugün servis kaydı oluşturdum yarın gelecekler bakalım, böyle bir durumda neler yapmalıyım? klimanın değişimini talep etmelimiyim konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.

Büyük ihtimal su giderini iyi takamamışlar. Eğimli olması lazım. Montaj hatası yani.

• Dublex 4+1 230m2 evde oturuyorum. Vestel ücretsiz keşif ile evi dolaştık. merdivenlere 24binlik salona 12binlik takarak gün içinde serin bir ev konforu olacağını söyledi. Ev kendimin kiracı değilim.

Japon veya iyi kalitede olacak şekilde hangi klimaları alayım karar veremedim. acele etmiyorum araştırmama yardımcı olacak aynı tarz eve sahip olan deneyimleyen kardeşlerim müsait oldugu zaman cevaplarsa sevinirim.

Su çıkışının olduğu hortumu kontrol edin. Uzun bıraktılarsa, üst üste binmesin. Cazibe ile suyun gidere doğru akması gerekir. Hortumda (özellikle ağız kısmında) herhangi bir tıkanıklık olmadığından emin olun.

hocam ben aralık ayında 12 ve 18 lik tcl elite plus aldım(6 yıl garantiliydi) ,klimadan çok memnunuz .Isıtma ve Adana'da soğutma performansı çok iyi.

Mayıs ayında üst kata 24lük gree pular aldım.(Tcl'de 6 yıl garanti kampanyası olsaydı yine tcl alacaktım,arada 15.000 tl var). Gree 6 yıl garanti veriyor,ben aldıktan sonra 10 yıl garanti vermeye başladılar.

Alt katta 12lik olan günde 17-18 saat ,18 lik olan günde 3-4 saat çalışıyor .Üst katta 24lük olan günde 7-8 saat çalışıyor. Genel tüketim iki kat içinde günlük 12-13kw civarı oluyor.

Evde her gün çamaşır-bulaşık makinesi, dolap ,elektronik aletler vs çalışıyor.Elektrik tüketimi 2 marka içinde üzmedi.

İş yerinde airfel var ondan da genel olarak memnunuz.

bütçe varsa daikın ,daha az varsa gree,daha az var ise airfell-tcl tavsiye ederim.Tabi ki toshiba alabiliyorsanız da alın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaira Plus DTXR35P 12000 BTU/h A++ Wifi Inverter Super Ionizer Duvar Tipi Klima (Montaj Dahil)

26.883₺

Klima Fırsatları Burada Toplansın !app.hb.biz
    Kaira Plus DTXR35P 12000 BTU/h A++ Wifi Inverter Super Fiyatı
    https://app.hb.biz/H7blCzcRzIpb

Merhaba, kumtel i aldınız mı, dış ünite 10 yıl garantili diyorlar ondan dolayı bende kumtel düşünüyorum, yoksa komşum fujiplus sakura kullanıyor memnun fujiplus almayı düşünüyordum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

38,749 TL

• Grundig GAC 18003 18.000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima

38.998 TL'ye düştü 🔥 (ayrıca Avantajix üzerinden satın alırsanız 218 TL iade alabilirsiniz)

• UGUR19 U kullanıcısına yanıt

Stok bulamadim, almadim,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.