Evet arkadaşlar bu sorun Hp bilgisayardan sonra şimdide acer da başladı.İkisi de dizüstü olan bu bilgisayarlarda hp de şu an sorun yok.,
Kısaca sorunu yazacak olursam yazı yazarken harfler geç kalıyor yani düzgün yazı yazamıyorum yazmak için bekliyorum.
normal hızda yazarsam yazılar karışıyor saçma bir kelime çıkıyor
örneğin (ekilme) yani kelime
bilgisayarı açıp kapatınca veya oturumu açıp kapayınca sorun çözülüyor.
Ancak donanımsal mı yazılımsal mı bilmiyorum.
Sıcaklardan dolayı Grafik kalitesi yüksek oyun açtığımda çok ısınıyor tuşlar elimi yakma derecesine geliyor.
Siz ne önerirsiniz format belki önerilecek çözüm ancak şimdilik format atmak istemiyorum 1 ay gibi bir süre daha beni idare etmesi lazım.
not:Antivirüs kullanmıyorum.
kardeş sadece yazı yazarken mi yavaş bilgisyarın. bilgisayarın herzaman yavaşsa tuşlar elini yakacak dereceye geliyorsa demek ki sorunun büyük ihtimalle ısınmadan kaynaklanıyor fanın çalışmıyor olabilir fan ile ilgili bir sorun olmalı çok donanım bilgin yoksa fanı kendin temizleme . soğutucun varsa yada arkadaşından filan soğutucuyla aç aynı sorun olursa amvo yemiş olabilirsin
combofixle tarat sorunun çözülür. hala devam ederse trojan removerla tarat
sıcaklıktan ileri gelebilir tabiki eğer nette yazıyorsanız bağlantı hızı etkili olabiliyor.benim şuanda yanımda eski pc var aynısı onda oluyor inanın hızlı pc de yazan adam onunla yazdığında sinir oluyor.normal word sayfası yada başka boş sayfaya yazın aynımı.antivirüs kullnanmamanız netle bağlantılı iseniz biraz sıkıntı virüsde olabilir antivirüs programı kurup taratmanızı öneriyorum.virüs kaynaklı olabilme ihtimali mevcut