merhaba ben klavyemi söküp yıkanabilecek kısımlarını yıkadım. (Tuşlar, üst kasa vs.) Şimdi ise tuşlar zor basıyor takılıyor gibi. Daha önce benzer bişey yapmış olan ve tuşları ve ya üst kasayı yağlamış olan kimse var mı?
basa basa oturur eski haline döner baktın olmuyor yagla diyicem ama klavye kullanılamaz hale gelebilir
bende dün yıkadım hakikaten önceden olmuyor ama bazı tuşlar tutukluluk yapıyor
Klavyeyi neden yıkıyorsunuz hocam yahu? Silin ıslak mendille ya da nemli bezle tamam. Arada da space tuşunu falan çıkarıp arkasından vurun, içindekiler dökülsün tamam işte.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetg4
merhaba ben klavyemi söküp yıkanabilecek kısımlarını yıkadım. (Tuşlar, üst kasa vs.) Şimdi ise tuşlar zor basıyor takılıyor gibi. Daha önce benzer bişey yapmış olan ve tuşları ve ya üst kasayı yağlamış olan kimse var mı?
1 gün kadar güneşte beklet, a4 tehc marka klavyem vardı eski bende o suyla yıkayabilrisinz şeyine uydum yıkadım bozuldu ama bekeltince kurudu ve düzeldi. suyla yıkamnın esprisi direkt su altına koymuyorsun aleti küçük delikler var klavyede oralara gelecek şekilde hafif su koyup temizleiyorsun ama hiçte yararlı değil zararlıda değil.
Benimkide yıkanır gibi olmuştu..(Su döküldü)..Çalışmadı uzun bir süre fakat içini açtım temizledim..Şimdi gayet iyi..
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetg4
1 gün kadar güneşte beklet, a4 tehc marka klavyem vardı eski bende o suyla yıkayabilrisinz şeyine uydum yıkadım bozuldu ama bekeltince kurudu ve düzeldi. suyla yıkamnın esprisi direkt su altına koymuyorsun aleti küçük delikler var klavyede oralara gelecek şekilde hafif su koyup temizleiyorsun ama hiçte yararlı değil zararlıda değil.
İlk mesajda da belirttiğim gibi -vidalarını söktüm, kısımlarını ayırdım, yıkanabilecek kısımlarını- yıkadım kuruladıktan sonra tekrar birleştirip vidaladım. Klavye çalışıyor sorun tuşların takılıyor gibi olması sürtünme yapması. Yağlasam mı acaba diye düşünüyorum.
@dusty dediğin yöntemleri epey kullandım. o yöntemler artık fayda etmediği için internetten falan da bakarak heves edip yıkadım.
Logitech wave klavyenin tüm tuşlarını temziliyorum arada ilk başta biraz tuşlar yumuşuyor.Ama daha sonra yerine oturuyor.Ama çıkarırken bir problem olduysa sizinkinde bilemiyorum.
sen büyük ihtimalle kasayı yerine oturtamadın. hafiften tokatla klavyeyi bak nasıl çalışıyor canavar gibi. ilkokulda bende çalışmazdım hoca benim kafayı tutup da tahtaya vurduğu zaman canavar gibi oluyordum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme