Şimdi Ara

Klavyedeki tuşu iptal etmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an kullandığım klavyede yön tuşlarının hemen üstünde bilgisayarı açma-kapama-bekleme modu-yeniden başlat vs tuşları var (nedense?) oyun oynarken falan çok elim takılıyor ve oyunun en iyi yerinde save'leyemeden pc kapanıyor. Bu tuşları sökmek haricinde nası iptal edebilirim?

• Benimde böyle bi sorunum var laptopda bi tuş var mediadirect diye basınca çöküyor format atmadanda açılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofo

Benimde böyle bi sorunum var laptopda bi tuş var mediadirect diye basınca çöküyor format atmadanda açılmıyor

Çok gereksiz tuşlar var klavyede yahu yön tuşlarının üstüne açma kapama tuşu mu konur en çok kullanılan tuşlar. oyun esnasında el çarpıyor yanlışlıkla basılıyor vs
  • Bilgisayarım>denetim masaı>güç seçenekleri>gelişmiş kısmından power tuşuna basınca bilgisayarı kapatmayı iptal edebilirsin belki oraları bir kurcala yardımcı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanxtiN

Bilgisayarım>denetim masaı>güç seçenekleri>gelişmiş kısmından power tuşuna basınca bilgisayarı kapatmayı iptal edebilirsin belki oraları bir kurcala yardımcı olabilir.

Sağol dostum yalnız beceremedim, kurcalayım biraz daha.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fn ve Ctrl tuş değişikliği
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.