Bildirim
KLAVYEMİ SÜREKLİ Q YAPAMIYORUM YARDIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
okulumdaki bilgisayar atelyesindeki klavyeler usb arayüzlü F tipi klavye. ben de bunları kullanabilmek için Q yapıyorum ama olmuyor. bilgisayar yeniden başladığında tekrar F oluyor.
sanırım bunun bir çözümü yok. ama belki bilenler vardır. eğer varsa bir iki cümle bir şey yazsın lütfen... -
bnm bir arkadaşım bi kere yapmıştı çalıştırdan bişi yazıyordu sonra önündeki yerden bi yerlere girip yazıları değiştiriyordu oluyordu o arkadaşı da bulamıyorum. -
kardeş ben yaptım denetim masasından girioysun sonra dil bölge seceneklerinden dili seçip ayrıntıları tıklıyosun. sonra ekle den Q klavye ekliyosun. sonra başlat cubuğuna sağ tıklayıp araç cubuklarından dil çubuğunu açıosun. sonra türkçeyi seçiosun. sonra yine dil seçeneklerinden ayrıntılara girip F klavyeyi kaldırıosun sonra hep Q etkin oluyor....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X