Bilgisayarı geçen hafta aldım işletim sitemi kurması için bilgisayarcıya verdim windows 7 ultimate kurdu . Eve geldim youtube da bi video açtım mouse ve klavye dondu hiç bir şekilde hareket ettiremedim ve ses mekanikleşti. Reset attıktan sonra kullanabiliyorum ancak belli olmayan bir süre ( bazen 1 saat bazen 5 dk bazen 1 gün ) sonra tekrar aynı sorunla karşılaştım . Tekrar bilgisayarcıya götürdüm. Bilgisayar 1 gün boyunca orda açık kaldı . hiç bir şekilde donma yapmadı . Tekrar bir format attık art arda 6 7 video izledik donma olmadı . bu arada evde kullandığım mouse ve klavyeyi de oraya götürüp denedik yine donma yok ! Eve geldim bilgiasayarı taktım ilk videoda dondu. Bence kasada bi problem yok evde bişey var ama çözemedim . Genellikle online oyun oynarken ve internette video izlerken donuyodu . Az önce pes13 oynarken de dondu.
Sistem
Amd phenomx4 işlmeci Ati 1 gb 256 bit ekran kartı kingston 4x2 gb ram Asus 965 anakart 600 w güç kaynağı
Modeme reset attım olmadı arkadaki 5 li prizi değiştirdim olmadı
Bilgisayarcı ile farklı olarak hoparlör ve monitör var evde neden kilitleniyor bu mouse ve klavye !!!!!