Şimdi Ara

Klavye ve mause önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S. A arkadaşlar artık klavye ve farem eskidi klavye microsoft 8 senesi fare everest 2 senesi 100 tl param var bana gaming mouse ve klavye tavsiye edermisiniz mause pad da wolfteam ve call of duty oynuyorum teşekkürler benim beğendiğim bunlar var sizce nasıl mause everest sgm-x7 klavye everest rampage kb-r01 fiyat 85 tl 2 si sizin tavsiyeniz varsa bklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar everest hiç kullanmadım bilmiyorum. Daha geçtiğimiz hafta yeniledim bende bu zamana kadar "A4Tech V7" yi severek kullandım(3 seneden fazla ve hala iyi durumda ) bunu size tavsiye ederim en uygun n11 de 100 TL 'ye yüksek notlu bir satıcıda mevcut klavyeyide sonra halledersiniz olmadı.
    Sonrasında "Steelseries Siberia RAW Frostblue" kullandım ama biraz fazla hassas geldi hareket tahmini filan işin içine girince alışamadım açıkçası hatta şu an 2 haftalık kullanılmış şekliyle dükkanımda satılık. Şu an Logitech G302 ve klavyede g105 kullanıyorum gayet memnunum başlıkla ilgilenen diğer arkadaşlara tavsiye ederim. Ben Mac kullanıyorum o yüzden yazılım olarak uyumlu cihazlar bulmak kolay olmuyor. Logitech yaptığı son güncellemeyle artık Mac OS için de yazılımı kullanılabilir hale getirdi ürünlerin kutusunda yazmasa bile yazılım web sitelerinde şu anda mevcut.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Klavye + Mouse önerisi
    2 ay önce açıldı
    Klavye + Mouse Önerisi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.