Bildirim
Klavyeye tuş atama?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Benim bildiğim senin dediğin gibi klavyenın f1-f2-f3 vs. taraflarının üstünde bulunan tuşlar vardı durdurma,sesini kısma,yeniden başlatma gibi fonkisyonlar vardı fakat artık onlardan cok az bulunuyor yani bence yoktur artık bilgisayarlarda falan tus kombinasyonları. hem artık onlar eskide kaldı kardeşim bende cok seviyordum.... -
quote:
Orijinalden alıntı: solaremre
Benim bildiğim senin dediğin gibi klavyenın f1-f2-f3 vs. taraflarının üstünde bulunan tuşlar vardı durdurma,sesini kısma,yeniden başlatma gibi fonkisyonlar vardı fakat artık onlardan cok az bulunuyor yani bence yoktur artık bilgisayarlarda falan tus kombinasyonları. hem artık onlar eskide kaldı kardeşim bende cok seviyordum....
pff, oyundalarda iki saat alta al vs yoruyor, 2008'de aldığım toshibada vardı. :/ -
Aynen öyle be kardeşim ya şimdi yeni sistemler falan geldi iyice herşey gelişti fırladı birşeyler oldu teknoloji artık tavan yaptı. Kimsenin de umurunda değil artık adam oyun pc si var bende aşagı 1 sn de iniyor oyun hemen değiştiriyom müzik diyor. Çağ artık boyle -
quote:
Orijinalden alıntı: solaremre
Aynen öyle be kardeşim ya şimdi yeni sistemler falan geldi iyice herşey gelişti fırladı birşeyler oldu teknoloji artık tavan yaptı. Kimsenin de umurunda değil artık adam oyun pc si var bende aşagı 1 sn de iniyor oyun hemen değiştiriyom müzik diyor. Çağ artık boyle
Tamam oyunun aşağı hızlı inmesi sorun değil, şarkı değiştirme ihtiyacı artıyor dikkat bırakmıyor oyunda.
Çözümü buldum sanırım:
donanımhaber forum
Oyundayken müzik değiştirme (Kısayol tuşu atama) YARDIM! » Sayfa 1 - 1http://forum.donanimhaber.com/m_83587759/tm.htm
-
Bir dene o linkteki tuş kombinasyonunu olursa ne mutlu sana -
f7 ve f8' atadım oluyor, oyuna girerken bu programı açarım artık.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X