|
|
fn+q tuşuna basmak haberinizde olsun |
Klavyende Tuşa Basılı Tutamıyorsan Ne Yapmalısın?
Klavyede Tuşa Basılı Tutabilme Sorunu
Klavyende tuşa basılı tutamıyorsan, bu birkaç nedenden kaynaklanıyor olabilir. Klavyeni onarmak veya değiştirmek için şu adımları izleyebilirsin:
Özet
Klavyende tuşa basılı tutamadığın sorun, gevşek bağlantılardan güncel olmayan sürücülere kadar çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Bu adımları izleyerek sorunu çözmeyi ve klavyeni tekrar düzgün çalışır hale getirmeyi deneyebilirsin.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrions -- 27 Ocak 2015; 20:31:11 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALLAHRAZIOLSUN -- 13 Haziran 2019; 10:43:24 > |
|
Arkaddaşlar aynı sorun bende de oluyor 5 bin tlye kasa aldım klavyem 100 tl aldığım yere götürdüm orda hiç bir sorun yok ama eve geliyorum yine aynı fn+q yapıyorum bir şey çıkmıyor olmuyorda lütfen yardım eder misiniz |
agalar 2020den selmaler fn Q yaptım fakat olmadı bilgisayarı 7 kere formatladım fakat olmadı lütfen yardım edin kafayı yiycem artık her ssiteye baktım hepisni yaptım fakat olmadı pandemi var zaten oyun oynayamıyorum aga lütfen biri yardım etsin |
|
Dostlar sorun çözümü çok basit klavyenizi çıkartıp taktıktan sonra düzelecektir eğer hala devam ediyorsa klavyenizin güncellenmesi gerekiyor olabilir.. |
selamun aleykum hayırlı forumlar. hayatımda daha önce hiçbir foruma üye olmamıstım. yaklaşık 1 haftadır bu problemi yasiyorum. quadrions yuzbasima selamlar olsun sırf tesekkur icin actim hesabı. allah razı olsun |