Şimdi Ara

Klavyeye tuş atama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski dizüstümde klavyede, müzik geçme müziği durdurma tarzı bir tuş vardı standart klavye dışında. Şimdiki bilgisayarımda yok herhangi bir fn kombinasyonu var mı veya bunu sağlayabilecek birşey varmı?

• Benim bildiğim senin dediğin gibi klavyenın f1-f2-f3 vs. taraflarının üstünde bulunan tuşlar vardı durdurma,sesini kısma,yeniden başlatma gibi fonkisyonlar vardı fakat artık onlardan cok az bulunuyor yani bence yoktur artık bilgisayarlarda falan tus kombinasyonları. hem artık onlar eskide kaldı kardeşim bende cok seviyordum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: solaremre

Benim bildiğim senin dediğin gibi klavyenın f1-f2-f3 vs. taraflarının üstünde bulunan tuşlar vardı durdurma,sesini kısma,yeniden başlatma gibi fonkisyonlar vardı fakat artık onlardan cok az bulunuyor yani bence yoktur artık bilgisayarlarda falan tus kombinasyonları. hem artık onlar eskide kaldı kardeşim bende cok seviyordum....

pff, oyundalarda iki saat alta al vs yoruyor, 2008'de aldığım toshibada vardı. :/
  • Aynen öyle be kardeşim ya şimdi yeni sistemler falan geldi iyice herşey gelişti fırladı birşeyler oldu teknoloji artık tavan yaptı. Kimsenin de umurunda değil artık adam oyun pc si var bende aşagı 1 sn de iniyor oyun hemen değiştiriyom müzik diyor. Çağ artık boyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: solaremre

Aynen öyle be kardeşim ya şimdi yeni sistemler falan geldi iyice herşey gelişti fırladı birşeyler oldu teknoloji artık tavan yaptı. Kimsenin de umurunda değil artık adam oyun pc si var bende aşagı 1 sn de iniyor oyun hemen değiştiriyom müzik diyor. Çağ artık boyle

Tamam oyunun aşağı hızlı inmesi sorun değil, şarkı değiştirme ihtiyacı artıyor dikkat bırakmıyor oyunda.

Çözümü buldum sanırım:

donanımhaber forum
    Oyundayken müzik değiştirme (Kısayol tuşu atama) YARDIM! » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/m_83587759/tm.htm

• Bir dene o linkteki tuş kombinasyonunu olursa ne mutlu sana
  • f7 ve f8' atadım oluyor, oyuna girerken bu programı açarım artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye de tuş oturmuyor
    14 yıl önce açıldı
    KLAVYEYE MOUSE TUŞU ATAMAK
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.