Şimdi Ara

KLİKSA SAHTE YAZILIM YÜKLÜ XPERİA Z2 SATTI, ÜCRET İADESİ YAPMIYOR!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşam üstü aradılar, iade işlemimin onaylandığını ve 7 gün içerisinde ücret iadesi yapılacağını belirttiler. İadenin gerçekleşmesini bekliyorum.
  • ^bloom^ ^ kullanıcısına yanıt
    Gözün aydın olsun. Sevindim senin adına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sebeple n11, kliksa gibi sitelerden paralel ithalat telefon alacaksam mutlaka kargocunun yanında kutu jelatini ve sony nin garanti bandrolünde herhangi bir deforme olmuşmu kutuyu açmadan kontrol ederim sorun yoksa kutuyu açıp iç jelatinlerde kabarcık varmı düzgün hizalanmışmı bunlara bakarım kargocu gittikten sonrada cihazı sim kart takmadan açarım ve bootloader kontrolü yaparım bir sorun yoksa ne ala varsa aynen geri iade ederim sim kart takılmadığı için paşa paşa geri alacaklar elleri mahkum. Geçmiş olsun

Doğubanktan satın aldığım d6503 te paralel ithalat alırken bandrol ve ambalajda hiçbir sorun görmediğim için güvenerek aldım bootloader da olması gerektiği gibi kapalı ve drm keyleri silinmemiş aldığım cihaz medcell garantili.
  • @ assault79 -Teşekkürler hocam eminim sizlerin desteği etkili oldu firmanın geri adım atmasında. Bu akşama kadar paranın hesabıma yatabileceğini söylediler ancak hareket yok.

@Sunstorms - bootloader kontrolü nasıl yapılıyor bahseder misiniz? ben antivirüs uyarı verince bir sorun olduğunu anlamıştım.

Bir de yeri değil ama Vatan Bilgisayar'dan HTC Desire 620G dual sim modelini almayı düşünüyorum, firmayı ve telefon modelini önerir misiniz?
    HTC Desire 620G kıyas bakımından z2 ile kıyaslanamaz. Çünkü z2 daha üstün daha kaliteli bir cihaz ben olsam almazdım. Ayretten ben sony olmayan bir cihaz kullanamıyorum çok basit geliyor diğer markalar ve herkesten farklı bir cihaz kullanmak hoşuma gidiyor. Htc üst modelleri düşünebilirsin ama z2 seni üzmez kaliteli on numara bir telefon n11 de 1540 tl birde kupon indirimi vs yakaladınmı telefon u 1380 tl civarı alırsın. Para durumun bilemem ama almışken uzun süre günceleme alacak bir cihaz al.

• Gözünüz aydın. Hepsi burada dan şaşmam ben kendimi bildim bileli babam oradan alışveriş yapar sıkıntı yaşamadık şimdiye dek

• Malesef hepsiburada da böyle cihaz satıyorlar. Z2 konu başlığı altında görebilirsiniz. Mağdur olan var.

• quote:

Orijinalden alıntı: assault79

Malesef hepsiburada da böyle cihaz satıyorlar. Z2 konu başlığı altında görebilirsiniz. Mağdur olan var.

Güvenilecek kim kaldı hocam

*#*#7378423#*#* tuşladıktan sonra service tests/security altında gördüğünüz ilk üç satırda "key ok" yazıyorsa bootloader açılmamış dolayısıyla drm keyler silinmemiştir.
  • Konu kliksa,değil, kliksanın tedarikçisinden kaynaklanıyordur. Ben hafta içi kliksadan 2 tane iphone 6 aldım, ikisi de sıfır ve paket açılmamış

• Geçmiş olsun, anlamadığım nokta, bandrol olayı nasıl oluyor, ürünün açılmadığını gösteren ilgili üretici firmanın bandrolü oluyor, hadi iade geldi diyelim, adamlar bu bandrolü nasıl yapıştırıyor oraya? Hadi diyelim çakma birşey koyuyor, üreticiye bu durumun da iletilmesi gerek ?
  • sahte yazılım felan derken çok artniyete açık bi konu sil geç programı?? öff
  • Kliksanin beraber çalıştığı firmalar ise yaramaz , bana da lastik siparisimda yanlis lastik gonderdiler. Sonra öğrendim başka siparis gecenlere de aynısını yapmışlar. Ellerinde fazla olan versiyonu gonderiyorlarmis ...

• quote:

Orijinalden alıntı: assault79

HTC Desire 620G kıyas bakımından z2 ile kıyaslanamaz. Çünkü z2 daha üstün daha kaliteli bir cihaz ben olsam almazdım. Ayretten ben sony olmayan bir cihaz kullanamıyorum çok basit geliyor diğer markalar ve herkesten farklı bir cihaz kullanmak hoşuma gidiyor. Htc üst modelleri düşünebilirsin ama z2 seni üzmez kaliteli on numara bir telefon n11 de 1540 tl birde kupon indirimi vs yakaladınmı telefon u 1380 tl civarı alırsın. Para durumun bilemem ama almışken uzun süre günceleme alacak bir cihaz al.

Aslında z2yi baya bir bütçe açığı ile almıştım :) alacağım telefonun, kullanım tarzımın çok üstün özellikler gerektirmediğine kanaat getirdim. İlk önceliğim telefonun sağlam olmasıydı, çünkü telefonu çok düşürüyorum. aslında çift hatlı olması da benim için çok önemli. Bundan önce moto g vardı, telefonda aradığım her özellik mevcuttu, suya darbeye dayanıklı, çift hatlı, kasılma problemi yok... telefonu 8 ay kullandıktan sonra garantiye gönderdim, üretimde oluşan ufak bir dokunmatik sorunu vardı, ücret iadesi yaptılar. ekstradan para gelince çıktığında hayranı olduğum z2'yi tek hatlı olmasına rağmen satın aldım. yaşatılan sıkıntılar telefondan soğuttu. bir de gördüm ki o özellikleri tam kapasite kullanacak biri değilim. Z2'yi iade ettikten sonra işler değişti arabanın arızaları çıktı, tahmini 400-500 tl ekstra harcamalarım olacak. bu yüzden dayanıklı, kasılmayacak, ucuz bir çift hatlı arıyorum.

aslında 620g nin dayanıklılığına dair bir bilgiye ulaşamadım ancak, öncelikle mavi beyaz modelin görünüşünden çok hoşlandım. 2. si ise neden bilmiyorum ama hiç kullanmama rağmen HTC telefonlarına karşı sempatim var, bir kez denemek istiyorum.

saydığım özelliklere uyabilecek zenfone 6 var, normal sitelerde bulamadım. Zenfone 5'i inceleyince telefon soğuk ve eskimiş gibi hissettiriyor, çok iyi anlamam ama 2 çekirdekli işlemci bir süre sonra kasılma vs sorunları yaratabilir belki diye istemiyorum.

Sony m2 nin camının dayanıklı olup olmadığını bulamadım. sony olması avantaj, fiyatı da oldukça düşmüş. işlemcisi htc 620g'den düşük bu da m2'ye soğuk bakma sebebim. htc 1,5 2 yıl sonra çıkacak uygulamalara uyum sağlar, m2 sağlayamaz gibi bir ön yargı mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^bloom^ -- 16 Mayıs 2015; 12:00:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

Geçmiş olsun, anlamadığım nokta, bandrol olayı nasıl oluyor, ürünün açılmadığını gösteren ilgili üretici firmanın bandrolü oluyor, hadi iade geldi diyelim, adamlar bu bandrolü nasıl yapıştırıyor oraya? Hadi diyelim çakma birşey koyuyor, üreticiye bu durumun da iletilmesi gerek ?

ben de anlamadım hocam, sony'nin sitesine kaydettim telefonu, imei girince 2 yıl garantisi olduğu bilgisi geldi. sony ye yazdım durumu, suçu bana atar şekilde şöyle bir cevap geldi:

Sorununuzla ilgili olarak, yaşadığınız sorunlar için üzgünüz. Sizi bilgilendirmek isteriz ki PC Companion uygulamasının Hata 2003 uyarısı, modifiye edilmiş bir yazılım algılandığı takdirde karşınıza çıkmaktadır. Telefonunuzun versiyonunu modifiye ettiğiniz anlarda PC Companion, Bridge for Mac yardımı ile orijinal Sony Mobile yazılımlarının güncellemelerinden yararlanamamaktasınız.

Ayrıca size Sınırlı Garantimizin 5. Koşulunu hatırlatmak isteriz ki "...Bu garanti, Ürüne Sony Mobile yetkilisi olmayan bir kişi tarafından yapılan , yükleme, modifikasyon, tamir veya Ürünün Sony Mobile yetkilisi olmayan bir kişi tarafından açılması halinde ortaya çıkabilecek Ürün hasarlarını kapsamamaktadır."
    Konuyla alakalıhttp://unlockbootloader.sonymobile.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.
    Ayrıca sizi bilgilendirmek isteriz ki konuyla alakalı direk olarak satın almış olduğunuz mağazaya danışarak yardım talep edebilirsiniz. Kullanıcılarımıza bu konu hakkında yaptığımız bir yönlendirme bulunmamaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

sahte yazılım felan derken çok artniyete açık bi konu sil geç programı?? öff

Sil geç derken keşke konuyu okuyup anlayıp yorum yapsaydınız drm köylerin silinmesi ve bootloader kilidini açık elinize gelmesinin yarattığı sorunları kullanıcının telafi etmesi imkansızdır

• Ücret iadesi bugün itibariyle gerçekleşti arkadaşlar destekleriniz için teşekkürler.
  • Teknosadan internetten telefon almıştım milrofonu çalışmıyordu 10 gün uğraşıp xdğiştirdim. Kliksada da böyle sorunlar varsa bir daha asla uğramam. Zaten teknosa ve kliksa deposu aynı bina yeri de gebze otogarı yanında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hadi geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^bloom^

Ücret iadesi bugün itibariyle gerçekleşti arkadaşlar destekleriniz için teşekkürler.

Geçmiş olsun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.